Binnaz Abla

gece gece aklıma takıldı. karşı taraf adına fa baktırmak iyi fikir gibi geldi bana deneyen var mı?

yaptik

meryeme atan arkadaslar cok begendi, ben geysuya attim, sıkmıstı, sonrada enerji alamamistim zaten dedi. Ay bir de kadin kirildim tarzimda konusunca ne vicdan yapmistim ya, aklima tukureyim.

Geysu yu ben de hiç beğenmedim .

ben bulmustum onu. Bilsem bulur muydum! Benim falda esas oglanla beni birlestirdi, esas oglan icin attigim falda onum hayatina 3 ay sonra bir kiz soktu. Ben de hangimize baktiginiz dogruydu dedim papaz olduk İsin aptalca kismi ben kadini hakli bulup uzuldum

yaptik

meryeme atan arkadaslar cok begendi, ben geysuya attim, sıkmıstı, sonrada enerji alamamistim zaten dedi. Ay bir de kadin kirildim tarzimda konusunca ne vicdan yapmistim ya, aklima tukureyim.
Geysuyu bnde bgnmememistim ama bna barisma yakin zmnda yok konusmlrnz olcak ama barisma olmicak tam anlmyla dedi dedigi gibi oldu :)

hahahahahhaha özür diledim deme sakın

Ne üzülüyorsun kız benim falım sallamaydı. Sallayıp savurup insanların umutlarıyla oynuyor, paraları toluyor,hiç de üzülecek bir durumu yok.

Günaydınnn canlarımm ,
Ay sonu yapıcam dedim yapamadım ama dün ayarlayıp arkadaşlarla gittik meyhaneye sonunda . hepinizinnn yerine içtimm :)
Eğlendim coştum göbek attım ohh bee dünya varmış , tavsiye ederim kızlar amannnnnnnnn değmez hiçbişeye dedim .
Bide aynı mekanda nuri alço ile karşılaştım Ahhh bu erkekler dedimm bir daha içtimmm

ahahahahah yarasın

Yarasınnnnn

Sabah mesajini okudum canim ve bende bugun gitmeliyin dedim

Bnm tek ictigim asitli icecek kola biri benide goturse hayir demem buna cok ihtiyacim var ne guzell yapmissin

kızlaar, anketle kim ilgileniyordu, 2 aydır sıfır puanda olanları silip temizleyelim artık ya.. sayfayı kaydırmak zoruma gidiyor .. bi de bir ricam var, Fatima'yı da ekleyebilir miyiz? benim ilk falları full çıkan tek falcıydı, sahalara döndüğünü farzediyorum ve son dönem için çıkan çıkmayan oranını görmek istiyorum Fatimada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…