kuzummm nesimeee kredisii düşükk nesibemlee karıştırıyorumm okudukcaakızlar nesimee yi nasıl bilirsiniz ?
ayy kuzumm fal bırakcamm dedimm geldinn konumaa hepp destekk oldunnn kızzsanadaaa öncee işş sonraa aşkk diyorummm inşallahhh
benn fall baktırmıyorumm bi zamandırr kuzumm amaa hepp okuyorumm sizii hepimizz mutluu olalımm burdaa az dertleşmedikkkarkadasiz sonucta canim burda hepimiz birbirimizle az mi dertlestik , az mi derdimizi yandik üzüldük berabber sevindik ...
tesekkür ederim canim herseyin hayirlisi olsun..
Baldankabak senidee oncaa uyuzz ettimm kızz vallaa bazenn bii tuhafımm amaa içimdee bişii yokk geldinn beğendinn mutluluğumuuu sendee cokk mutluu oll
senn ne dedinn yaayok canım olur mu öyle şey, yorumlaşıyoruz sonuçta, çok çok mutlu ol inşallah hep iyi ki onunla evlenmişim de kahve seven kızların olsun karşılıklı kahve için kapatın ama fal atmayın inşallah, haydi mutlu haberlerinin devamını da bekliyoruz
Katinada iki dediği çıktı banakızlarr meryemın katınası nasıldı ??
Katinada iki dediği çıktı bana
Katinada iki dediği çıktı bana
Kahve hiç baktirmadim ki balım ya .. meryemee bir kere katina baktirdim sadece .. çok iyiydikahvede çıkmadı mı Groş, bak tansiyonum düşüyor kahvede de bilsin, gerçi bildi hatun baya ama olsun
hahahabenım beynım yandı greyım
kadına katina atmısım ztn bende kahve attım sanıyorum
bu arada bır olaydan bahsetmıss attıgımda olmus hayırlı bırsey degıl ama
Kahve hiç baktirmadim ki balım ya .. meryemee bir kere katina baktirdim sadece .. çok iyiydi
üçüüü aynıı kişii nöbetleşeee cepp doldurdularr sayemizdee kuzumm aylarr öncee yazdımm benn çünküü ablamm annemmm benn hepsinee baktırdıkk fallar bi garipp ve üçüü aynısııhayatım tespitim geldi. Audreyin falını okudum katina atmış ve bakan bence de famaAma kahvede bana bakan fama değildi aylin de değildi. Fama zaten kahve bakmıyordu, demekki katinaya denk gelirse fama bakarken kahveye meryem nickli hatun bakıyor. Aylin ne peki komşu kızı filan mı ki ay devrelerimi yaktılar vallahi
Bu kadar benzerlik olamaz yazım tarzları aynı. Ama bi çözemedk gitti olayı.hayatım tespitim geldi. Audreyin falını okudum katina atmış ve bakan bence de famaAma kahvede bana bakan fama değildi aylin de değildi. Fama zaten kahve bakmıyordu, demekki katinaya denk gelirse fama bakarken kahveye meryem nickli hatun bakıyor. Aylin ne peki komşu kızı filan mı ki ay devrelerimi yaktılar vallahi
Bu kadar benzerlik olamaz yazım tarzları aynı. Ama bi çözemedk gitti olayı.
Famagiller kafamızi karıştırmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?