O kiz adanali ben konya canim. Yaz aylari o gelio konyaya:)))
En iyisi önümüzdeki yaz kız gelince, toplanıp Konya'ya gelelim biz :))
Bu kinyas'a ikikere baktırmışım . daha önce batırdığımı unutmuşum.. mayıs ayında baktırmıştım ozaman bitane bile tutturamamış. sonra yine baktırmışım busefer bildikleri var.
Nasıl oluyo şimdi yaww, iyi günlerine mi denk gelmek gerek bunların.
Kinyas'in sayfasina baktim ve bilin bakalim kimi gordum, isler karismis anladigim kadariyla :
2 gün önce [Kahve Falı]
prenses34
peki ben kimle evlenecem?mithatlanmı sezerlenmi yoksa başka biriylenmi?başka biriyse karşıma nezaman çıkıcak bu istediğim gibi biri?yeni bi işe nezaman geçecem?mithat benim hayatıma bende onun hayatına karışmıcam dimi sadece cinsellik yaşıcaz dimi?yani bu teklifimi kabul etcek ölemi?
Bizim kiz Mithat'a f..kbuddy olma teklifi yapacak sanirim......yani bakti sevgili olamiyorum, bari boyle yapayim demis. Eh bu durumu Sezer ogrenirse seninle evlenmez be abla, yapma
Gülmekten bir hal oldum :))
Ya bu kıza bir falcı da 'bacım aklını başına topla, bu gidişle m*t*r olursun' falan da mı demiyor ?
Kınıyorum bu falcıları çok kınıyorummm :))
Ahahahayh, ben de koptum burda :)))) Bu prenses ne acgozlu bir insan boyle, Sezer var, Mithat var, hala baska kismet var mi diye soruyorHayir Sezer bir de astsubaymis, akli basinda bir insan yani bu catlakla ne yapiyor? Mithat en son Duygu'dan ayrilmisti, son durum ne oldu acaba ?
Binnaz abladaki Görkem Yıldızlar ın profil fotosunu gördümde simdi , maşallah 80 lerden kara şimşek dizisi David Hasselhof fırlamış oraya mübarek.Bu arada dün Açelyaya 4.defa baktırdım o kız iyi falcı yaaa...
Binnaz abladaki Görkem Yıldızlar ın profil fotosunu gördümde simdi , maşallah 80 lerden kara şimşek dizisi David Hasselhof fırlamış oraya mübarek.Bu arada dün Açelyaya 4.defa baktırdım o kız iyi falcı yaaa...
ya böyle dalga geçiliyorda, sonrasında ileride yorumlarıyla şahaneler yaratmasın :86:
Canım ben falcı kim olursa olsun benim hayatımı bana baştan aşağı döktürmüşte olsa sadece tavsiye ederim , asla illaki sende baktır diye ısrar etmem.Fal bu bana tutar sana gelir keyifsizdir bişeylere morali bozulmuştur bakamaz o an , fala bakanda insan sonuçta.Ama krizdeysen Açelya eğer online ise deneyebilirsin ,istersen tabiki..Onada mı baktırsam nesibeyle rezAn aynı iki konuda aynılarını dediler ama bu fal krizi geçmiyo
Kinyas'in sayfasina baktim ve bilin bakalim kimi gordum, isler karismis anladigim kadariyla :
2 gün önce [Kahve Falı]
prenses34
peki ben kimle evlenecem?mithatlanmı sezerlenmi yoksa başka biriylenmi?başka biriyse karşıma nezaman çıkıcak bu istediğim gibi biri?yeni bi işe nezaman geçecem?mithat benim hayatıma bende onun hayatına karışmıcam dimi sadece cinsellik yaşıcaz dimi?yani bu teklifimi kabul etcek ölemi?
Bizim kiz Mithat'a f..kbuddy olma teklifi yapacak sanirim......yani bakti sevgili olamiyorum, bari boyle yapayim demis. Eh bu durumu Sezer ogrenirse seninle evlenmez be abla, yapma
Gülmekten bir hal oldum :))
Ya bu kıza bir falcı da 'bacım aklını başına topla, bu gidişle m*t*r olursun' falan da mı demiyor ?
Kınıyorum bu falcıları çok kınıyorummm :))
prenses34te mithata sezere alışmıştık bakın bi de ümit bey çıkmış 20 gün önce
peki ben mithata gerimi dönecem.geri dönsem gene aynı şeyi yapar.ümit beylen ilerde evlenecemmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?