Binnaz Abla

Benim falim oyle pespembe degildi olumsuz durumlardanda bahsetmis anlik ongoruleride bir cok yorumcuyla tutuyordu benim favorim saraylihanim ondan sonraa narina :)

Naira bana o kadar pembe bir tablo çizmedi ama dedikleri çok doğruydu. ben çok beğendim

ayy kızlar siz öyle dedikçe çok mutlu oluyorum ben, inşallah çıkar o zaman falı. aşırı beğendim çünkü ben onun falını.
benimde favorim saraylı, meryem bide naira o zaman, onu da eklesek listeye.

bende de acayip olumsuzdu. çok üzüldüm okuyunca, ağladım kaç saat

anketten esas kazeni çıkarsak da gereksiz kalabalık yapmasa=D oy dağılımlarını etkiliyor.
ankette ben degısıklık yapmıyorum kazene yada bolum edıtorune mesaj atıyorum onlar yapıyo yazılan ısımler sılınemıyomus o yuzden 0 oy alanlar ve kazen anketten sılınemıyo

kızlar nasılsınız? bende bi sürü patlayan fal haberi var. benimki instagrama 3 yeni fotoğraf koymuş tahmin ettiğim kadarıyla kızla birlikte fotolar. hesabı gizli çünkü ve aktif olarak kullandığı bi hesap değil. nisanda ayrılıcak kızla diyenler patladı sayabiliriz sanırım?

Takip eden arkadaşın filan yok mu ? Bir de herkes mi ayrılacaklar diyordu? yahu bir tane bile mi falcı olmaz düzgün bir şey bilen yuh ya valla faldan soğuttular bizi

Takip eden arkadaşın filan yok mu ? Bir de herkes mi ayrılacaklar diyordu? yahu bir tane bile mi falcı olmaz düzgün bir şey bilen yuh ya valla faldan soğuttular bizi
herkes ayrılcaklar dedi ama nisan ayını herkes vermedi bi kaç kişi vardı sanırım... yok hiç takip eden arkadaşım ayrıldığımızda bütün ortak arkadaşlarımı da sildi çünkü başka bi kız yüzünden ayrıldığını görmemem için

Valla canım ne diyeyim inşallah tez zamanda hepimiz umduğumuz yerden doğru haberler alırız, falı da adamları da bırakırız ya adamları alır falı bırakırız

Nisan daha bitmedi deyip avutmak isterim seni ama gercekten bakamıyorlar ya bıktım yani

kızlar binnaz ablada kahvede veya tarotta katina pembeci olmayan biri varmı gerçekleri söyleyen lütfen yardımcı olrsunuz kimi önerirsiniz herkes pembe tablo çiziyor gerçekleri söyleyen yokmu

belki de kızla değildir canım, nasıl anladın:/

bi de bence bütün falcıların hepimizi nisan mayıs aylarını vermelerinin sebebi ay tutulması nedeniyle elbet bişiler olur düşüncesiyle sallamaları

ben de böyle düşünüyorum, çünkü mesela naira neredeyse herkese geri dönüş dedi sebebi bu tutulmalar bence, gel gitler birkaçına tutar nasılsa diye sallıyorlar.

ben de böyle düşünüyorum, çünkü mesela naira neredeyse herkese geri dönüş dedi sebebi bu tutulmalar bence, gel gitler birkaçına tutar nasılsa diye sallıyorlar.

belki de tutar canım. astrologlar da öyle büyük konuşuyorlar ki, çok büyük değişimler olucak bu tutulmadan sonra diye, ya falcılar da astrologlar da yanılıcak, ya da herkesin falları çıkmaya başlıcak iyi kötü.

zaten iyi kötü bi gelişme olması durağanlıktan iyidir valla, öyle sıkıldım ki bekle bekle hiçbir şey olduğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…