- 30 Ocak 2014
- 4.945
- 10.703
- 408
Naira falalem yada binnaz abla hüma bal bence.Kızlar merhaba ben birine katina baktırmak istiyorum ama bilgim yok fazla kartımda 20 tl var kime baktırabilirim sizce Meryem ve Selena'ya daha önce baktırdım onlar haricinde kim var iyi bakan?
Sağol canım Naira'ya baktırıcam galiba çevrimiçi olursaNaira falalem yada binnaz abla hüma bal bence.
Naira derimKızlar merhaba ben birine katina baktırmak istiyorum ama bilgim yok fazla kartımda 20 tl var kime baktırabilirim sizce Meryem ve Selena'ya daha önce baktırdım onlar haricinde kim var iyi bakan?
nairada eskilere gelicek diyormus sana ne demisti ? bu bakimdan güvenilmez geliyorNaira derim
Benim için anı bilmesi yeterliydi eski erkek arkadaşımın sevgilisi olduğunu belirtmemiştim o söyledi ilk benden duyduysan üzülme falan dedi tahmin ettiğim gibiydi. Umutsuz olsanda dönecek dedi 3 ay zaman verdi çıkar mı bilmiyorumnairada eskilere gelicek diyormus sana ne demisti ? bu bakimdan güvenilmez geliyor
ben baktirmadim..
Teşekkürler son bir kaç yorumdan sonra aklım karışsada zaten benim için şu anı bilmesi önemli en azından denemiş olurumNaira derim
benim içinde gelecek önemli değildi sadece anı bilsin istedim onuda bildi zaten dönmesinide istemiyorumTeşekkürler son bir kaç yorumdan sonra aklım karışsada zaten benim için şu anı bilmesi önemli en azından denemiş olurum
selenaya veya sarayliya da baktirdin mi bu konuda?Benim için anı bilmesi yeterliydi eski erkek arkadaşımın sevgilisi olduğunu belirtmemiştim o söyledi ilk benden duyduysan üzülme falan dedi tahmin ettiğim gibiydi. Umutsuz olsanda dönecek dedi 3 ay zaman verdi çıkar mı bilmiyorum
Bende ani bile bılememıstı deryaabla sitesi ondan daha iyi tutturuyor:)Teşekkürler son bir kaç yorumdan sonra aklım karışsada zaten benim için şu anı bilmesi önemli en azından denemiş olurum
İkisinden birine atıcam ama denk getiremedim bir türlü hangisini önerirsin?selenaya veya sarayliya da baktirdin mi bu konuda?
hayirlisi olsun
belirtmemen cok iyi olmus
Enerjimiz mi tuttu ne olduysa bildi yani bende :)Bende ani bile bılememıstı deryaabla sitesi ondan daha iyi tutturuyor:)
Olabilir enerji meselesi sanırım bende burdaki olumlu yorumları görünce atmıştım ama fali görünce şok oldum. An olarak sanki beni değil başkasını anlatmış benle uzaktan yakından alakası yoktu:)Enerjimiz mi tuttu ne olduysa bildi yani bende :)
Meryemde iyi diyorlar ona attın mı yada selenaya?Olabilir enerji meselesi sanırım bende burdaki olumlu yorumları görünce atmıştım ama fali görünce şok oldum. An olarak sanki beni değil başkasını anlatmış benle uzaktan yakından alakası yoktu:)
Yok atmadım online olarak ilk falımı naıraya atmıştım ve son olduMeryemde iyi diyorlar ona attın mı yada selenaya?
bende ilk nairaya attım son bir kişiyi daha denicem saraylı veya selenaYok atmadım online olarak ilk falımı naıraya atmıştım ve son oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?