Binnaz Abla

bilip bilmemek mesele değil.. ben bu yorumu yaptım.. değiller kanısına vardım.. kanıtlayamam yahut kanıtlarım demedim.. herkesin yaptığı gibi fikrimi belirttim sadece... dediğim gibi fikrimi belirttim ki özgürce buraya yazdım.. ayrıca tellwenin de artık birşeyleri değiştirmesi gerek gerçekten.. bir dipnot,bana göre de falciana ve nur3455 aynı kişiler :) fala davetleri ve insanlara tutumu aynı şekildeydi.. yani bu da benim görüşüm.. iyi akşamlar kızlar:))

Kızlar merhaba ben birine katina baktırmak istiyorum ama bilgim yok fazla kartımda 20 tl var kime baktırabilirim sizce Meryem ve Selena'ya daha önce baktırdım onlar haricinde kim var iyi bakan?

Kızlar merhaba ben birine katina baktırmak istiyorum ama bilgim yok fazla kartımda 20 tl var kime baktırabilirim sizce Meryem ve Selena'ya daha önce baktırdım onlar haricinde kim var iyi bakan?
Naira falalem yada binnaz abla hüma bal bence.

nairada eskilere gelicek diyormus sana ne demisti ? bu bakimdan güvenilmez geliyor
ben baktirmadim..
Benim için anı bilmesi yeterliydi eski erkek arkadaşımın sevgilisi olduğunu belirtmemiştim o söyledi ilk benden duyduysan üzülme falan dedi tahmin ettiğim gibiydi. Umutsuz olsanda dönecek dedi 3 ay zaman verdi çıkar mı bilmiyorum

Duvarın fotosunu çekip yollayınca bile yorum yapıyorlar
Güvenmeyin derim arkadaşlar

selenaya veya sarayliya da baktirdin mi bu konuda?
hayirlisi olsun
belirtmemen cok iyi olmus

selenaya veya sarayliya da baktirdin mi bu konuda?
hayirlisi olsun
belirtmemen cok iyi olmus
İkisinden birine atıcam ama denk getiremedim bir türlü hangisini önerirsin?
Bilmiyorum belki gelecek çıkmaz ama naira kafamdaki tüm soruların cevabını verdi olumsuzda kabulümdür diye belirttim pembe tablo söylemesin diye yinede bir dönüş var dedi zaman gösterecek bakalım

benim eskisi arayıp duruyor yine pişmanım diye..bilmiyorki bende pişmanım ama ona zamanımı harcadığım için!!! sen ne kadar pişman olursan ol senin kafa yapın, hayata bakış açın, kullandığın kelimeler, insanlara yorumların hiçbirşeyin bana uymuyor herşeyin yanlış,herşeyin!! diyemiyorum işte insanım çünkü ben lanet olsun!!!!! bi arkadaş yazmış niye bu kadar mutsusuz diye işte bu yüzden!!!!! millet ağzına geleni söylüyor kendi egosu uğruna,acımadan eleştiriyor,canı çekiyo başkasına gidiyor biz doğru insan olacaz ama kimseyi kırmıycaz .ok var çünkü!!!!! işte bu yüzden MUTSUZUS!!!!!

Enerjimiz mi tuttu ne olduysa bildi yani bende :)
Olabilir enerji meselesi sanırım bende burdaki olumlu yorumları görünce atmıştım ama fali görünce şok oldum. An olarak sanki beni değil başkasını anlatmış benle uzaktan yakından alakası yoktu:)

Olabilir enerji meselesi sanırım bende burdaki olumlu yorumları görünce atmıştım ama fali görünce şok oldum. An olarak sanki beni değil başkasını anlatmış benle uzaktan yakından alakası yoktu:)
Meryemde iyi diyorlar ona attın mı yada selenaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…