saraylı cevrımıcı olmus her an acabılırBurdan alicam artik haberleri :)) ayy kahve icip oyle gireyim yataga :))
attın mıııı ???? :))Burdan alicam artik haberleri :)) ayy kahve icip oyle gireyim yataga :))
Asicicegin dediklerini yaşadın mı ? Senden başka adını anan yok burda canım . Ilk defa duydumTellwe asiçiçek
sen attın dımı çakalllll pişman oldum ya keske bende atsaydım gelınce yorumunu beklıyorumattın mıııı ???? :))
Nairaya iki fal attim ikisinide cok begendim ben dedikleri henuz cikmadi ama ani cok iyi biliyor bence.naira boş değilmiş bu kadında var bir şeyler hem bir dediğini yaşadım hemde karsı taraf hakkında söylediği şeyleri bugün onun ağzından duydum
Evet evetAsicicegin dediklerini yaşadın mı ? Senden başka adını anan yok burda canım . Ilk defa duydum
Kim ne attınızx canlarrsen attın dımı çakalllll pişman oldum ya keske bende atsaydım gelınce yorumunu beklıyorum
Çok özel değilse biraz anlat canım . Ne gibi şeyler çıktı sen de .. ona göre fikir sahibi olalım ..Evet evet
Yaaa aninda dolmus kac fal aldikiattın mıııı ???? :))
Bende cok begendım ama tarıh uzadı son falında bı ona takıldımNairaya iki fal attim ikisinide cok begendim ben dedikleri henuz cikmadi ama ani cok iyi biliyor bence.
Kim dolmuş ya?? Asçicekmı saraylımı?? Beynım donduYaaa aninda dolmus kac fal aldiki
naira boş değilmiş bu kadında var bir şeyler hem bir dediğini yaşadım hemde karsı taraf hakkında söylediği şeyleri bugün onun ağzından duydum
Nairaya iki fal attim ikisinide cok begendim ben dedikleri henuz cikmadi ama ani cok iyi biliyor bence.
Bence de naira süper, meryem de çok iyi bu ikisine fal göndermeye değer
Tarihe o kadar takilma canim insallah cikar falin banada iyi geldi fali :)Bende cok begendım ama tarıh uzadı son falında bı ona takıldımama hala umudum var naıra bana ıyı geldı ya:)
Benim falim oyle pespembe degildi olumsuz durumlardanda bahsetmis anlik ongoruleride bir cok yorumcuyla tutuyordu benim favorim saraylihanim ondan sonraa narina :)kızlar naira şumanın falını bende çok beğendim ama patlayanlar da var. bende de öyle güzel yazmış ki çok pembe ama
okudukça mutlu etti beni.
Naira bana o kadar pembe bir tablo çizmedi ama dedikleri çok doğruydu. ben çok beğendimkızlar naira şumanın falını bende çok beğendim ama patlayanlar da var. bende de öyle güzel yazmış ki çok pembe ama
okudukça mutlu etti beni.
ben atmadım canım kızlar saraylıya attılarKim ne attınızx canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?