- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
donetellam bizim durum öyle karmakarışık bişey ki.. kimse ayrılmadı, ben artık canımın yanmasına dayanamayarak iletişim kanallarını kapattım.. bana gelip geçmişimde kalan kızı hala unutamıyorum dedi. ben de kızla bunun yeniden başlamasını sağlayıp ortadan kayboldum diyeyim özetle..
cinsellik yok, evlenecekler sanırım, iki günde karar verilmiş gibi. kız ben seviyorum diye bana söyleyememiş onun yerine adamı ayartmayı tercih etmiş, adam da onu seviyormuş uzun süredir. bunların hiçbiri hiçbir falda çıkmadı, çok tuhafıma gitti, adamın yaptığı hareketleri, bana göründüğü gibi davranışları, benim hislerimi her şeyi dorğu çıkartmışlardı bu da inanmamı sağlamıştı bir anda dumur oldum.işin içinde cinsellik mi var ? böyle ani başka açıklama bulamıyorum.. üstelik aralarında bir çekim bişey olsaydı arkadaşın sana anlatırdı ya. allah korusun böylelerinden..
cinsellik yok, evlenecekler sanırım, iki günde karar verilmiş gibi. kız ben seviyorum diye bana söyleyememiş onun yerine adamı ayartmayı tercih etmiş, adam da onu seviyormuş uzun süredir. bunların hiçbiri hiçbir falda çıkmadı, çok tuhafıma gitti, adamın yaptığı hareketleri, bana göründüğü gibi davranışları, benim hislerimi her şeyi dorğu çıkartmışlardı bu da inanmamı sağlamıştı bir anda dumur oldum.
vallahi donetella, o günlerde ben bu forumda süründüm.. sağolsun kızlar destek oldular.. zordu ama geçti..şimdi daha iyiyim, üstümdeki toprakları atıp ayağa kalktım, eğer eski Urminaa sanıp yanaşırsa hayatının şokunu yaşatıcam ona..Amanin o ne oyle gururlu bir davranis seni unutamamis belliki.
kafa karışıklığı vardı, adamın garip bir ilgisi vardı ben onu hisleri var bana karşı diye yorumluyordum, fallarda da öyle çıktığı için birazcık beklenti içindeydim, böyle olunca kafamdan da kalbimden de sildim, onları düşününce midem bulanıyor sadece. Şu an galiba eski sevgilimi özledim, onu unutmak için bu adama bakmıştım sonra sevmiştim, şimdi sevgim bitti diyemem ama güçlü olmak adına sildim, öfkeliyim. eski sevdiğim bana kötülük yapmamıştı oyysaki. ben de az dengesiz değilimahh canım ya büyük geçmiş olsun düşünsene birinden hoşlanıp birine yakın arkadaş diyoruzYol yakınken bitmiş en azından, kötü olmuş ama ikisini de görmüş oldun
şu an o arkadaşa bi sürü laf saydım.. arkadaşlık bu mudur? tamam seversin filan ama ilk başladığında hemen anlatırsın bu durumu.. insanlar yürek taşıyor, taş değil ! bu durumu bir anda nasıl atabilir ki insan.. kadın-erkek herkese güvenin zedelenmiştir.. çok kızdım çokcinsellik yok, evlenecekler sanırım, iki günde karar verilmiş gibi. kız ben seviyorum diye bana söyleyememiş onun yerine adamı ayartmayı tercih etmiş, adam da onu seviyormuş uzun süredir. bunların hiçbiri hiçbir falda çıkmadı, çok tuhafıma gitti, adamın yaptığı hareketleri, bana göründüğü gibi davranışları, benim hislerimi her şeyi dorğu çıkartmışlardı bu da inanmamı sağlamıştı bir anda dumur oldum.
kafa karışıklığı vardı, adamın garip bir ilgisi vardı ben onu hisleri var bana karşı diye yorumluyordum, fallarda da öyle çıktığı için birazcık beklenti içindeydim, böyle olunca kafamdan da kalbimden de sildim, onları düşününce midem bulanıyor sadece. Şu an galiba eski sevgilimi özledim, onu unutmak için bu adama bakmıştım sonra sevmiştim, şimdi sevgim bitti diyemem ama güçlü olmak adına sildim, öfkeliyim. eski sevdiğim bana kötülük yapmamıştı oyysaki. ben de az dengesiz değilim
ahh canım sağol. o arkadaş demek ki beni sevmiyormuş zaten mesafe koymuştu bana nedense, biraz beni kıskandığını seziyordum. çko da kıskanılacak bir şeyim yok ama... beni üzen şey, ben ona bunları anlatırken kızın sevgilisi vardı, ve bana ilişkiye başladığını söylerken şunu dedi sen bana aşkını anlatırken ben çok acı çekiyordum... her şeyimle çekildm aralarından..şu an o arkadaşa bi sürü laf saydım.. arkadaşlık bu mudur? tamam seversin filan ama ilk başladığında hemen anlatırsın bu durumu.. insanlar yürek taşıyor, taş değil ! bu durumu bir anda nasıl atabilir ki insan.. kadın-erkek herkese güvenin zedelenmiştir.. çok kızdım çok
inşalallahhdengesizlik bizim ruhumuzda var canım baksana fal atıp, inanıp kendimizi üzüyoruz, hepimizin yaptığı şey bu. Fal atmayacağımız günler gelsin inşallah, o kadar mutlu olalım ki fala yer kalmasın
vallahi donetella, o günlerde ben bu forumda süründüm.. sağolsun kızlar destek oldular.. zordu ama geçti..şimdi daha iyiyim, üstümdeki toprakları atıp ayağa kalktım, eğer eski Urminaa sanıp yanaşırsa hayatının şokunu yaşatıcam ona..
