Binnaz Abla

kızlar özür dilerim uzun zmandır takip edemıyorum forumu sınavlar falan.. bir sorum olcak seruvenın dediği sey dediği zamanda olan varmı

bana geçmiş ve anı çok güzel özetledi, gelecek için net birşey söylemedi ve söylemediği için tarih de vermedi.

Arkadaşlar çıkan ve çıkmayan fal haberi vermek için yazıyorum. Konu ayrıldığım eski sevgiliyle barışıp barışmayacağımdı. Durumu en net tarihlerle bilen kişi telde bakan burak oldu. Verdiği tüm tarihler tuttu. Baska konuları da bildi(iş vb). İkinci sırada artık fal bakmayı bırakan niki lauda var. O da hemen her seyi bildi.telde bakan kurtuluş da tutturdu. Online da sonucu bilen Alev tansel oldu. Biryolunvar Aylin, emine ve medyum deniz de bildi. Bunun haricinde klothoyağmur da tutturdu. Bilemeyenler şimdilik ada yıldız, falsepeti alex, bilge özdoğru oldu. Haleh çetiner de tutturdu. Ayrıca falalem rezzan da tutturdu. Binnaz kerim avşar patladı.. Laf cafe çiğdem tutturdu sayılır. Gidişat ne olur bilemiorum ama bunlar şu an itibariyle çıkan ve çıkmayanlar..

Barıştınız mı, sonuç olumlu mu??

Burak bana patladı. Dediği tarih geçeli çok oldu. Niki midir nedir 1 mg bilemedi, bana sordu ne oldu bitti diye, ehh falcı sensin orasını da bil artık di mi? Dediği hiçbir şey çıkmadı, kesinlikle aramaz dediği adam aradı. Saçmaladı bana.

Alev tanseli şimdi okudum , gümledi :))

Kurtuluşu merak ediyorum cdden.

Falalem Meryeme baktırmış mıydın şekerim?

ada yıldız, bilge özdoğru durumdan bağımsız olarak herkese olumsuz konuşuyorlar, bir şey bildikleri yok.

Haleh çetiner durumdan bağımsız herkese olumlu konuşuyor onun da bildii yok, sadece denk gelmiş işte

Son düzenleme:
Bu arada falcı aylini online da çok başarılı buluyorum. Alev tansel de çok iyiydi.. İkisi favorim oldu.. Bilgeye, falalem aslızadeye ve ada yıldıza kıl oldum. Özellikle aslı zade safi moral bozucu zevk alıyor sanki..

Yiğit ne demişti?
Yiğite kalsa 3 ay önce barışmıştık. Hiç bir tarihi tutturamadı..yani evet barışcaksınız dedi de pembe tablocu olduğundan onun bilerek baktığını düşünmüyorum. Burak a şubatta baktırdım bu ay iletişim yok ama martta var dedi. 8-18 tarihlerini görüorum demişti her falında. 8 martta mesaj sttı, 18 martta da görüştük. Bugün arar dediğinde aradı ki ben de yanılma payı 5% olmuştur baktığı onca falda. Kurtuluş da çok iyiydi ya. Alev tansel de aşama aşama bildi. Aylin be emine de çok başarılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…