- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kızlar dün gece krizim geldi, falsepetinde gopovsky diye bir elemana attım. Vallahi şaşırdım, geçmişi acaip bilmiş. Gelecek çıkar mı bilinmez ama bir tuhaf herifti.
işin ilginç tarafı hem fama nın hem de meryemın falı çıktı bana.aynen ya birden gaza geldim ama audreyinki acayip fama gibiydi, benim fal famagiller gibi
çeroş sen deme, sen diyince benim hafızama kazınıyor, ama o adama biri daha cok sasırdım dmeişti neyse şiiişşşttt fazla yazmayalım fiyat artırmasın benim fatura devrime 4 güncük kaldı
Bir arkadaşım binnazdaki Meral Güven Çolak a baktırmış, bana da dinletti. Vallahi onu da beğendim.
Onun ismini begenmedim o artık öbür aya, su gopovosky mi herneyse işte ona atacağım ay bir de ilayda güler var off ben falı bıraktığıma dair yine sözler vermiş idim
Valla toplasan hepsi 50 tl yapuyor, bir fatima parası
bebegim her ay 100 küsür fatura ödemekten bıktım, benim faturam normalde her şey dahil 27Bir de kredim filan olsa sorun değil de bütün kredilerim bitti, iş yok, yıllardır ailemden para almadım 25imde harçlık alıyorum onu da fala yatırıyorum, ee bir de dışarı hayatı var, anlayacağın işler kesat bende cicim acilen istediğim gibi bir iş bulmam lazım
Ulan baldankabak sen şimdi aile parasıyla mı fal baktırıyosunailenin parasına acı kendine acımıyorsan
bu su falı internette nasıl bakılıyor ki. ben bişey anlamadım. annemle gitmiştik bir falcıya benden bir tutam saç alıp atmıştı suya ve nerde işe başlayacağıma kadar bilmişti. bence internette yapılan külliyen yalan. çünkü farklı şeyler var işin içinde. herkes yapamaz. o paraya hiç yapılmaz o fal.
bu su falı internette nasıl bakılıyor ki. ben bişey anlamadım. annemle gitmiştik bir falcıya benden bir tutam saç alıp atmıştı suya ve nerde işe başlayacağıma kadar bilmişti. bence internette yapılan külliyen yalan. çünkü farklı şeyler var işin içinde. herkes yapamaz. o paraya hiç yapılmaz o fal.
Aynen cnm aynen bnde bugun netten gorduklerimden sonra.bu falcilar bizi yiyokızlar nasılsınız? bende bi sürü patlayan fal haberi var. benimki instagrama 3 yeni fotoğraf koymuş tahmin ettiğim kadarıyla kızla birlikte fotolar. hesabı gizli çünkü ve aktif olarak kullandığı bi hesap değil. nisanda ayrılıcak kızla diyenler patladı sayabiliriz sanırım?
açıkcası aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü medyumvedat dışında hepsine baktırdım.. yakın bir dostum da uluhanı denemedi.. yaptığı yorumlar birbirleriyle alakasızdı.. 1 vade veren de oldu içlerinden 3 vade veren de.. özet olarak bluedaisy ciğim,senin durumunu net bilmişler o vakit:))
Cherry ne falı atmıstınKızlar dün gece krizim geldi, falsepetinde gopovsky diye bir elemana attım. Vallahi şaşırdım, geçmişi acaip bilmiş. Gelecek çıkar mı bilinmez ama bir tuhaf herifti.
tabi canım yaa,o biraz farklı gruba giriyor galiba,saç mı atmıstı, ben korkarım o kadar da bilsin istemiyorum, öyle olunca da ben anaaa bu o adam değil, ay bu tarife uymuyor diye iyice kafayı sıyırırım
Ulan baldankabak sen şimdi aile parasıyla mı fal baktırıyosunailenin parasına acı kendine acımıyorsan
Deme öyle cherryzaten vicdan azabı duyuyorum, her şeyden önce yakışmıyor bu fal işleri aslında bize. Bu ay gerçekten çok sınırlı tutacağım, söz, izci sözü
ah canım bırak layığını bulsun,böylelerinin peşinden gidilmez.Kizlar nasilsiniz.bugun benimki o kizla yorumlasmis .hersey ortada anlicaginiz.ben buz gibi sogudum.nefret ediyorum.son bir mesaj attim.yaziklar olsun allaha havle ediyorum dedim.o kadar kotu nankor ki anlatamam.yaptiklari hareketleri.allah boyle hayirsizlari karsimiza cikarmasin.nefret ediyorum.ve aci ceksin istiyorum.sevgi fln birakmadi bende.allah elbet yapilanlarin hesabini sorar.umarim sizin boyle olmaz.ve mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?