bana inandırıcıEğer bu kız normalse ben kafamı keserim.Sitede bunu fırsat biliyor bence ilgiyi o siteye topluyor nihayetinde.Bakın biz bile şu an bu kadar falcı varken ondan bahsediyoruz.
Saraylıhanıma bende baktırdım gerçekten güzel yorumlamış beğendim ben arkidişler gerçi bende herkesi beğeniyorum sanki :) lilyumu pek beğenmedim cok uzun yazmıştı ama ben okuyamadım bile :)
Saraylıhanıma bende baktırdım gerçekten güzel yorumlamış beğendim ben arkidişler gerçi bende herkesi beğeniyorum sanki :) lilyumu pek beğenmedim cok uzun yazmıştı ama ben okuyamadım bile :)
kızlar efsunlar nası telwede
ben efsunların falını çok beğendim tellwede bu aralar o kadar çok fal baktırdımki.artık bakmıorlar ama bana.çoğuna düşük puan verdim çünkü.çok salak bi site orası.anlık fal krizim geçsin diye bulaştım bi kurtulamadım.
cebimde kontür oldumu telveden çıkamıyorum. geçen 30tl yükledim 2 günde bitirdim :18: kontür alamıyorum telefonuma telveye bulaşmamak için
kesira'nın fallarından çıkan oldu mu hiç? yoksa oda diğerleri gibi sadece durum tespitinde mi iyi?
bi baktırıyosun saçmasapan gelmiş tatmin etmmeiş hadi bi beş lira daha.adamlar iyi pazarlama stratejisi uyguluyor valla.ucuz diye hergün fal baktırıyoruz.
Tabi ya nedir o öyle ne yaparsa yapsın bizene onun mithat ından, bilmem kiminden..Bi insan hayatını bu kadar ayaklar altına düşürüp deşifre edermi?Şayet böyle biri varsa gerçekten,sitenin yarattığı bi karakter değilse, kimbilir?Burda okuduklarımdan sonra artık aklıma her olasılık geliyor.bana inandırıcıgelmiyor aksine çokta itici buldum
Hem günah hem vakit kaybı arkadaşlar
Tabi ya nedir o öyle ne yaparsa yapsın bizene onun mithat ından, bilmem kiminden..Bi insan hayatını bu kadar ayaklar altına düşürüp deşifre edermi?Şayet böyle biri varsa gerçekten,sitenin yarattığı bi karakter değilse, kimbilir?Burda okuduklarımdan sonra artık aklıma her olasılık geliyor.
Hem günah hem vakit kaybı arkadaşlar
Onun kokusu çıkar yakında aslında zerre kadar merak etmiyorum ya...belliki bu kişinin psikolojisi iyi değil, normal biri bunları yapmaz. diyorum ama..normal biri günde 2,3 fal baktırmaz, kontür bitirmez, hesap ekstresini çoğaltmaz
kızlar ben geldimmm durumlarrrr neeee :)
kızlar ben geldimmm durumlarrrr neeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?