Benim falim oyle pespembe degildi olumsuz durumlardanda bahsetmis anlik ongoruleride bir cok yorumcuyla tutuyordu benim favorim saraylihanim ondan sonraa narina :)
Naira bana o kadar pembe bir tablo çizmedi ama dedikleri çok doğruydu. ben çok beğendim
bilge hatun bu kadar çok övüldükü burda benimki öyle bir faldaki pembeninde pembesi zaten çıkmayacağı belliydi ve çıkmadıda hatta faldan sonra soru kızmında imkansız demiştim oda öyle kendinden emin bir şekilde cevap vermişti çoktan patladı bazen diyorumki bana bakan bilge hatun değilmiydi acep
Yazıcam Şekerim sabırsızlıkla bekliyorumsen attın dımı çakalllll pişman oldum ya keske bende atsaydım gelınce yorumunu beklıyorum
evet ben hemen attım güya dolmuş bile ne zaman yollarkiYaaa aninda dolmus kac fal aldiki
senın fatimayı eklemiş kazen anketevay millet, bir saraylı rüzgarı esmiş buralarda
görüp hemen oy verdimsenın fatimayı eklemiş kazen ankete
anketten esas kazeni çıkarsak da gereksiz kalabalık yapmasa=D oy dağılımlarını etkiliyor.senın fatimayı eklemiş kazen ankete
ankette ben degısıklık yapmıyorum kazene yada bolum edıtorune mesaj atıyorum onlar yapıyo yazılan ısımler sılınemıyomus o yuzden 0 oy alanlar ve kazen anketten sılınemıyoanketten esas kazeni çıkarsak da gereksiz kalabalık yapmasa=D oy dağılımlarını etkiliyor.
kızlar nasılsınız? bende bi sürü patlayan fal haberi var. benimki instagrama 3 yeni fotoğraf koymuş tahmin ettiğim kadarıyla kızla birlikte fotolar. hesabı gizli çünkü ve aktif olarak kullandığı bi hesap değil. nisanda ayrılıcak kızla diyenler patladı sayabiliriz sanırım?
herkes ayrılcaklar dedi ama nisan ayını herkes vermedi bi kaç kişi vardı sanırım... yok hiç takip eden arkadaşım ayrıldığımızda bütün ortak arkadaşlarımı da sildi çünkü başka bi kız yüzünden ayrıldığını görmemem içinTakip eden arkadaşın filan yok mu ? Bir de herkes mi ayrılacaklar diyordu? yahu bir tane bile mi falcı olmaz düzgün bir şey bilen yuh ya valla faldan soğuttular bizi
herkes ayrılcaklar dedi ama nisan ayını herkes vermedi bi kaç kişi vardı sanırım... yok hiç takip eden arkadaşım ayrıldığımızda bütün ortak arkadaşlarımı da sildi çünkü başka bi kız yüzünden ayrıldığını görmemem için
Nisan daha bitmedi deyip avutmak isterim seni ama gercekten bakamıyorlar ya bıktım yaniherkes ayrılcaklar dedi ama nisan ayını herkes vermedi bi kaç kişi vardı sanırım... yok hiç takip eden arkadaşım ayrıldığımızda bütün ortak arkadaşlarımı da sildi çünkü başka bi kız yüzünden ayrıldığını görmemem için
belki de kızla değildir canım, nasıl anladın:/kızlar nasılsınız? bende bi sürü patlayan fal haberi var. benimki instagrama 3 yeni fotoğraf koymuş tahmin ettiğim kadarıyla kızla birlikte fotolar. hesabı gizli çünkü ve aktif olarak kullandığı bi hesap değil. nisanda ayrılıcak kızla diyenler patladı sayabiliriz sanırım?
kullanmıyo çünkü instagramını canım normalde. kaç yıldır toplam 10 küsür paylaşımı var hepsi o kızla denebilirbelki de kızla değildir canım, nasıl anladın:/
bi de bence bütün falcıların hepimizi nisan mayıs aylarını vermelerinin sebebi ay tutulması nedeniyle elbet bişiler olur düşüncesiyle sallamaları
ben de böyle düşünüyorum, çünkü mesela naira neredeyse herkese geri dönüş dedi sebebi bu tutulmalar bence, gel gitler birkaçına tutar nasılsa diye sallıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?