hayir falciyi sordum kibrista ya$ayan ingiliz kadin mi adi janet mi öyle bisiydi ingiliz polisiymis eskidenAvatardaki resmi mi soruyorsunuz? Vivien leigh
Bana önceki baktığı fal çıktı kız, nazz dehşet bir hatun bence.
Dehset hatun diyeceğim 2. kişi de İlayda Güler, canlı falda beni şoka sokmuştu.
Bana aşkla ilgili seyleri gidişatı tutturdu şöyle bir konusma olucak dedi oldu ertelenen bir yolculugum vardi birde onu bildi baya tuttu son falım girse sisteme keşkeSan nesi çıktı kız, iş mi aşk mı ne dedi .)))
enemm Marplecan gelmişCherry naaz cikmiyor bacim bence bekleme
ayy öle diyolar canım :)))) gidelim vallaHahaha ben gelirim gidelim o kadar iyiyse
Dunde ben seni dusundum yazicaktim araya birseyler girdienemm Marplecan gelmişnasılsın kuzu? ben de sana msj atıcaktım nerelerdesin diye
Hadi canim binnazdaki miBana önceki baktığı fal çıktı kız, nazz dehşet bir hatun bence.
Dehset hatun diyeceğim 2. kişi de İlayda Güler, canlı falda beni şoka sokmuştu.
keyifler iyi de canım bu aralar ders çalışmam lazım diyip msanın başına oturup kendimi forumda buluyorumDunde ben seni dusundum yazicaktim araya birseyler girdi) keyifler nasil canimm
Of bende isimden sikildim heyecanimi kaybettim hayatim oldukca sessiz sakin nine hayatikeyifler iyi de canım bu aralar ders çalışmam lazım diyip msanın başına oturup kendimi forumda buluyorumders çalışmam lazım
Yok yok...hayir falciyi sordum kibrista ya$ayan ingiliz kadin mi adi janet mi öyle bisiydi ingiliz polisiymis eskiden
Cherry, nazz bende patlamış canım.. boşuna bekletme falını derim
Of bende isimden sikildim heyecanimi kaybettim hayatim oldukca sessiz sakin nine hayati
Cherry şu falsepetindeki erkek falci naaz kadar iyimiydi ya gelecek icin dedikleri cikar mi pembe miydi ?Ne demişti ki?
Cherry şu falsepetindeki erkek falci naaz kadar iyimiydi ya gelecek icin dedikleri cikar mi pembe miydi ?
Bende gecmiste alev tansel bir sene once bilmis onemli bir konuyu he adamin arama zamanini bilememis ama zaten onemli degildi oSen mi ben mi panpaaaaaaaaa :)
İlayda bana acaip bir şeyi bilerek başladı çok şaşırdım. O yüzden de çıkacak gibi hissettim. Yani geçmişten bir şeyi çaaaaat diye bildi.
Bir naaz degil yani aklım kalmistida onda tamam bekliyorumKız pembe de değildi negatif de değildi, nötrdü. Gelecek için karman çorman yazmış anlayamadım :)) Şimdi soruda bekliyor fal, gelince gönderirim.
ya bız bu hatunun numarasını cok aramıstık ama bulamamıstık gıttıgımızde evde olmaz falan dıyede numarası olmadıgı ıcın gıdememıstık numarası varmı sızde varsa atarmısınız?Kırıkkalede oturuyor. Adı marziye. Azerbaycanlı bir kadın. Ben hep ona giderdim ve ilişkilerime söylediklerine göre yön verirdim. Bu konuda faydasını gördüm inkar edemem. Niyeti kötü olan biriyle çıkıyordum. O söyledi, inanmamıştım. Sonra hepsi bir bir doğru çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?