Binnaz Abla

ayy kuzumm fal bırakcamm dedimm geldinn konumaa hepp destekk oldunnn kızz sanadaaa öncee işş sonraa aşkk diyorummm inşallahhh

arkadasiz sonucta canim burda hepimiz birbirimizle az mi dertlestik , az mi derdimizi yandik üzüldük berabber sevindik ...
tesekkür ederim canim herseyin hayirlisi olsun..

arkadasiz sonucta canim burda hepimiz birbirimizle az mi dertlestik , az mi derdimizi yandik üzüldük berabber sevindik ...
tesekkür ederim canim herseyin hayirlisi olsun..
benn fall baktırmıyorumm bi zamandırr kuzumm amaa hepp okuyorumm sizii hepimizz mutluu olalımm burdaa az dertleşmedikkk

kızlarrr iyigecelerr bırakınn falıı falann bizz ailecekk delii gibi fal baktırıyodukk dolandırıldıkk bi kaç kezz anlatmıştımm burdaa gerçektenn bırakıncaa dahaa iyiyizz yinee atarızz aradaa cıkanlarıı filann yazarımm amaa fall insanıı bi tuhaff ediyoo yaşadıkk gördükk benn burdaki arkadaşlarımıı seviyorumm hatta durr bacılarımm

Baldankabak senidee oncaa uyuzz ettimm kızz vallaa bazenn bii tuhafımm amaa içimdee bişii yokk geldinn beğendinn mutluluğumuuu sendee cokk mutluu oll

yok canım olur mu öyle şey, yorumlaşıyoruz sonuçta, çok çok mutlu ol inşallah hep iyi ki onunla evlenmişim de kahve seven kızların olsun karşılıklı kahve için kapatın ama fal atmayın inşallah, haydi mutlu haberlerinin devamını da bekliyoruz

senn ne dedinn yaa baldann yaaa harikasınn kuzumm amann hee iyi olsamm burdaa olmamm demicemm iyidee olsamm gitmemm hepimizz mutluu olcazz kızlarr hayatımıı yazıyodumm burdaa bilenlerr bilirr amaa bizz burdaa bacıı oldukk cokk seviyorumm sizii

Kızlar geçen sene Fatıma nın falı bana çıkmamış kahve baktirmistim. Ama tekrar fal atmayı düşünüyorum su falı nı çok Merk ediyorum . Yorumlarına baktım çok beğenilmis .. fal alımını açsın su falı atacağım karar verdim

benım beynım yandı greyım
kadına katina atmısım ztn bende kahve attım sanıyorum
bu arada bır olaydan bahsetmıss attıgımda olmus hayırlı bırsey degıl ama
hahaha Audrey ben de şimdi sana özelden yazıyordum .. meryemee katina baktirdn sen neden soruyorsun diye :)

Kahve hiç baktirmadim ki balım ya .. meryemee bir kere katina baktirdim sadece .. çok iyiydi

hayatım tespitim geldi. Audreyin falını okudum katina atmış ve bakan bence de fama Ama kahvede bana bakan fama değildi aylin de değildi. Fama zaten kahve bakmıyordu, demekki katinaya denk gelirse fama bakarken kahveye meryem nickli hatun bakıyor. Aylin ne peki komşu kızı filan mı ki ay devrelerimi yaktılar vallahi

üçüüü aynıı kişii nöbetleşeee cepp doldurdularr sayemizdee kuzumm aylarr öncee yazdımm benn çünküü ablamm annemmm benn hepsinee baktırdıkk fallar bi garipp ve üçüü aynısıı

Bu kadar benzerlik olamaz yazım tarzları aynı. Ama bi çözemedk gitti olayı.
Famagiller kafamızi karıştırmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…