- 23 Ağustos 2012
- 52.201
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.444
- 898
Bu arada falcı aylini online da çok başarılı buluyorum. Alev tansel de çok iyiydi.. İkisi favorim oldu.. Bilgeye, falalem aslızadeye ve ada yıldıza kıl oldum. Özellikle aslı zade safi moral bozucu zevk alıyor sanki..
Ya aslı zadeye ondan 10 kat beter. Kadın olumsuzdan mutlu oluyor sanki. Bilge konusunda da katılıyorum. Ayrıca ada yıldız da öyle. Alex de olumsuzdu ama o kadar güzel söyledi ki çıkmamasına rağmen olumsuz düşünmüyorum hakkında. Falalem meryem de bildi bu arada..Bilge problemli bir insan bence de , kendi negatifliğini ve mutsuzluğunu insanlara da vermeye çalışıyor sanki. Hissiyat yok, kart okuyor, falcılıkla alakası yok , üstüne olumsuz ve iç karartıcı biri, fal baktırmamak greken insanlar listesinde 1 numarada.
Meryem de falın gidişatı bana mantıklı gelmedi çok ama bildi. Niki değişik bi adam geçen yıl olumsuz süreçler yaşıyordu şimdi iyi bana çok net bildi ama zaten artık parayla bakmıyo.. Burakla enerjin tutarsa çok çok başarılı bir de tarihi kendiliğinden söylerse tutuyor sen tarih sorunca gümleyebiliyor bazen. Haleh dediğin gibi şans eseri olabilir. Forza aylin diorum şimdilik:)Barıştınız mı, sonuç olumlu mu??
Burak bana patladı. Dediği tarih geçeli çok oldu. Niki midir nedir 1 mg bilemedi, bana sordu ne oldu bitti diye, ehh falcı sensin orasını da bil artık di mi? Dediği hiçbir şey çıkmadı, kesinlikle aramaz dediği adam aradı. Saçmaladı bana.
Alev tanseli şimdi okudum , gümledi :))
Kurtuluşu merak ediyorum cdden.
Falalem Meryeme baktırmış mıydın şekerim?
ada yıldız, bilge özdoğru durumdan bağımsız olarak herkese olumsuz konuşuyorlar, bir şey bildikleri yok.
Haleh çetiner durumdan bağımsız herkese olumlu konuşuyor onun da bildii yok, sadece denk gelmiş işte
Şimdi yaşın 24, 14 sene önce nasıl gittin diyeceksiniz, kadın annemle babamın falcısıydı. Hatta asla bir öğretmenle evlenmem, asla da öğretmen olmıycam, yalancı kadın diye saldırmıştım. Hiç unutmuyorum :)Fala çok karşıyım ama kendi falcımın üstüne de tanımıyorum ahahahahaTelefonda bakıyor mudur bilmiyorum. Sonuçta büyük bir şehirde değil. Üç harflileri var diye duymuştum. Geleceği kimsenin bildiğine inanmıyorum ama bu kadın 14 sene önce kız kardeşimin de benim de eşimin işlerinin ne olacağını, nerelerde yaşayacağımıza kadar sallayıp, iyi tutturmuş valla. Özellikle sırf falcı söyledi diye o bölümü okumadım ama şimdi kadının dediği mesleğe geçiş yaptığımı fark ettim size anlatınca. Teyzemin eşinin mesleğini de bilmişti. Teyzem sallıyo bu dedi. Evleneceği çocuk sektör değiştirmişti kendi alanında iş bulamayınca. Sevgililerinizin huyunu suyunu, hakkınızdaki düşünceleri ailesini de çok iyi biliyor. Gelecekle ilgili attığı çok şey tuttu bunu da belirteyim. Bildiğine inanmıyorum ama destekli atıyo :)
Meryem de falın gidişatı bana mantıklı gelmedi çok ama bildi. Niki değişik bi adam geçen yıl olumsuz süreçler yaşıyordu şimdi iyi bana çok net bildi ama zaten artık parayla bakmıyo.. Burakla enerjin tutarsa çok çok başarılı bir de tarihi kendiliğinden söylerse tutuyor sen tarih sorunca gümleyebiliyor bazen. Haleh dediğin gibi şans eseri olabilir. Forza aylin diorum şimdilik:)
babamın falcısıydı.
