Binnaz Abla

naira boş değilmiş bu kadında var bir şeyler hem bir dediğini yaşadım hemde karsı taraf hakkında söylediği şeyleri bugün onun ağzından duydum
Nairaya iki fal attim ikisinide cok begendim ben dedikleri henuz cikmadi ama ani cok iyi biliyor bence.

naira boş değilmiş bu kadında var bir şeyler hem bir dediğini yaşadım hemde karsı taraf hakkında söylediği şeyleri bugün onun ağzından duydum

Nairaya iki fal attim ikisinide cok begendim ben dedikleri henuz cikmadi ama ani cok iyi biliyor bence.

Bence de naira süper, meryem de çok iyi bu ikisine fal göndermeye değer

kızlar naira şumanın falını bende çok beğendim ama patlayanlar da var. bende de öyle güzel yazmış ki çok pembe ama
okudukça mutlu etti beni.

kızlar naira şumanın falını bende çok beğendim ama patlayanlar da var. bende de öyle güzel yazmış ki çok pembe ama
okudukça mutlu etti beni.
Benim falim oyle pespembe degildi olumsuz durumlardanda bahsetmis anlik ongoruleride bir cok yorumcuyla tutuyordu benim favorim saraylihanim ondan sonraa narina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…