- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
Ya bende aşkla ilgili olumsuz dediği bir kaç bisi vardı çocuğun tipini tarif etti, piyano çaldığını söyledi şöyle şöyle olacak dedi öyle oldu, ama anlatım şekli dolu. Güney bölgesine gidecek dedi bende ne alaka demiştim ama çıktı maalesef.Çok özel değilse biraz anlat canım . Ne gibi şeyler çıktı sen de .. ona göre fikir sahibi olalım ..
Sağol tolıncımmben atmadım canım kızlar saraylıya attılar
Kim o kimYa bende aşkla ilgili olumsuz dediği bir kaç bisi vardı çocuğun tipini tarif etti, piyano çaldığını söyledi şöyle şöyle olacak dedi öyle oldu, ama anlatım şekli dolu. Güney bölgesine gidecek dedi bende ne alaka demiştim ama çıktı maalesef.
canım ben baktırdım süper ötesiydi...hatta kahveyide tekrar açmasını 4 gözle bekliorum.kızlar bu bilgehatuna tarot baktıran varmı?nasıl?
yasak sana yasakcanım ben baktırdım süper ötesiydi...hatta kahveyide tekrar açmasını 4 gözle bekliorum.
cıkan oldumu sana pekı?ya ben kahve atmıstım kahveden gorulemıycek seyler soylemıs bıraz pembecı gıbı geldı keske cıksacanım ben baktırdım süper ötesiydi...hatta kahveyide tekrar açmasını 4 gözle bekliorum.
Hadi devamı gelsın inşallah, ve klasık soru bunu dıyen bılen yorumcu oldumu??kızlar ben de eskisiyle karşılaştımhayır insan bir haber verir dimi duygusuzcum bak aniden karşına çıkmayım kendini alıştır diye neysecim. ben bön bön dikilirken bir boru ses duydum baktım benim eski haspam. telefonla bildiğiniz yakın temas kurdum gördüğümü anlamasın diye zavallı telefon taksidi başlamadan gidiyordu neyse sonra ben oturdum olayın şokunu anlatırken tavla oynuyordum baktım içeri girdi kantinden beni gördü böyle kaldı ben de yandan gördüm geldiğini beni fark etmeden o kadar çok saçmaladım ki tavla oynarken en son dediğim cümle zarların beyaz siyah kısımları ne kadar hoş demeye başladım gördüğümü anlamasın diye birkaç dakika baktı sonra gitti kaldı öyle izledi. kalbim marmara fay hattından daha çok şekilde attı ama bu hazırlıksız durumlar fena ya
bilge hatun bu kadar çok övüldükü burda benimki öyle bir faldaki pembeninde pembesi zaten çıkmayacağı belliydi ve çıkmadıda hatta faldan sonra soru kızmında imkansız demiştim oda öyle kendinden emin bir şekilde cevap vermişti çoktan patladı bazen diyorumki bana bakan bilge hatun değilmiydi acepcıkan oldumu sana pekı?ya ben kahve atmıstım kahveden gorulemıycek seyler soylemıs bıraz pembecı gıbı geldı keske cıksa
valla benım falda pembe cıkarmı sanmıyorum pekbilge hatun bu kadar çok övüldükü burda benimki öyle bir faldaki pembeninde pembesi zaten çıkmayacağı belliydi ve çıkmadıda hatta faldan sonra soru kızmında imkansız demiştim oda öyle kendinden emin bir şekilde cevap vermişti çoktan patladı bazen diyorumki bana bakan bilge hatun değilmiydi acep
devamı gelmez de kuzu karşılaşırsak ben yeni bir tabir olarak kalp patlaması yaşayabilirimHadi devamı gelsın inşallah, ve klasık soru bunu dıyen bılen yorumcu oldumu??
inşallah çıkar canım ama insan biraz falı sallarken biraz destekli sallamalı bencevalla benım falda pembe cıkarmı sanmıyorum pek
canım bende pembe bişey yok.hepsinin söylediklerini söyledi ama bikaç ayrıntı daha bildi gelecek beklemede.cıkan oldumu sana pekı?ya ben kahve atmıstım kahveden gorulemıycek seyler soylemıs bıraz pembecı gıbı geldı keske cıksa
Oo gayet iyiymiş o zaman canım bunları bildiyse denemek lazım :)Ya bende aşkla ilgili olumsuz dediği bir kaç bisi vardı çocuğun tipini tarif etti, piyano çaldığını söyledi şöyle şöyle olacak dedi öyle oldu, ama anlatım şekli dolu. Güney bölgesine gidecek dedi bende ne alaka demiştim ama çıktı maalesef.
Girmiyo sanirim hala bkmdi bnacanım ben baktırdım süper ötesiydi...hatta kahveyide tekrar açmasını 4 gözle bekliorum.
Canım biraz nadir giriyp ilk falımı geç bakmıştı.tarota sistemdeyken rasladım hemen bakıp sorularıda hemen cevapladıGirmiuo
Girmiyo sanirim hala bkmdi bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?