donetella baktırdın mı bilgehatunaaa?Bnm tek ictigim asitli icecek kolabiri benide goturse hayir demem buna cok ihtiyacim var ne guzell yapmissin
Sabah mesajini okudum canim ve bende bugun gitmeliyin dedim
Bnm tek ictigim asitli icecek kolabiri benide goturse hayir demem buna cok ihtiyacim var ne guzell yapmissin
günaydın kızçeleeer ... nurayya yarasın gülüm.. bundan böyle vur patlasın çal oynasınn
Bende severim canim annemden dolayi eglence mekanlarina gitmiyodum ama bugun gidicem sanirim suan kuafore geldimKesinlikle kuzum aslında ben çok sık yaparım böyle şeyler ama son zamanlarda iş yoğunlum gönül işleri bunalımlığım falan derken ihmal ettim , ÖZÜME SÖZÜME DÖNDÜM , DOĞRUYU YANLIŞI GÖRDÜM AHH CAN ÇIKMAMIŞ YERİNDE ASLAN GİBİ GERİ DÖNDÜM
ben keyifçiyimdir , çok severim bana alkol olsun yeter
Bende severim canim annemden dolayi eglence mekanlarina gitmiyodum ama bugun gidicem sanirim suan kuafore geldim
Fal attim cvp geldimi bilmiyorum bir bakayimdonetella baktırdın mı bilgehatunaaa?
nerde o ben bulamadım?Ben asçiçekğin fallarını çok beğeniyorum fatimaya boşa gitti 50 ₺(
Tellwe asiçiçeknerde o ben bulamadım?
yok cıkmıyo ya profıl lınkını atarmısın?Tellwe asiçiçek
yazmamıs dahaKacta gircekmiski sarayli? Laptopum wifi gormuyor yaa telefondanda duvarini goremiyorum
duvara başkaları 21 yazmış ama yokKacta gircekmiski sarayli? Laptopum wifi gormuyor yaa telefondanda duvarini goremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?