Binnaz Abla

Saraylıhanıma bende baktırdım gerçekten güzel yorumlamış beğendim ben arkidişler gerçi bende herkesi beğeniyorum sanki :) lilyumu pek beğenmedim cok uzun yazmıştı ama ben okuyamadım bile :)

Eğer bu kız normalse ben kafamı keserim.Sitede bunu fırsat biliyor bence ilgiyi o siteye topluyor nihayetinde.Bakın biz bile şu an bu kadar falcı varken ondan bahsediyoruz.
bana inandırıcı gelmiyor aksine çokta itici buldum

Saraylıhanıma bende baktırdım gerçekten güzel yorumlamış beğendim ben arkidişler gerçi bende herkesi beğeniyorum sanki :) lilyumu pek beğenmedim cok uzun yazmıştı ama ben okuyamadım bile :)

canım falı cıkarsa bızımle paylaşırmısın merak ediyorum da bende baktırmıştım..

Hahaha cok tatlısın.. Senin olay noldu Eylül mü Ekim mi demislerdi görüşme icin rezzan nesibe falan?Ben de herkesin durumuna hakim oldum heaa saka maka. Gelişmelerden haberdar edin beni:))

kızlar efsunlar nası telwede

ben efsunların falını çok beğendim tellwede bu aralar o kadar çok fal baktırdımki.artık bakmıorlar ama bana.çoğuna düşük puan verdim çünkü.çok salak bi site orası.anlık fal krizim geçsin diye bulaştım bi kurtulamadım.

kesira'nın fallarından çıkan oldu mu hiç? yoksa oda diğerleri gibi sadece durum tespitinde mi iyi?

cebimde kontür oldumu telveden çıkamıyorum. geçen 30tl yükledim 2 günde bitirdim :18: kontür alamıyorum telefonuma telveye bulaşmamak için

cebimde kontür oldumu telveden çıkamıyorum. geçen 30tl yükledim 2 günde bitirdim :18: kontür alamıyorum telefonuma telveye bulaşmamak için

bi baktırıyosun saçmasapan gelmiş tatmin etmmeiş hadi bi beş lira daha.adamlar iyi pazarlama stratejisi uyguluyor valla.ucuz diye hergün fal baktırıyoruz.

kesira'nın fallarından çıkan oldu mu hiç? yoksa oda diğerleri gibi sadece durum tespitinde mi iyi?

Bende verdiği süre henüz dolmadı o yüzden yorum yapam gelecek içon ancak ben kesira nın bana o an için söyledikleri konusunda da kararsızım yani çok etkilemedi kesira beni ya..Sanki birşeyleri anlatmaya çalışıyo ama anlatamıyo gibi, çok mecaziydi bende ..

bi baktırıyosun saçmasapan gelmiş tatmin etmmeiş hadi bi beş lira daha.adamlar iyi pazarlama stratejisi uyguluyor valla.ucuz diye hergün fal baktırıyoruz.

bide kahve diye seçiyorsun ama kahve falıya alakası yok söylediklerinin tarot açıyolar belli... birde astrolojiden katıveriyorlar jüpiter şurda, burda, sonra burç özellikleri falan. kahvede jüpiteride görebiliyorsa heal olsun derim..yaw kahveyi bilmiyorsan bilmiyorsundur. 3tl için.

bana inandırıcı gelmiyor aksine çokta itici buldum
Tabi ya nedir o öyle ne yaparsa yapsın bizene onun mithat ından, bilmem kiminden..Bi insan hayatını bu kadar ayaklar altına düşürüp deşifre edermi?Şayet böyle biri varsa gerçekten,sitenin yarattığı bi karakter değilse, kimbilir?Burda okuduklarımdan sonra artık aklıma her olasılık geliyor.

belliki bu kişinin psikolojisi iyi değil, normal biri bunları yapmaz. diyorum ama..normal biri günde 2,3 fal baktırmaz, kontür bitirmez, hesap ekstresini çoğaltmaz

Hem günah hem vakit kaybı arkadaşlar

Doğru söylüyosun,bizde fark8ndayız aslında.Yanlış anlama senin için söylemiyorum ama bana sakın fal baktırma 40 gün ibadetin kabul olmaz diyenlerin önlerine bi falcı geldiğinde heleki ucunda parada yoksa fincanı cevirdiklerini,sonrada aman boşverin herşey Allah tan dediklerine şahidim.Tabiki hersey Allah tan.O izin vetmezse biz parmağımızı oynatamayız.Anlatmak isyediğim faldan kacan insanların fala asla inanmayanların ce fetva verenlerin kendilerininda fala olan zayıflıklarıdır.Tekrar sötlüyorum lafım asla sana değil çünkü seni tanımıyorum.Sen belkide hiç baktırmıyosun gerçekten.Ne yapalım bizede bu iyi geliyor demekki..Bizde fala inanmıyoruz falsız kalmıyoruz.Ama en azından açık yüreklilikle yaptığımızın doğru olmadığını kabul ediyor ve arkasında duruyoruz.Kendimizden başka kimseyede zarar vermiyoruz..

belliki bu kişinin psikolojisi iyi değil, normal biri bunları yapmaz. diyorum ama..normal biri günde 2,3 fal baktırmaz, kontür bitirmez, hesap ekstresini çoğaltmaz
Onun kokusu çıkar yakında aslında zerre kadar merak etmiyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…