Binnaz Abla

okumadan sil, gördümü görmedi mi diye sürekli düşünür diğerinde beklentisi kalmaz okudu gördü cevap vermedi der
bunu yapabilmem için, ekrana msj geldiğinde kaydırıp okumuyorum, sonra listeye girip isminin ustune tıklayıp direkt siliyorum öyle mi? kusura bakmayın bu whatsapp konusunda çok cahilim ya

bunun olması için hiç okumadan silmem mi gerekiyor ? ekrana msj geldiğinde ignor edip tekrar asla bakmıyorum di mi? yanlışlıkla mavi olmasın

işte onu bilmiyorum, mesaj gidiyordu okuyordu ama sayfama girmiyordu sanırım, atıyorum iş arası bakarsın görürsün ama giremezsin ya öyle. Ama bu da nasıl oluyor bilemedim, bu sefer de eğer tek tıkta kalırsa aha okumadı mı görmedi mi olabilir o yüzden okuduğunu bilsin cevap yazmadığını anlasın, yani sen bak oku mesajı, artık mavi yeşil okudugunu anlasın da gerisi fıs

Kızlar terazi kızının falı nı okudum ..kesinlikle bu Fatima değil Fatima bana kızım diye hitap etmiş ve daha usturub lu konuşmuş..ya birde böyle bir fal olamaz sanki bot bakmış gibi

aaa ama bak böyle cümleler hoş değil, bunu hiçbir durumda kullanmam, cümlelere de dikkat etmek lazım bunlar hoş değil.

Dur bakalım olmazsa olmaz paralama kendini. İstersen geçersin relax döneme de.
Sorma cnm pisman oldum zaten ama karsi taraf.malesef ki artik pismnlgmi onemsemedi.bu yuzden ugrasiyrum hatali oldugum icin ama olan olmustu artik.

Sormaya korkuyorum ne oldu diye.......kimler patladi ? cikan var mi?
barış can yücel, falcı aylin, medyum deniz, berrin fal alemdeki, zeus, afra fal sepetindeki hepsi ilişki olacak dedi tarih bile verdiler ama adam o sırada en yakın arkadaşımla ilişkiye başlamış. bunun dışında küçük ayrıntılar çıktı. Bu arada zeusa sonradan tekrar bunu öğrendikten sonra baktırdım hala geri dönecek başka iişler dönüyor diyor kadın. unutamayaccacksın diyor, oysa adama karşı içimde hiç sevgim kalmadı benim. neyse....

bunu yapabilmem için, ekrana msj geldiğinde kaydırıp okumuyorum, sonra listeye girip isminin ustune tıklayıp direkt siliyorum öyle mi? kusura bakmayın bu whatsapp konusunda çok cahilim ya
aynen öyle yapacaksın mesajı hiç açmayacaksın yanii :)))

en yakın arkadasın mı Geçmiş olsun s.. et gitsin cnaım Bu arada olumsuz konusan yok mu, bir de meryeme atmış mıydın ?

en yakın arkadasın mı Geçmiş olsun s.. et gitsin cnaım Bu arada olumsuz konusan yok mu, bir de meryeme atmış mıydın ?
meryeme atmadım, ilkay gür olumsuza yakın konuştu zorlarsan olur ama olmaz gibi dedi, onun da üslubunu beğenmemiştim, dövecek gibi kibirli bir tavrı var o yüzden unutmuşum söylemeyi

muhahaha çok zalimsin urmina.
ikisi de çok fena. ama a) daha zalimce sanki.

alla allaaah yaa çok ilginç yaa...

meryeme atmadım, ilkay gür olumsuza yakın konuştu zorlarsan olur ama olmaz gibi dedi, onun da üslubunu beğenmemiştim, dövecek gibi kibirli bir tavrı var o yüzden unutmuşum söylemeyi

en yakın arkadaş, çok büyük geçmiş olsun canım.

muhahaha çok zalimsin urmina.
ikisi de çok fena. ama a) daha zalimce sanki.
Daisy'im o gün eğer olur da gelirse intikam çanları çalacak benim için ..
Akrep burcumun hakkını vereyim artık hele bir aklına 1 saniye bile düştüğümü anlayayım neler edicem ben ona.. 3 yılımı yedi pislik... yok öyle kıçını kaşırken "dur şu kız naaptı yaa bi msj atiim" demek

yürü beybim, aynen arkandayız

ne kdr olmustu ayrlli birde Omu ayrilmisti

ne kdr olmustu ayrlli birde Omu ayrilmisti
donetellam bizim durum öyle karmakarışık bişey ki.. kimse ayrılmadı, ben artık canımın yanmasına dayanamayarak iletişim kanallarını kapattım.. bana gelip geçmişimde kalan kızı hala unutamıyorum dedi. ben de kızla bunun yeniden başlamasını sağlayıp ortadan kayboldum diyeyim özetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…