iyi akşamlar kızlar, bu ara yoğunum çok giremiyorum, sizlere bi konuda çıkan falcıları söyliycem, çünkü ben bu konuyla ilgili soru sormadım, onlar dile getirmişti, biz yakın bi süre sonra evimizi taşıyoruz, her şeyi ayarladık,
saraylı- en son mart da baktırmıştım heralde, geçen ki girdiğinde işte, siz taşınıcaksınız demişti, evin iç kısmını dekor etmede vs işlerinde seninde payın büyük olucak dedi, saraylıya burdan bi alkış, detayda bildi çünkü, yakın zamanda olucak demişti
rezzan abla- ona da sormamıştım ve bildi, ve yeni yapılan bi yer olucak dedi, yeni bina dedi, çevresiyapılıyor dedi, bu da kocaman bi nokta atış bence ona da bir alkış
bir de benim ankarada gittiğim bi falcı var, o bi sürü detay bildi, kendisinin internet sitesi de var, telefondan da bakıyor, ama ben hep yüz yüze baktırıyorum, annemin istediği yer olucağını, annemin vesilsiyle evi bulucağımızı, sefasının annemin sürüceğini, tepe bi yerde olucağını zamanını ve daha bi sürü detayı bildi, fiyatıda uygun tarot 20 tl ye bakıyor, isteyen olursan özelden yazsın vereyim bilgileri fıstıklar
selana- yeni su atmıştım, bu ev konusundan hiç bahsetmemiş ama onun da 1 dediği şey gerçekleşti, biriyle ilgili, yorumu salı geldi, olay perşembe oldu
veee 3 oyum yine bu tatlı 3 bayana gidiyor....
umarım yardımcı olur sizlere kızlar
bende yolladım ilk kez ona.. bakalım ne zaman gelecek yorum off sıkılıyorm beklerken yaa inşallah sesli yollar bende artık son diyorum atıyorum ama ona yollamazsam içimde kalacaktısarayliya baktirdim ilk iki falindan cikan sseyler vardi durum analizide iyiydi
3. falindan da bahsettigi bir durum vardi ama önemsizdi bi arkadasimla alakaliydi benim sahsi hayatimla alakali degildi
basarili buldugum bir falci
ama artik bana fal yok bu fal isi beni sIkIyor gercek hayata yöneldim
canım sağol yorumların için Rezza iyi yaa ben hep söylüorum bakalım birde saraylıyı bekliyorum şimdi merakla..selena başka bahara artıkiyi akşamlar kızlar, bu ara yoğunum çok giremiyorum, sizlere bi konuda çıkan falcıları söyliycem, çünkü ben bu konuyla ilgili soru sormadım, onlar dile getirmişti, biz yakın bi süre sonra evimizi taşıyoruz, her şeyi ayarladık,
saraylı- en son mart da baktırmıştım heralde, geçen ki girdiğinde işte, siz taşınıcaksınız demişti, evin iç kısmını dekor etmede vs işlerinde seninde payın büyük olucak dedi, saraylıya burdan bi alkış, detayda bildi çünkü, yakın zamanda olucak demişti
rezzan abla- ona da sormamıştım ve bildi, ve yeni yapılan bi yer olucak dedi, yeni bina dedi, çevresiyapılıyor dedi, bu da kocaman bi nokta atış bence ona da bir alkış
bir de benim ankarada gittiğim bi falcı var, o bi sürü detay bildi, kendisinin internet sitesi de var, telefondan da bakıyor, ama ben hep yüz yüze baktırıyorum, annemin istediği yer olucağını, annemin vesilsiyle evi bulucağımızı, sefasının annemin sürüceğini, tepe bi yerde olucağını zamanını ve daha bi sürü detayı bildi, fiyatıda uygun tarot 20 tl ye bakıyor, isteyen olursan özelden yazsın vereyim bilgileri fıstıklar
selana- yeni su atmıştım, bu ev konusundan hiç bahsetmemiş ama onun da 1 dediği şey gerçekleşti, biriyle ilgili, yorumu salı geldi, olay perşembe oldu
veee 3 oyum yine bu tatlı 3 bayana gidiyor....
