Avatardaki resmi mi soruyorsunuz? Vivien leighkibristaki ingiliz eski polis olan kadin mi bu janet adi
kim bu canım ya bız ulaşamayız sanırımFala çok karşıyım ama kendi falcımın üstüne de tanımıyorum ahahahahaTelefonda bakıyor mudur bilmiyorum. Sonuçta büyük bir şehirde değil. Üç harflileri var diye duymuştum. Geleceği kimsenin bildiğine inanmıyorum ama bu kadın 14 sene önce kız kardeşimin de benim de eşimin işlerinin ne olacağını, nerelerde yaşayacağımıza kadar sallayıp, iyi tutturmuş valla. Özellikle sırf falcı söyledi diye o bölümü okumadım ama şimdi kadının dediği mesleğe geçiş yaptığımı fark ettim size anlatınca. Teyzemin eşinin mesleğini de bilmişti. Teyzem sallıyo bu dedi. Evleneceği çocuk sektör değiştirmişti kendi alanında iş bulamayınca. Sevgililerinizin huyunu suyunu, hakkınızdaki düşünceleri ailesini de çok iyi biliyor. Gelecekle ilgili attığı çok şey tuttu bunu da belirteyim. Bildiğine inanmıyorum ama destekli atıyo :)
Kırıkkalede oturuyor. Adı marziye. Azerbaycanlı bir kadın. Ben hep ona giderdim ve ilişkilerime söylediklerine göre yön verirdim. Bu konuda faydasını gördüm inkar edemem. Niyeti kötü olan biriyle çıkıyordum. O söyledi, inanmamıştım. Sonra hepsi bir bir doğru çıktı.kim bu canım ya bız ulaşamayız sanırım
benm cok yakın bır arkdssım kırıkkalede otruyor telfnda bakarmı acaba canım yaKırıkkalede oturuyor. Adı marziye. Azerbaycanlı bir kadın. Ben hep ona giderdim ve ilişkilerime söylediklerine göre yön verirdim. Bu konuda faydasını gördüm inkar edemem. Niyeti kötü olan biriyle çıkıyordum. O söyledi, inanmamıştım. Sonra hepsi bir bir doğru çıktı.
ı ııııı. Telefonda bakmaz o. İskambil kağıtları falan var. Senin karıştırman lazım. Hem de bi dünya şey söylüyo. Hızlı hızlı konuşuyor bir de. Biz gizlice ses kaydı yapıyordukbenm cok yakın bır arkdssım kırıkkalede otruyor telfnda bakarmı acaba canım ya
Kırıkkalede oturuyor. Adı marziye. Azerbaycanlı bir kadın. Ben hep ona giderdim ve ilişkilerime söylediklerine göre yön verirdim. Bu konuda faydasını gördüm inkar edemem. Niyeti kötü olan biriyle çıkıyordum. O söyledi, inanmamıştım. Sonra hepsi bir bir doğru çıktı.
A aaaaaa. Marziyeye bak sen. Ünü kırıkkaleyi de aşmış görüyor musun? Ben mayıs sonunda eşimin yüksek lisans sınavları için Ankaraya gelicem. Oradan kırıkkaleye geçicem. Arkadaşın birini götürcem. Sizin için geç olmazsa bir de ona bakın.O kadini ben de duydum, gelen olursa Ankaradan gidelim:)))
Bu arada B Babypink100 can , Burak bana %50 tutmus bunu fark ettim. Bir olayin sonucu tam dedigi gibi oldu. Bu adamdan sana bir yol olmaz, adam degil demisti, oyle oldu. Yeni biriyle taniscaksin dedi, o cikmadi.:))
Nazz da 1000000000000 milyon gündür sıradayım bu nedir ya
canım bu BURAKIN NUMARASINI BANA ATARMISIN
vay be ya istanbuldan gelen olursa gidelim otbs bıletlerıne bıle baktım 50 lıraı ııııı. Telefonda bakmaz o. İskambil kağıtları falan var. Senin karıştırman lazım. Hem de bi dünya şey söylüyo. Hızlı hızlı konuşuyor bir de. Biz gizlice ses kaydı yapıyordukPahalı bakmıyor zaten canım taş çatlasa 15 olmuştur. Geçen sene 10 du
bana daha yazmadılar kuzum sana önce yazarlarsa bana atarmısın kurtuluş da olur onn da begenenı varcherry can bana da öyle olmuştu, bu ne ya deyip çekmiştim
kızlar bana da yazar mısınız burağın numarasını
Ahahahahahavay be ya istanbuldan gelen olursa gidelim otbs bıletlerıne bıle baktım 50 lıra
bana daha yazmadılar kuzum sana önce yazarlarsa bana atarmısın kurtuluş da olur onn da begenenı var
Cherry naaz cikmiyor bacim bence bekleme
Naaz banada çıktı ama şuan girmiyor sisteme.Bana önceki baktığı fal çıktı kız, nazz dehşet bir hatun bence.
Hahaha ben gelirim gidelim o kadar iyiyseayy marziye ayyy senn ıcın gelırım be marzıyesınavlar bitsede gitsem istanbldan gelcek olan arkdas var mı ya
Naaz banada çıktı ama şuan girmiyor sisteme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?