Binnaz Abla

kim bu canım ya bız ulaşamayız sanırım

kim bu canım ya bız ulaşamayız sanırım
Kırıkkalede oturuyor. Adı marziye. Azerbaycanlı bir kadın. Ben hep ona giderdim ve ilişkilerime söylediklerine göre yön verirdim. Bu konuda faydasını gördüm inkar edemem. Niyeti kötü olan biriyle çıkıyordum. O söyledi, inanmamıştım. Sonra hepsi bir bir doğru çıktı.

benm cok yakın bır arkdssım kırıkkalede otruyor telfnda bakarmı acaba canım ya

benm cok yakın bır arkdssım kırıkkalede otruyor telfnda bakarmı acaba canım ya
ı ııııı. Telefonda bakmaz o. İskambil kağıtları falan var. Senin karıştırman lazım. Hem de bi dünya şey söylüyo. Hızlı hızlı konuşuyor bir de. Biz gizlice ses kaydı yapıyorduk Pahalı bakmıyor zaten canım taş çatlasa 15 olmuştur. Geçen sene 10 du

O kadini ben de duydum, gelen olursa Ankaradan gidelim:)))

Bu arada B Babypink100 can , Burak bana %50 tutmus bunu fark ettim. Bir olayin sonucu tam dedigi gibi oldu. Bu adamdan sana bir yol olmaz, adam degil demisti, oyle oldu. Yeni biriyle taniscaksin dedi, o cikmadi.:))

A aaaaaa. Marziyeye bak sen. Ünü kırıkkaleyi de aşmış görüyor musun? Ben mayıs sonunda eşimin yüksek lisans sınavları için Ankaraya gelicem. Oradan kırıkkaleye geçicem. Arkadaşın birini götürcem. Sizin için geç olmazsa bir de ona bakın.

vay be ya istanbuldan gelen olursa gidelim otbs bıletlerıne bıle baktım 50 lıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…