umarım yardımcı olur sizlere kızlar
Gizoş, özledim seniAnkaradaki falcı kim, internet sitesini özelden bir yollar mısın hayatım. Bu arada yeni evinizde bol huzurlu oturun inşallah mutluluk olsun hep
sarayliya mi yolladin o sesli bakiyor canim.. yani daha fazla fal atmaya gerek yok bilemiyolarsa bosuna maddi zarara girmeyinbende yolladım ilk kez ona.. bakalım ne zaman gelecek yorum off sıkılıyorm beklerken yaa inşallah sesli yollar bende artık son diyorum atıyorum ama ona yollamazsam içimde kalacaktıselenaya atmamaya karar verdim
aynen canım aynen yetti bu kadar zararsarayliya mi yolladin o sesli bakiyor canim.. yani daha fazla fal atmaya gerek yok bilemiyolarsa bosuna maddi zarara girmeyin
bebişim, sana özelden yazıcam ilerleyen saatlerde, msjlara cwp veriyorum şimdihosgeldin canim özel konularda gelisme olmadi mi?
canım özelden msj attım sana, ben diğer 3 nü de tavsiye ederim bende çıkıyor dedikleri geneldecanım sağol yorumların için Rezza iyi yaa ben hep söylüorum bakalım birde saraylıyı bekliyorum şimdi merakla..selena başka bahara artıkAnkaradakini yazar mısın nerde olduğunu bana özelden ? ben haftaya yine Ankaradayım çok sık geliyorum giderim belki ona
meryemin falları farketmiyor,geneli iyidirkızlarr meryemın katınası nasıldı ??
kızlar nesimee yi nasıl bilirsiniz ?
kızlar nesimee yi nasıl bilirsiniz ?
Arkadaşlar merhaba ben bu topigi takip edip yorumlarınıza gore fal atanlardan biri olarak sonunda dayanamayıp deneyimlerini paylaşmak istedim gerçi siz bu konuda epey deneyimlisiniz ama belki ise yarar. Oncellikle binnaZ abla gerçekten pembeci olduğuna kanaat getirdim . Bilge ozdogru genelde olumsuz diye bahsediliyordu ama bence anda iyi fakat gelecek çıkmadı şükür ki ben onun mantıklı soruyorum göre yol izlediğini düşünüyorum acelya tuğra da an da kesinlikle çok iyi ama gelecek beklemede huma balin çok pembeci olduğunu düşünüyorum iki kez attım ikisinde de havalara uçurdu beni sağolsun ilayda yenilerden onu da buradan duyarak atmıştım adam seni sevmiyorum diyecek inanma demişti aynen de öyle oldu hangisine inanayim ben de bilemedim tabi takdir sizin falalem de rezzan abla çok seviliyo ama bende hiç çıkmadı maalesef naira ilk falı iyi di ama sonuca baglayamadi ikincisini attım ikinci nde fosladi ilki katına ikincisi kahveydi.katına da daha iyi olduğunu düşünüyorum . Meryem hiç bilmediğim şeylerden bahsetti öğreneceksin dedi kimsenin bahsetmedgi bir seydi henüz ogrenmedim onun hatricinde gelecek onun da beklemede. Kaderci diye biri var yine ondan genel kahve yorumu aldım ama çok iyi detaylar bildi bence denemye değer bir de mert reiki andaki favorimdir kendisi falsepetinde çok gonulsuz olarak bi anlık nesibeye baktiesim ki baktirmadan elektrik almaya genelde dikkat ederim bi anlikti çok olumsuzdu ama bildiği detayda çoktu çıkmaması ümidiyle telve de yine sizlerden esinlenerek eceme serüvene ve son olarak da sarayliya baktirdim ecem bi konuşmanız olacak kötü geçecek ama sonuç iyi dedi evet konuşma aynı dediği gibi de oldu sonuç hala beklemede serüven de güzeldi çok ayrıntı yoktu sonuç olumluya bağlandı bilemedim onun hakkında çok yorum yapamıyorum benim size sormak istediğim de asıl saraylı anlattıklarım haricinde bir çok kişiye fal baktirdim hiç kimsenin demediği şeyleR demiş bunları da sen de bilmiyorsun demiş gercekten de dediği hiç bir şeyi bilmiyorum anlattıklarım sana çok havada kalabilir demiş aynı öyle dedi sanki anlattıklari ben ileilgisi yok gibiydi öyle demese tamam ya atiyo dicem salladı didem bi yandan herkesin onunla ilgili dedikleri hep olumlu şeyler bi
