- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
ben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.Canım çok gecmiş olsun bu adam şimdi senin bi ilişki yaşamadığın uzaktan uzağa hoşlandığın birimiydi yoksa direk sevgilinmiydi ve birlikteyseniz ne kadardır çıkıyordunuz?keşke meryeme atsaydın.ben erkek arkım adına hesap açıp sadece isim ve bilgilerimi verdim.şuanki ruh halini işini gücünü şuan birlikte olduğu kızı, beni hersei döktü ortaya kadın.hatta bnm ex i haşladı şuanki kızı
ben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.
cinsellik yok, evlenecekler sanırım, iki günde karar verilmiş gibi. kız ben seviyorum diye bana söyleyememiş onun yerine adamı ayartmayı tercih etmiş, adam da onu seviyormuş uzun süredir. bunların hiçbiri hiçbir falda çıkmadı, çok tuhafıma gitti, adamın yaptığı hareketleri, bana göründüğü gibi davranışları, benim hislerimi her şeyi dorğu çıkartmışlardı bu da inanmamı sağlamıştı bir anda dumur oldum.
falalemde canım onun an yorumları tutarlıdır da ondan sordum o da bilemedi deseydin şaşırcaktım..burda biri söyledi hatta ama bhayır, rezzan nerede bakıyor ki
Atma bence canım tabi sen bikirsin ama en azından onların daha ortada olmayan bişey için senin bilinç altına işlemelerine izin verme.sana hiç olumsuz konuşan olmamasıda çok garipben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.
Canım çok gecmiş olsun bu adam şimdi senin bi ilişki yaşamadığın uzaktan uzağa hoşlandığın birimiydi yoksa direk sevgilinmiydi ve birlikteyseniz ne kadardır çıkıyordunuz?keşke meryeme atsaydın.ben erkek arkım adına hesap açıp sadece isim ve bilgilerimi verdim.şuanki ruh halini işini gücünü şuan birlikte olduğu kızı, beni hersei döktü ortaya kadın.hatta bnm ex i haşladı şuanki kızı
ben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.
ayyy çok iyimiş yaa, meryemi bi kere daha sevdim şimdi
bana da garip geldi, sadece ilkay gür olumsuza yakın konuştu işte.hepsi mi hemfikir olur anlamadım gitti.Atma bence canım tabi sen bikirsin ama en azından onların daha ortada olmayan bişey için senin bilinç altına işlemelerine izin verme.sana hiç olumsuz konuşan olmamasıda çok garip
neyse paralarım suyunu çekti, benim kalbim de tükendi zaten atasım var ama yok yapmayacağaım :)falalemde canım onun an yorumları tutarlıdır da ondan sordum o da bilemedi deseydin şaşırcaktım..burda biri söyledi hatta ama b
inşallah, kapak olsun falan gibi bir derdim yok tek planım hepsinden uzaklaşmak yani gideceğim. kendimi toparlamak için de yeni birini sokacağım hayatıma ama beni heyecanlandıran tek kişi eski sevdiğim onu da nasıl olur bilmiyorum. acayip manyaım farkındayım ama eski sevdiğimle geçirdiğim günler bana tebessüm ettiriyor. gerçi kim eskiyle yeni bir şeyler yaşayabiliyor ki...offf,ne diyeyim bilemedim canım yaa. çok kötü bi tecrübe olmuş senin için.
inşallah bunları unutturacak biri çıkar karşına en kısa zamanda.
kapak olur hepsine.
yok atma canım bencede dua oku onun yerine bol bol..kalbin temizki rüyanda bile bunu görmüşsün.. yani falların çıkmayacağına delaletmiş bence bu rüya!! herşey gönlüne göre olsun bundan sonra inşallahneyse paralarım suyunu çekti, benim kalbim de tükendi zaten atasım var ama yok yapmayacağaım :)
ben onu nairada yaptım eskisini evlendirdi o kızlaben de esas oğlan adına içip kapatıcam ama şimdi düşünsene kadın hiç bana değinmiyor, çıldırırım. Atlar otobüse gider kendimi hatırlatırım sinirden heralde, olumsuz falları hazmedemiyorum galiba, hırslanıyorum
meryeme at canım atıosan...ben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.
param bittimeryeme at canım atıosan...
atma kımseye bosver bundan sonra ruyalarını dınle benceparam bitti
falları bitirmiştir kuzum belki de ondan girmemiştir..Kızlar fatima girmemiş bir daha bu yazdıklarımızdan sonra tellwenin kumpası mı var günahlarını mı alıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?