gerçekten öyle olmuştu ama ben de çok şaşırmıştım ve de korkmuştumsaç mı atmıstı, ben korkarım o kadar da bilsin istemiyorum, öyle olunca da ben anaaa bu o adam değil, ay bu tarife uymuyor diye iyice kafayı sıyırırım
Cherry ne falı atmıstın
utandım kızlarAma isteyerek olmadı, düştük bir yola işte ama haklısınız iş bulana kadar mümkün olduğunca atmayacağım
bende atmıycam artık
ayda 1 belki çok daralınca.
tam adresini hatırlamıyorum. anneme sorayım hatırlıyorsa buradan iletirim.kimdir bu hatun şekerim nerdedir
bu arada sa
tam adresini hatırlamıyorum. anneme sorayım hatırlıyorsa buradan iletirim.
fal orucundayız o zaman
iyi geceler kızlar, yarın güzel bir gün olsun.
eneee uyucanmı baldan, gece yeni başlıyo amaa
kızlar özür dilerim uzun zmandır takip edemıyorum forumu sınavlar falan.. bir sorum olcak seruvenın dediği sey dediği zamanda olan varmı
lMalesefkızlar özür dilerim uzun zmandır takip edemıyorum forumu sınavlar falan.. bir sorum olcak seruvenın dediği sey dediği zamanda olan varmı
of bana 3 hafta demişti 2 haftası doldu brsey yok ne mesj ne arama ne de belirti ama ımkansız birsey demişti ztn.sbana geçmiş ve anı çok güzel özetledi, gelecek için net birşey söylemedi ve söylemediği için tarih de vermedi.
Arkadaşlar çıkan ve çıkmayan fal haberi vermek için yazıyorum. Konu ayrıldığım eski sevgiliyle barışıp barışmayacağımdı. Durumu en net tarihlerle bilen kişi telde bakan burak oldu. Verdiği tüm tarihler tuttu. Baska konuları da bildi(iş vb). İkinci sırada artık fal bakmayı bırakan niki lauda var. O da hemen her seyi bildi.telde bakan kurtuluş da tutturdu. Online da sonucu bilen Alev tansel oldu. Biryolunvar Aylin, emine ve medyum deniz de bildi. Bunun haricinde klothoyağmur da tutturdu. Bilemeyenler şimdilik ada yıldız, falsepeti alex, bilge özdoğru oldu. Haleh çetiner de tutturdu. Ayrıca falalem rezzan da tutturdu. Binnaz kerim avşar patladı.. Laf cafe çiğdem tutturdu sayılır. Gidişat ne olur bilemiorum ama bunlar şu an itibariyle çıkan ve çıkmayanlar..
Barıştık gibi.. Sonuc olumlu.. Tabii zaman neyi gösterir bakcaz.. Bir de kadıköy aslı abla bildi durumu çok net unuttum söylemeyi..Barıştınız mı, sonuç olumlu mu??
Barıştık gibi.. Sonuc olumlu.. Tabii zaman neyi gösterir bakcaz.. Bir de kadıköy aslı abla bildi durumu çok net unuttum söylemeyi..
Yiğite kalsa 3 ay önce barışmıştık. Hiç bir tarihi tutturamadı..yani evet barışcaksınız dedi de pembe tablocu olduğundan onun bilerek baktığını düşünmüyorum. Burak a şubatta baktırdım bu ay iletişim yok ama martta var dedi. 8-18 tarihlerini görüorum demişti her falında. 8 martta mesaj sttı, 18 martta da görüştük. Bugün arar dediğinde aradı ki ben de yanılma payı 5% olmuştur baktığı onca falda. Kurtuluş da çok iyiydi ya. Alev tansel de aşama aşama bildi. Aylin be emine de çok başarılıydı.Yiğit ne demişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?