Yok canım yaaaa. O kimseye numarasını vermez. Hafta içi hep evdedir zaten. Arada akşamları yürüyüşe çıkar. O da 6dan sonra. :S Telefonu olsa da randevu alsak gitmek isteyenler için. Ama yok işteya bız bu hatunun numarasını cok aramıstık ama bulamamıstık gıttıgımızde evde olmaz falan dıyede numarası olmadıgı ıcın gıdememıstık numarası varmı sızde varsa atarmısınız?
pekı sen cat kapımı gıdıyodun?gitsek kapıyı calsak dırek alırmı fal ıcın geldık dıyınce?Yok canım yaaaa. O kimseye numarasını vermez. Hafta içi hep evdedir zaten. Arada akşamları yürüyüşe çıkar. O da 6dan sonra. :S Telefonu olsa da randevu alsak gitmek isteyenler için. Ama yok işte
Evet çat kapı gidiyordum. Herkes öyle gidiyor :) Evi yol geçen hanı gibi. Biraz da pasaklı bir kadın ama neyse, fal için idare edeceksiniz artık. Gir apartmana, çal kapıyı hemen alıyor içeripekı sen cat kapımı gıdıyodun?gitsek kapıyı calsak dırek alırmı fal ıcın geldık dıyınce?
pekı adresı alıyım o zamanEvet çat kapı gidiyordum. Herkes öyle gidiyor :) Evi yol geçen hanı gibi. Biraz da pasaklı bir kadın ama neyse, fal için idare edeceksiniz artık. Gir apartmana, çal kapıyı hemen alıyor içeri
Ahahaha. Bir de tarif ederim ki şimdi. Dur cadde ismini hatırlamıyorum. Haritalardan bakıp bulayım. Gerçi Altunbilekler avmden yukarı çıkınca, ileride endüstri meslek lisesi var. Oradan dümdüz devam ediyorsun yukarı doğru, hiç sağa sola sapmadan. Asmalı Konak diye bir lokanta var. Onunla gazete bayii olan marketin arasındaki kahverengili beyazlı apartmanda oturuyor. Giriş katta zaten. Apartmana girince soldan ilk kapı. Zaten orada kime sorsan Marziyenin evini gösterir.pekı adresı alıyım o zaman
Ay bende cok merak ettım bu kadını adresı alalımda bızde gıdelımpekı adresı alıyım o zaman
bu hatunun methını cok duydum ya bunalımlardayım zaten bakıyım duruma gore gıdıcem galıbaAhahaha. Bir de tarif ederim ki şimdi. Dur cadde ismini hatırlamıyorum. Haritalardan bakıp bulayım. Gerçi Altunbilekler avmden yukarı çıkınca, ileride endüstri meslek lisesi var. Oradan dümdüz devam ediyorsun yukarı doğru, hiç sağa sola sapmadan. Asmalı Konak diye bir lokanta var. Onunla gazete bayii olan marketin arasındaki kahverengili beyazlı apartmanda oturuyor. Giriş katta zaten. Apartmana girince soldan ilk kapı. Zaten orada kime sorsan Marziyenin evini gösterir.
Fabrikalar mahallesi, hürriyet caddesi üzerinde size tarif ettiğim yer.Ahahaha. Bir de tarif ederim ki şimdi. Dur cadde ismini hatırlamıyorum. Haritalardan bakıp bulayım. Gerçi Altunbilekler avmden yukarı çıkınca, ileride endüstri meslek lisesi var. Oradan dümdüz devam ediyorsun yukarı doğru, hiç sağa sola sapmadan. Asmalı Konak diye bir lokanta var. Onunla gazete bayii olan marketin arasındaki kahverengili beyazlı apartmanda oturuyor. Giriş katta zaten. Apartmana girince soldan ilk kapı. Zaten orada kime sorsan Marziyenin evini gösterir.
Benimkinin senesini de ayını da tutturdu. HAdi lan sallıyor bu dedim. 2 sene önce de bir sene önce de gidip sormuştum.Ne ara tanışcam ne ara evlencem derken oluverdi birden. :)bu hatunun methını cok duydum ya bunalımlardayım zaten bakıyım duruma gore gıdıcem galıbaevlılık yası falan verıyomu?
eskı yıldız hamamımı ne varmıs onun oralarmı buralar?Benimkinin senesini de ayını da tutturdu. HAdi lan sallıyor bu dedim. 2 sene önce de bir sene önce de gidip sormuştum.Ne ara tanışcam ne ara evlencem derken oluverdi birden. :)
Hah, hatta en yakın tarifi söyleyeyim, google haritalardan da çıkıyor. Ekmek Teknesi Mantı Evi ile kayıhan marketin arasında apartmanFabrikalar mahallesi, hürriyet caddesi üzerinde size tarif ettiğim yer.
Evet evet, yıldız hamamını geçiyorsun biraz. Hamam solda kalıyor Altunbileklerden yukarı doğru çıkınca. Size bahsettiğim yer sağdaeskı yıldız hamamımı ne varmıs onun oralarmı buralar?
ucreti neydı hatırlıyomusunuz?Evet evet, yıldız hamamını geçiyorsun biraz. Hamam solda kalıyor Altunbileklerden yukarı doğru çıkınca. Size bahsettiğim yer sağda
Geçen sene 10 liraydı. Bu sene olsa olsa 12, taş çatlasa 15 olmuştur. O kadın öyle çok zam yapmaz. Zaten uygun olunca daha çok kişi gelip gidiyor. Daha çok kazanıyor. Gidersen fal bittikten sonra merak ettiğin şeyleri sor ona. Açıp tekrar bakıyorucreti neydı hatırlıyomusunuz?
Hafta sonuda bakıyormuGeçen sene 10 liraydı. Bu sene olsa olsa 12, taş çatlasa 15 olmuştur. O kadın öyle çok zam yapmaz. Zaten uygun olunca daha çok kişi gelip gidiyor. Daha çok kazanıyor. Gidersen fal bittikten sonra merak ettiğin şeyleri sor ona. Açıp tekrar bakıyor
Her gün bakar o ama genelde saat 2-3 gibi gitmenizde fayda var.Hafta sonuda bakıyormu
aa cddımı .s bn ılkkez dydum bu kadınıya bız bu hatunun numarasını cok aramıstık ama bulamamıstık gıttıgımızde evde olmaz falan dıyede numarası olmadıgı ıcın gıdememıstık numarası varmı sızde varsa atarmısınız?
Allahım ne kadar ucuzGeçen sene 10 liraydı. Bu sene olsa olsa 12, taş çatlasa 15 olmuştur. O kadın öyle çok zam yapmaz. Zaten uygun olunca daha çok kişi gelip gidiyor. Daha çok kazanıyor. Gidersen fal bittikten sonra merak ettiğin şeyleri sor ona. Açıp tekrar bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?