Binnaz Abla

Bilge problemli bir insan bence de , kendi negatifliğini ve mutsuzluğunu insanlara da vermeye çalışıyor sanki. Hissiyat yok, kart okuyor, falcılıkla alakası yok , üstüne olumsuz ve iç karartıcı biri, fal baktırmamak greken insanlar listesinde 1 numarada.

Ya aslı zadeye ondan 10 kat beter. Kadın olumsuzdan mutlu oluyor sanki. Bilge konusunda da katılıyorum. Ayrıca ada yıldız da öyle. Alex de olumsuzdu ama o kadar güzel söyledi ki çıkmamasına rağmen olumsuz düşünmüyorum hakkında. Falalem meryem de bildi bu arada..

Fala çok karşıyım ama kendi falcımın üstüne de tanımıyorum ahahahaha Telefonda bakıyor mudur bilmiyorum. Sonuçta büyük bir şehirde değil. Üç harflileri var diye duymuştum. Geleceği kimsenin bildiğine inanmıyorum ama bu kadın 14 sene önce kız kardeşimin de benim de eşimin işlerinin ne olacağını, nerelerde yaşayacağımıza kadar sallayıp, iyi tutturmuş valla. Özellikle sırf falcı söyledi diye o bölümü okumadım ama şimdi kadının dediği mesleğe geçiş yaptığımı fark ettim size anlatınca. Teyzemin eşinin mesleğini de bilmişti. Teyzem sallıyo bu dedi. Evleneceği çocuk sektör değiştirmişti kendi alanında iş bulamayınca. Sevgililerinizin huyunu suyunu, hakkınızdaki düşünceleri ailesini de çok iyi biliyor. Gelecekle ilgili attığı çok şey tuttu bunu da belirteyim. Bildiğine inanmıyorum ama destekli atıyo :)

Meryem de falın gidişatı bana mantıklı gelmedi çok ama bildi. Niki değişik bi adam geçen yıl olumsuz süreçler yaşıyordu şimdi iyi bana çok net bildi ama zaten artık parayla bakmıyo.. Burakla enerjin tutarsa çok çok başarılı bir de tarihi kendiliğinden söylerse tutuyor sen tarih sorunca gümleyebiliyor bazen. Haleh dediğin gibi şans eseri olabilir. Forza aylin diorum şimdilik:)

Şimdi yaşın 24, 14 sene önce nasıl gittin diyeceksiniz, kadın annemle babamın falcısıydı. Hatta asla bir öğretmenle evlenmem, asla da öğretmen olmıycam, yalancı kadın diye saldırmıştım. Hiç unutmuyorum :)

Aylin, Meryem ben de çok beğendim. Bu arada hayırlı olsun umarım bir daha fallık durumun olmaz :))

Keşke benim de babamın falcısı olsa da hegemonya çatırdasa...
Ahahaha. Canım benim. Benim babam kadar otoriteeer, aksiiii, uyuuuuzzz, kendini beğenmiş ve psikopat bir adam daha yoktur ama o falcı öyle meşhur ki bizim memlekette. Erkek almamalarına rağmen babam ücretin 5-6 katını verip gidiyordu. Kadın Türk değil, yurt dışından gelmiş, yerleşti bizim memlekete. Bazı erkekler aksi ve baskın karakterli olabilir ama benim babam oldu olası fal baktırmaya meraklıdır. Huyu değişmiyor yani falcıya gidince :)

kibristaki ingiliz eski polis olan kadin mi bu janet adi

Kizlar ya kahhar cektinizmi hic ugradiginiz bir haksizlik karsisinda bende bir rahatlama oluyo okudukca.etki ettigi icinmi acaba

canım bu BURAKIN NUMARASINI BANA ATARMISIN

CANIM burak ı acayıp merak ettim bana atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…