ahh canım sağol. o arkadaş demek ki beni sevmiyormuş zaten mesafe koymuştu bana nedense, biraz beni kıskandığını seziyordum. çko da kıskanılacak bir şeyim yok ama... beni üzen şey, ben ona bunları anlatırken kızın sevgilisi vardı, ve bana ilişkiye başladığını söylerken şunu dedi sen bana aşkını anlatırken ben çok acı çekiyordum... her şeyimle çekildm aralarından..
fallarda bende hep böyle oluyor, geçen ilişkimde de tüm falcılar aynı konuda tek ağızdan konuşmuş gibi fal attılar düşünceleri her şeyi bildiler inandım sonra asıl konu geldiğinde patladı. tuhaf bir durum allah fal baktırmamam için yapıyor heralde.canımm benım ne desem bılemedımo kadar garıp kı o kızda neden soylememıs sende hoslanıyormusun saka gıbı evlenmek mı kısa suredemı buna nasıl karar vermısler kı cok garıp hep dıyorum bu zamanda ozellıkle kadın mılletıne guvenmıyceksın boyle boyle ınsanlara guvenımız ıyıce sarsılıyor allah ıslah etsın ne dıyelım sende sıkma canını ama bısey hıssettıysen kesınlıkle adamdan sana karsı bısey vardır kadınlar boyle seylerı hıssederler,onların ılıskısının saglam olucagını sanmıyorum kuzumm sen sakın sıkmaa canınıı ınan hersey olucagına varıyor fallarında hıcbırının bılememesı ayrı olay
nasıl bilemedi tek Allahın kulu yaacinsellik yok, evlenecekler sanırım, iki günde karar verilmiş gibi. kız ben seviyorum diye bana söyleyememiş onun yerine adamı ayartmayı tercih etmiş, adam da onu seviyormuş uzun süredir. bunların hiçbiri hiçbir falda çıkmadı, çok tuhafıma gitti, adamın yaptığı hareketleri, bana göründüğü gibi davranışları, benim hislerimi her şeyi dorğu çıkartmışlardı bu da inanmamı sağlamıştı bir anda dumur oldum.
fallarda bende hep böyle oluyor, geçen ilişkimde de tüm falcılar aynı konuda tek ağızdan konuşmuş gibi fal attılar düşünceleri her şeyi bildiler inandım sonra asıl konu geldiğinde patladı. tuhaf bir durum allah fal baktırmamam için yapıyor heralde.
bir keresinde de fal baktırmamam için bir rüya görmüştüm, baktırdım bir hafta sonra işte bu olay patladı sonra yine de baktırdım.
hayır, rezzan nerede bakıyor kinasıl bilemedi tek Allahın kulu yaaüzüldüm bende durumuna Rezzana atmışmıydın bu arada fal??
sağol canım, baktırırm heralde ben fal ya vazgeçmem. ha, erkenden bir şeyleri öğrenmek güzel oldu. evet.ahh canımm benımm yaa bosver baktırma bundan sonra
oylede dusunme bak allah onune cıkartmıs daha hoslanırken olmus bu olay o kızında o adamında ne karakterde oldugunu ogrenmıs olmusun bıtanem sıkma canını sen ..
thalixim, onu geçmişte bırakıp yeni okyanuslara yelken açmıştım ama dün engelini kaldrdım fatimanın falından sonra. ben hiç bi girişimde bulunmuycam ama kendi ayaklarıylaa gelirse, yapıcam walla, elimden kimse alamaz..kendimi de tanıyorum, kuyruk acım geçerse hiç bir iz kalmadan kaldığım yerden devam edeceğimugrasmaya bile degmez canim birak gecmis gecmiste kalsin
hergün gecmisi düsünen insanlarin kalbine karanlik yerlesir mutsuzluktan kendilerini yerler
sen unuttun bitirdin erkek dünyasindaki acimasizlar gibi sil at muhattap olma..
Canım çok gecmiş olsun bu adam şimdi senin bi ilişki yaşamadığın uzaktan uzağa hoşlandığın birimiydi yoksa direk sevgilinmiydi ve birlikteyseniz ne kadardır çıkıyordunuz?keşke meryeme atsaydın.ben erkek arkım adına hesap açıp sadece isim ve bilgilerimi verdim.şuanki ruh halini işini gücünü şuan birlikte olduğu kızı, beni hersei döktü ortaya kadın.hatta bnm ex i haşladı şuanki kızıkafa karışıklığı vardı, adamın garip bir ilgisi vardı ben onu hisleri var bana karşı diye yorumluyordum, fallarda da öyle çıktığı için birazcık beklenti içindeydim, böyle olunca kafamdan da kalbimden de sildim, onları düşününce midem bulanıyor sadece. Şu an galiba eski sevgilimi özledim, onu unutmak için bu adama bakmıştım sonra sevmiştim, şimdi sevgim bitti diyemem ama güçlü olmak adına sildim, öfkeliyim. eski sevdiğim bana kötülük yapmamıştı oyysaki. ben de az dengesiz değilim
thalixim, onu geçmişte bırakıp yeni okyanuslara yelken açmıştım ama dün engelini kaldrdım fatimanın falından sonra. ben hiç bi girişimde bulunmuycam ama kendi ayaklarıylaa gelirse, yapıcam walla, elimden kimse alamaz..kendimi de tanıyorum, kuyruk acım geçerse hiç bir iz kalmadan kaldığım yerden devam edeceğim
yok eğer rutin bişey olmazsa da sadece fatimanın falı patlamış olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?