mutlu, huzurlu bir yuvan olsun şekerim..kızlarrr düğünn tarihimii aldıkk darısıı başınızaahepp okuyorumm ama artıkk fal atmıyorumm yazmadımm ondann bir kaç falcımm varr bilenn onlaraa atarımm arada artıkk çok kahrımıı çektinizz burdaa hiçç ayırmadann hiçbirinizii inşalllahh cokk mutluu olursunuzz yaa cokk mutluyumm bugünn evlee ilgiliii bi gelişme bekliyozz çıkarsaa yazarımm bu forumdaa ailecekk fal baktırann bi benn varımm ve baktırmayıncaa dahaa iyiyimm varın gerisinii siz düşününn
çıkmadann gördümm kuzumm saraylıı daa herkess gibi cıkanaa cıkarr cok takılmaa bunlaraa amaa bencee venüss gübü akıl yürütüyoo bencee amaa inşallahh güzelelrii cıksınn sanaaArkadaşlar merhaba ben bu topigi takip edip yorumlarınıza gore fal atanlardan biri olarak sonunda dayanamayıp deneyimlerini paylaşmak istedim gerçi siz bu konuda epey deneyimlisiniz ama belki ise yarar. Oncellikle binnaZ abla gerçekten pembeci olduğuna kanaat getirdim . Bilge ozdogru genelde olumsuz diye bahsediliyordu ama bence anda iyi fakat gelecek çıkmadı şükür ki ben onun mantıklı soruyorum göre yol izlediğini düşünüyorum acelya tuğra da an da kesinlikle çok iyi ama gelecek beklemede huma balin çok pembeci olduğunu düşünüyorum iki kez attım ikisinde de havalara uçurdu beni sağolsun ilayda yenilerden onu da buradan duyarak atmıştım adam seni sevmiyorum diyecek inanma demişti aynen de öyle oldu hangisine inanayim ben de bilemedim tabi takdir sizin falalem de rezzan abla çok seviliyo ama bende hiç çıkmadı maalesef naira ilk falı iyi di ama sonuca baglayamadi ikincisini attım ikinci nde fosladi ilki katına ikincisi kahveydi.katına da daha iyi olduğunu düşünüyorum . Meryem hiç bilmediğim şeylerden bahsetti öğreneceksin dedi kimsenin bahsetmedgi bir seydi henüz ogrenmedim onun hatricinde gelecek onun da beklemede. Kaderci diye biri var yine ondan genel kahve yorumu aldım ama çok iyi detaylar bildi bence denemye değer bir de mert reiki andaki favorimdir kendisi falsepetinde çok gonulsuz olarak bi anlık nesibeye baktiesim ki baktirmadan elektrik almaya genelde dikkat ederim bi anlikti çok olumsuzdu ama bildiği detayda çoktu çıkmaması ümidiyle telve de yine sizlerden esinlenerek eceme serüvene ve son olarak da sarayliya baktirdim ecem bi konuşmanız olacak kötü geçecek ama sonuç iyi dedi evet konuşma aynı dediği gibi de oldu sonuç hala beklemede serüven de güzeldi çok ayrıntı yoktu sonuç olumluya bağlandı bilemedim onun hakkında çok yorum yapamıyorum benim size sormak istediğim de asıl saraylı anlattıklarım haricinde bir çok kişiye fal baktirdim hiç kimsenin demediği şeyleR demiş bunları da sen de bilmiyorsun demiş gercekten de dediği hiç bir şeyi bilmiyorum anlattıklarım sana çok havada kalabilir demiş aynı öyle dedi sanki anlattıklari ben ileilgisi yok gibiydi öyle demese tamam ya atiyo dicem salladı didem bi yandan herkesin onunla ilgili dedikleri hep olumlu şeyler bi yandan o kişi ben değilim gibi ben bu konuda ki yorunlarinizi merak ediyorum iyi aksamlar
Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun :) allah güzel huzurlu bir yuva kurmani nasip etsin canimkızlarrr düğünn tarihimii aldıkk darısıı başınızaahepp okuyorumm ama artıkk fal atmıyorumm yazmadımm ondann bir kaç falcımm varr bilenn onlaraa atarımm arada artıkk çok kahrımıı çektinizz burdaa hiçç ayırmadann hiçbirinizii inşalllahh cokk mutluu olursunuzz yaa cokk mutluyumm bugünn evlee ilgiliii bi gelişme bekliyozz çıkarsaa yazarımm bu forumdaa ailecekk fal baktırann bi benn varımm ve baktırmayıncaa dahaa iyiyimm varın gerisinii siz düşününn
inşallaaa kuzumm cok mutluyumm bugünnn cok detayy yazamıyorumm amaa bilenn bilir malumm kişii bile mutluyduu bugünnmutlu, huzurlu bir yuvan olsun şekerim..
ayy kuzumm fal bırakcamm dedimm geldinn konumaa hepp destekk oldunnn kızzHadi bakalim hayirli ugurlu olsun :) allah güzel huzurlu bir yuva kurmani nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?