Ahahaha. Canım benim. Benim babam kadar otoriteeer, aksiiii, uyuuuuzzz, kendini beğenmiş ve psikopat bir adam daha yoktur ama o falcı öyle meşhur ki bizim memlekette. Erkek almamalarına rağmen babam ücretin 5-6 katını verip gidiyordu. Kadın Türk değil, yurt dışından gelmiş, yerleşti bizim memlekete. Bazı erkekler aksi ve baskın karakterli olabilir ama benim babam oldu olası fal baktırmaya meraklıdır. Huyu değişmiyor yani falcıya gidince :)Keşke benim de babamın falcısı olsa da hegemonya çatırdasa...
kibristaki ingiliz eski polis olan kadin mi bu janet adiAhahaha. Canım benim. Benim babam kadar otoriteeer, aksiiii, uyuuuuzzz, kendini beğenmiş ve psikopat bir adam daha yoktur ama o falcı öyle meşhur ki bizim memlekette. Erkek almamalarına rağmen babam ücretin 5-6 katını verip gidiyordu. Kadın Türk değil, yurt dışından gelmiş, yerleşti bizim memlekete. Bazı erkekler aksi ve baskın karakterli olabilir ama benim babam oldu olası fal baktırmaya meraklıdır. Huyu değişmiyor yani falcıya gidince :)
Fal sepeti pinar fos copy paste eminimDuvarın fotosunu çekip yollayınca bile yorum yapıyorlar
Güvenmeyin derim arkadaşlar
canım bu BURAKIN NUMARASINI BANA ATARMISINArkadaşlar çıkan ve çıkmayan fal haberi vermek için yazıyorum. Konu ayrıldığım eski sevgiliyle barışıp barışmayacağımdı. Durumu en net tarihlerle bilen kişi telde bakan burak oldu. Verdiği tüm tarihler tuttu. Baska konuları da bildi(iş vb). İkinci sırada artık fal bakmayı bırakan niki lauda var. O da hemen her seyi bildi.telde bakan kurtuluş da tutturdu. Online da sonucu bilen Alev tansel oldu. Biryolunvar Aylin, emine ve medyum deniz de bildi. Bunun haricinde klothoyağmur da tutturdu. Bilemeyenler şimdilik ada yıldız, falsepeti alex, bilge özdoğru oldu. Haleh çetiner de tutturdu. Ayrıca falalem rezzan da tutturdu. Binnaz kerim avşar patladı.. Laf cafe çiğdem tutturdu sayılır. Gidişat ne olur bilemiorum ama bunlar şu an itibariyle çıkan ve çıkmayanlar..
Haksızlıgı yapan bir kişi içinmi okuyosun canımKizlar ya kahhar cektinizmi hic ugradiginiz bir haksizlik karsisinda bende bir rahatlama oluyo okudukca.etki ettigi icinmi acaba
CANIM burak ı acayıp merak ettim bana atarmısınYiğite kalsa 3 ay önce barışmıştık. Hiç bir tarihi tutturamadı..yani evet barışcaksınız dedi de pembe tablocu olduğundan onun bilerek baktığını düşünmüyorum. Burak a şubatta baktırdım bu ay iletişim yok ama martta var dedi. 8-18 tarihlerini görüorum demişti her falında. 8 martta mesaj sttı, 18 martta da görüştük. Bugün arar dediğinde aradı ki ben de yanılma payı 5% olmuştur baktığı onca falda. Kurtuluş da çok iyiydi ya. Alev tansel de aşama aşama bildi. Aylin be emine de çok başarılıydı.
Ben her zaman etkisinin olduguna inanıyorum bütün esmaların anlamlarına bakarak sana uygun olanı okumalısın gercekten cok etkiliKizlar ya kahhar cektinizmi hic ugradiginiz bir haksizlik karsisinda bende bir rahatlama oluyo okudukca.etki ettigi icinmi acaba
Eski sevgilim icin okuyorumHaksızlıgı yapan bir kişi içinmi okuyosun canım
Bnde rahatlama oldu en uygunu ya kahhar etki eder ins allah alir intikamimiBen her zaman etkisinin olduguna inanıyorum bütün esmaların anlamlarına bakarak sana uygun olanı okumalısın gercekten cok etkili
Canım kahreden manasında çok önce bi yerden okumuştum okuduktan sonra eller yüze surulmuyorduEski sevgilim icin okuyorum
Anlamadim cnm nasi yaniCanım kahreden manasında çok önce bi yerden okumuştum okuduktan sonra eller yüze surulmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?