Binnaz Abla

benim cok patlamis falim oldugundan fal isini kökten biraktim acikcasi ..
selenaya baktirdigim falimda bildigi seyler oldu gecmisten filan gelecek cikmadi (bazilarina cikiyor ) su faliydi
sarayliya genelde kahve atardim 2 falinda cikanlar oldu sonra cikmamaya basladi ama bazi arkadaslara cikiyor acikcasi ikiside potansiyelde iyi falcilar en azindan denemene deger falcilar bunlar harici fazla para kaptirma derim cünkü ciddi bi sömürü söz konusu faldan anlamayip falcilik yapan insan cok fazla ortalikta..

bende ilk nairaya attım son bir kişiyi daha denicem saraylı veya selena
Yorumlarda her ıkısındende memnun olanlar var. Ama tabi olmayabılırde. Bı de saraylı uzun zamandır yoktu burdaki onun hakkında olumlu yorumlardan sonra ortaya cıktı. İnşaallah odur daha önceden baktıranlar uslubundan anlayabılırler aslında

Evet o yüzden arkadaşların yorumlarını dikkate alarak fal atıyorum açılışı nairayla yaptım kapanışı selenayla yapayım bari. Fallarda anı bilmesi yeterli oluyor zaten ama bazen geleceği tutturan oluyor cidden. Tvde bi falcı müslüm gürses 2 ay sonra ölecek dedi millet tepki gösterdi cidden 2 ay sonra müslüm gürses öldü . Bilen biliyor

Saraylı okuyormuş galiba tam bilmiyorum o nedenle ara vermiş dün döndü yanlışım yoksa. Selenanın adı çok geçti onu merak ediyorum

olumsuzu daha iyi biliyorlar.. banada esince diye bir falci 3 falindada bildigi seyler oldu ama artik yok zaten benimde fal atasim yok :)
sarayliyida düsün diyebilirim uzak vadeden de tutturan tek falci selena ise sadece su falinda basarili..

O bilen kimdi acaba

olumsuzu daha iyi biliyorlar.. banada esince diye bir falci 3 falindada bildigi seyler oldu ama artik yok zaten benimde fal atasim yok :)
sarayliyida düsün diyebilirim uzak vadeden de tutturan tek falci selena ise sadece su falinda basarili..
Nairayı dinledikten sonra benimde fal atasım kalmadı ben gelecek için fal atmamıştım zaten anı bilsin istiyordum onuda bildi. Son olarak selenaya atıcam :)

iyi akşamlar kızlar, bu ara yoğunum çok giremiyorum, sizlere bi konuda çıkan falcıları söyliycem, çünkü ben bu konuyla ilgili soru sormadım, onlar dile getirmişti, biz yakın bi süre sonra evimizi taşıyoruz, her şeyi ayarladık,
saraylı- en son mart da baktırmıştım heralde, geçen ki girdiğinde işte, siz taşınıcaksınız demişti, evin iç kısmını dekor etmede vs işlerinde seninde payın büyük olucak dedi, saraylıya burdan bi alkış , detayda bildi çünkü, yakın zamanda olucak demişti

rezzan abla- ona da sormamıştım ve bildi, ve yeni yapılan bi yer olucak dedi, yeni bina dedi, çevresiyapılıyor dedi, bu da kocaman bi nokta atış bence ona da bir alkış

bir de benim ankarada gittiğim bi falcı var, o bi sürü detay bildi, kendisinin internet sitesi de var, telefondan da bakıyor, ama ben hep yüz yüze baktırıyorum, annemin istediği yer olucağını, annemin vesilsiyle evi bulucağımızı, sefasının annemin sürüceğini, tepe bi yerde olucağını zamanını ve daha bi sürü detayı bildi, fiyatıda uygun tarot 20 tl ye bakıyor, isteyen olursan özelden yazsın vereyim bilgileri fıstıklar

selana- yeni su atmıştım, bu ev konusundan hiç bahsetmemiş ama onun da 1 dediği şey gerçekleşti, biriyle ilgili, yorumu salı geldi, olay perşembe oldu

veee 3 oyum yine bu tatlı 3 bayana gidiyor....

umarım yardımcı olur sizlere kızlar

Thalixcim sen baktırmış mıdın saraylıya ve çıktı mı ??

Evet ben de katılıyorum. Rezzan ablanın nokta atışları süper.

Thalixcim sen baktırmış mıdın saraylıya ve çıktı mı ??
sarayliya baktirdim ilk iki falindan cikan sseyler vardi durum analizide iyiydi
3. falindan da bahsettigi bir durum vardi ama önemsizdi bi arkadasimla alakaliydi benim sahsi hayatimla alakali degildi
basarili buldugum bir falci
ama artik bana fal yok bu fal isi beni sIkIyor gercek hayata yöneldim

Gizoş, özledim seni Ankaradaki falcı kim, internet sitesini özelden bir yollar mısın hayatım. Bu arada yeni evinizde bol huzurlu oturun inşallah mutluluk olsun hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…