Binnaz Abla

valla ben de çok sıkıldım, bir diyeceklerimi desem rahatlayacağım şeytan dedi aç söyle, ama ben cok sacma bir konuma düşerim, o arayacak ben suratına çarpacağım başka huzur yok. Dün tesadüfen neredeyse tüm planımı hayatımı değiştirecek bir şeye ikna ediyordum kendimi, bugün topladım kendimi. Ama sabahtan beri ağlıyorum sayıyorum sövüyorum bunlar da tutulma etkisi olabiler mi Bu arada iki gündür kafamda iş fallar vs vs aslında o kadar kötü etkileniyoruz ki resmen kaderimizi değiştiriyoruz engelliyoruz. Bu arada bu gerilimde tek diyebileceğim selenanın yol ayrımına gireceksin demesi, bu kadar etkileneceğimi bilmezdim ama onca falda bundan daha doğru cümle bulamadım.

iletisimsizlik oldugu müddetce herhngi bisi ögrenme sansimiz yok karsi taraftan
iletisim kurmaktan bugun vazgectin yarinda bu korkun devam edicek.. fallardan beklentilerimiz artticak ama fallar cikmayacak. ve kisir döngü devam edicek..

hayat secimlerimizden ibaret .

öyle ama ben ararsam söyleyeceklerimi söylesem de rahat edemem, ben rahatımı düşünüyorum, bilmiyorum falların da cok zararı var duydugumuz şeylerden etkilenip kuruyoruz da kuruyoruz, halbuki ortada bir şey olmamıs oluyor ben çok yaşadım bunu.

Hayatın seçimlerden ibaret olması zorluyor iki gündür beni zaten. Bir seçim yaptım ileride pişman olacaksın modunda düşünen cok kişi var ama pişman da olacaksam su an bunu seciyorum, umarım olmam

işte ben de öyleyim aynen. öyle ciddi bi aşk acım yok zaten, ama arasın tekrar istesin beni istiyorum. içimdekileri de dökeyim şöyle bi:) hadi o olmadı iş bulayım diyorum o da yok:) her türlü tıkandı hayatım sanki. tık yok:)

sen de tabii ki tutulmadan öyle gerginsindir canım. ama falları o kadar da dert etme. onlarla çok ilgisi yoktur. ben en son geysuya baktırdım. baya oldu yani. sonra öyle bir iki kişi için gittim geldim vazgeçtim. içimden fal baktırmak da gelmiyor. yani falsızım bayadır ama oh falsız çok iyiyim diyemem ilgisi yok gibi pek

aynı durumdayız hayatım aşk yok iş yok, benim bir de bonus sınav açtılar İstesem sınav açılmaz, istemiyorum aklım karışıyor ya sınav açtılar Ama inanıyorum herkes içindekileri bir gün söyler, bana haksızlık yaptı, şu an işsiz kalmam bu kadar kötü durumda olmamda onun da payı büyük. O yüzden inanıyorum içimdekileri söyleyeceğim gün gelecek, senin de gelecektir, tabi çok yaşlandığımızda da gelmesin de

senin daha ciddiymiş canım. o bana pek bi şey yapmadı benim ki biraz ego gibi:) sen haksızlığa uğradıysan gerçekten mutlaka gün gelir yüzleşirsin onunla, yanına kalmıyor kimsenin.

$öyle bir durum var icinde süphelerle hep ayni konuya takilip kalmak iyi olmuyor hele ki biz su an issiz ve boslukta insanlariz maalesef ki odak noktalarimiz her ne kdr ask vs olmasa bile otomatikman o konularda da hassaslasiyoruz
hergün düsünüp fal atmaktansa telefonu acip o insanlar konusmak daha net düsünmeni saglar yarin oldugunda yaa acaba vs gibi düsünceler biter olay netlik kazanir yoluna bakarsin . Ama su anki halini devam ettirirsen hep bir ikilem ve belirsizligi yasarsin bu zaman gectikce belirsizligi yasadigin süre uzar gider..

Bu arada alakasiz olucak ama bende tekrar konustum cok canimin sIkkIn oldugu bir gün gene bir cacik cikmadi eski tas eski hamam bloke ettim .Ne bir süphe ne de bi düsüncem kalmadi . Gerci bende zaten hicbisi yoktu ama bazen yanlizlik asiri tetikliyor beni iyiki tekrar konustum diyebilirim. ayni yüzünü tekrar gösterdigi icin acaba bile demiyorum

ya dusundumde olumsuzu soyleyen ne kadar az falci var..soyleyende bu sefer abartmaya basliyor,herseyi kapkara yapiyor..bence uygun bir dille olumsuzu soyleyenler, ilkay,klotho,sarayli da aslinda soyluyor ama onun yuregi cok yumusak o yuzden epey bir yuvarlatarak soyluyor,hatta bazen olumsuz oldugunu anlayamiyorsun soylediginin..ama cok seviyorum onu ben,bende yeri bambaskadir..

