Binnaz Abla

hadi erkeklerin ne halt olduğunu biliyoruz artık da bide artık kızlar yok muuuu!!!! biz ayağımız taşa takılsa birine kötülük mü yaptık diye düşünürüz..birinin gözyaşı üzerine nasıl mutluluk kurmayı düşünüyor millet?? şu bir gerçekki kimsede vicdan kalmamış cinsiyet farketmeksizin sanırım..valla benim eskinin önceki kız arkadaşı vardı..tanımaz etmezdim kızı.. ben çıkmaya başladıktan bikaç ay sonra öğrenmiştim benden önce onunla olduğunu ve kız üzülüyomuş hala onun için.. beni kafaya koyunca mı ayrıldın diye başının etini yedim yeminler ettirdim ama hiç huzurluda olamadım..kız çok üzülmüş çünkü ondan ayrılınca bide ben ağzına ediyodum benimkinin sevmediğin insanla madem niye umut verip birlikte oldun diye.. hepimiz bayanız birbirimizi yine en iyi biz anlarız ama maalesef içimizdende böyle tipler çıkabiliyor ve sayısı artıyor artık bu tarz olayların üzülüyorum cidden

ben o şekilde de fal atmıştım ama meryeme değildi tabii benim nasıl biri olduğumu falan anlatmıştı, bu adamdan hoşlanıyordum ama adamın bakışları falan da boş değil gibiydi, bir bağ vardı aramızda, ya da ben öyle sanıyordum öyle kandırıldım falcılar tarafından. bilemiyorum hala fal atasım var bunca baktırdığım fallara rağmen.

bence artık atma. Ben rüyalara da inanırım belki fal sana yaramıyordur. Ama illa atacaksan da meryeme at, ne bileyim emineye at, selenaya at yani en cok çıktı denilenlere at, öbürleri fos hep malesef

offf,ne diyeyim bilemedim canım yaa. çok kötü bi tecrübe olmuş senin için.
inşallah bunları unutturacak biri çıkar karşına en kısa zamanda.
kapak olur hepsine.

Atma bence canım tabi sen bikirsin ama en azından onların daha ortada olmayan bişey için senin bilinç altına işlemelerine izin verme.sana hiç olumsuz konuşan olmamasıda çok garip

ayyy çok iyimiş yaa, meryemi bi kere daha sevdim şimdi

bos isler atiyoruz da noluyor falcinin cebine para koyuyoruz sayemizde para görüyor
sonrada umutlan bekle vs.. hic gerek yok..
faldan cok morale, yeniliklere , gezmeye ,eglenmeye, müzige ihtiyacin var senin hayati tadinda yasa..

ayyy çok iyimiş yaa, meryemi bi kere daha sevdim şimdi

ben de esas oğlan adına içip kapatıcam ama şimdi düşünsene kadın hiç bana değinmiyor, çıldırırım. Atlar otobüse gider kendimi hatırlatırım sinirden heralde, olumsuz falları hazmedemiyorum galiba, hırslanıyorum

Atma bence canım tabi sen bikirsin ama en azından onların daha ortada olmayan bişey için senin bilinç altına işlemelerine izin verme.sana hiç olumsuz konuşan olmamasıda çok garip
bana da garip geldi, sadece ilkay gür olumsuza yakın konuştu işte.hepsi mi hemfikir olur anlamadım gitti.

falalemde canım onun an yorumları tutarlıdır da ondan sordum o da bilemedi deseydin şaşırcaktım..burda biri söyledi hatta ama b
neyse paralarım suyunu çekti, benim kalbim de tükendi zaten atasım var ama yok yapmayacağaım :)

offf,ne diyeyim bilemedim canım yaa. çok kötü bi tecrübe olmuş senin için.
inşallah bunları unutturacak biri çıkar karşına en kısa zamanda.
kapak olur hepsine.
inşallah, kapak olsun falan gibi bir derdim yok tek planım hepsinden uzaklaşmak yani gideceğim. kendimi toparlamak için de yeni birini sokacağım hayatıma ama beni heyecanlandıran tek kişi eski sevdiğim onu da nasıl olur bilmiyorum. acayip manyaım farkındayım ama eski sevdiğimle geçirdiğim günler bana tebessüm ettiriyor. gerçi kim eskiyle yeni bir şeyler yaşayabiliyor ki...

neyse paralarım suyunu çekti, benim kalbim de tükendi zaten atasım var ama yok yapmayacağaım :)
yok atma canım bencede dua oku onun yerine bol bol..kalbin temizki rüyanda bile bunu görmüşsün.. yani falların çıkmayacağına delaletmiş bence bu rüya!! herşey gönlüne göre olsun bundan sonra inşallah

kızlar bana telwede katinada iyi olan birini önerir misiniz?? karşı tarafın düşüncelerini iyi bilen biri olmalı.. önerilerinizi bekliyorum

ben onu nairada yaptım eskisini evlendirdi o kızla

meryeme at canım atıosan...

Kızlar fatima girmemiş bir daha bu yazdıklarımızdan sonra tellwenin kumpası mı var günahlarını mı alıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…