Binnaz Abla

Bu kinyas'a ikikere baktırmışım . daha önce batırdığımı unutmuşum.. mayıs ayında baktırmıştım ozaman bitane bile tutturamamış. sonra yine baktırmışım busefer bildikleri var.

Nasıl oluyo şimdi yaww, iyi günlerine mi denk gelmek gerek bunların.

Birde benim anlamadigim burda bilen arkadaslar var bizim falimiza bakmalari icin bizimde fal bilip onlarinkiletine bakcakmidizdaaaaaaaaa..... burasi dayanisma kulubu amaa hala bilmeyen var sinir oldum yanii:))

Kinyas'in sayfasina baktim ve bilin bakalim kimi gordum, isler karismis anladigim kadariyla :

2 gün önce [Kahve Falı]

prenses34
peki ben kimle evlenecem?mithatlanmı sezerlenmi yoksa başka biriylenmi?başka biriyse karşıma nezaman çıkıcak bu istediğim gibi biri?yeni bi işe nezaman geçecem?mithat benim hayatıma bende onun hayatına karışmıcam dimi sadece cinsellik yaşıcaz dimi?yani bu teklifimi kabul etcek ölemi?

Bizim kiz Mithat'a f..kbuddy olma teklifi yapacak sanirim......yani bakti sevgili olamiyorum, bari boyle yapayim demis. Eh bu durumu Sezer ogrenirse seninle evlenmez be abla, yapma

Gülmekten bir hal oldum :))
Ya bu kıza bir falcı da 'bacım aklını başına topla, bu gidişle m*t*r olursun' falan da mı demiyor ?
Kınıyorum bu falcıları çok kınıyorummm :))

Ya bu kıza bir falcı da 'bacım aklını başına topla, bu gidişle m*t*r olursun' falan da mı demiyor ?

Ahahahayh, ben de koptum burda :)))) Bu prenses ne acgozlu bir insan boyle, Sezer var, Mithat var, hala baska kismet var mi diye soruyor Hayir Sezer bir de astsubaymis, akli basinda bir insan yani bu catlakla ne yapiyor? Mithat en son Duygu'dan ayrilmisti, son durum ne oldu acaba ?

ooo telwede ne magazinsel olaylar var. falcılıkta zor meslek düşünsene binbir türlü insanla uğraşıyorsun. Allah kolaylık versin onlara işleri çok zor oluyor bazen.

kimin sayfasıydı ama hatırlamıyorum, kaldırılmış. bulamadım. ' Nasıl yani toplu derken böyle göbeği mi var, balkonumu var, hiç sevmem zayıf göremedin mi falda, bir daha bak!' diye bir mesajdı. :86:

Binnaz abladaki Görkem Yıldızlar ın profil fotosunu gördümde simdi , maşallah 80 lerden kara şimşek dizisi David Hasselhof fırlamış oraya mübarek.Bu arada dün Açelyaya 4.defa baktırdım o kız iyi falcı yaaa...

Onada mı baktırsam nesibeyle rezAn aynı iki konuda aynılarını dediler ama bu fal krizi geçmiyo

ya böyle dalga geçiliyorda, sonrasında ileride yorumlarıyla şahaneler yaratmasın :86:

ya böyle dalga geçiliyorda, sonrasında ileride yorumlarıyla şahaneler yaratmasın :86:

Vallaha şaşırmam hiç buda bizden kaynaklanıyor.Gerçekten iyilerden bahsettiğimiz gibi dönem dönem her ismi şişirip ortaya çıkarıyoruz geçici tabii sabun köpüğü..

Onada mı baktırsam nesibeyle rezAn aynı iki konuda aynılarını dediler ama bu fal krizi geçmiyo
Canım ben falcı kim olursa olsun benim hayatımı bana baştan aşağı döktürmüşte olsa sadece tavsiye ederim , asla illaki sende baktır diye ısrar etmem.Fal bu bana tutar sana gelir keyifsizdir bişeylere morali bozulmuştur bakamaz o an , fala bakanda insan sonuçta.Ama krizdeysen Açelya eğer online ise deneyebilirsin ,istersen tabiki..

nefes alamıyorumşu an ohaaa HANİ MARJİNAL BİZDİK

prenses34te mithata sezere alışmıştık bakın bi de ümit bey çıkmış 20 gün önce

peki ben mithata gerimi dönecem.geri dönsem gene aynı şeyi yapar.ümit beylen ilerde evlenecemmi?

Benim anlamadığım bunlar falcıya yapılan yorum kısmında mı? Yani ozel soru olarak niye sorulmamış acaba? Ya da yanlışlıksa da site bunu niye yayınlıyor. Enteresan tabi

prenses34te mithata sezere alışmıştık bakın bi de ümit bey çıkmış 20 gün önce

peki ben mithata gerimi dönecem.geri dönsem gene aynı şeyi yapar.ümit beylen ilerde evlenecemmi?

Eğer bu kız normalse ben kafamı keserim.Sitede bunu fırsat biliyor bence ilgiyi o siteye topluyor nihayetinde.Bakın biz bile şu an bu kadar falcı varken ondan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…