Haklısın canım eskiye dönebilsem zaten çıkar açıkça biz ne yapıyoruz derim, hiç çekinmeden. Ama şimdi bana 2 ay oldu ben başka şehre geldim sen hala bunu mu düşünüyorsun derse bunu yediremem kendime, dua ediyorum arasın artık diyeceklerimi diyeyim diye ama sen söylediklerinde sonuna kadar haklısın.

senin daha ciddiymiş canım. o bana pek bi şey yapmadı benim ki biraz ego gibi:) sen haksızlığa uğradıysan gerçekten mutlaka gün gelir yüzleşirsin onunla, yanına kalmıyor kimsenin.

Bana da şöyle oldu cnaım bir kere ikimizde ne olduğunu biliyorduk onunla yazın dile dökülür gibi oldu ikimizde geri adım attık, olmadı bir türlü ama ben önemli bir sınava hazırlık sürecine girdim, ben aramadım, o aradı, iş çıkışı yanıma geldi ders çalıştığım yere, molalar verdim ve onları yaparken kendi aklı karışık olsa da benim aklımın karışacağını benim duygusal olduğumu ve gireceğim sınavın önemini biliyordu. Kimisine göre amaaan buna bir şey denmez adam nişanlısını bırakıp gidiyor vs denilebilir, haklılar ben zaten mutsuz olsun çıksın vs anlamında konuşamam hakkım yok. Sadece ortada bana yapılan bir haksızlık var sen bunları bunları yaptın, biliyordun deyip yüzleşip rahatlamak istiyorum. Çok askıda kaldık, çok yarım kaldık.

Ay günlük gibi yaptım burayı kusura bakmayın yazasım varmış bugün galiba

Sen hala orda mi kaldin der mi sence? bunu hicbirimiz bilemeyiz bunu söyleyebiliyorsa ondan bir yol, köy, kasaba hicbisiy olmaz zaten
nedenine gelince duygularin var senin bu insana karsi sen sürekli bu insana odaklaniyorsun bu snein baska bir x erkegini görmenide engellemiyor mu? engelliyor..
sana deger veren insan tutupta sen hala beni mi düsünüyosun demez diyemez aksine mutlu olur benim cesaretsizligime bak kiz benden cesurmus der sevinir..
ama erkeklerden beklentiye girme olayi mantiksiz sendeki durumlar ztn hep karsi tarafin cesaretsizliginden kaynakliydi.. adim atinca insan kendini erkek tarafi filan saniyor.Muhtemel düsüncem karsi tarafin adim atmayacagi yönünde cünkü havada birakmis olaylari bilmedigimiz bisiy daha var ordaki kurdugu hayatinda kiz arkadasi var mi? ...

Canım özelden yaz istersen ben demin daha cok yazmıstım bir arkadasımıza içimi döktüm ama bir baktım falcılar okur vs diye sildim, bu tarz şeyleri özelden konusalım.

Bu arada bendeki durumlar karşıdaki adamdan kaynaklansa hep ben sallarım, sorun insanın kendi yaptığı hatalar evet haksızlık yapmadım onun yaptığı haksızlıktı ama ben de cok hata yaptım olaylar karısık onun da haklı olduğunu bildiğim şeyler var ama işte aramak istemiyorum, o aradığında söyleyeceğim o haksılığı, eninde sonunda arayacak :)

nişanlı olmak gerekmez ki canım, ya da daha ciddi ilişki falan. hiç farkı yok bence. ben seni anlıyorum. küçük bi flörtte bile hak yenmişse, kırılmışsa bir taraf, pekala önemlidir o durum. insanın da içinde kalır. kimse bilemez bizim karşı tarafa ne anlam yüklediğimizi.

zaten yarım kalmışlık kadar da kötüsü yok. her şey yaşanıp bitse, insan yoluna daha kolay gidiyor.

açıkcası aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü medyumvedat dışında hepsine baktırdım.. yakın bir dostum da uluhanı denemedi.. yaptığı yorumlar birbirleriyle alakasızdı.. 1 vade veren de oldu içlerinden 3 vade veren de.. özet olarak bluedaisy ciğim,senin durumunu net bilmişler o vakit:))

nerden biliyorsun ? iddiamin ispatini kanitlama imkanin yok sonucta tellwe ekibi biliyor ve para icin susuyorlar onlarin umrunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…