Binnaz Abla

ya bız bu hatunun numarasını cok aramıstık ama bulamamıstık gıttıgımızde evde olmaz falan dıyede numarası olmadıgı ıcın gıdememıstık numarası varmı sızde varsa atarmısınız?
Yok canım yaaaa. O kimseye numarasını vermez. Hafta içi hep evdedir zaten. Arada akşamları yürüyüşe çıkar. O da 6dan sonra. :S Telefonu olsa da randevu alsak gitmek isteyenler için. Ama yok işte

Yok canım yaaaa. O kimseye numarasını vermez. Hafta içi hep evdedir zaten. Arada akşamları yürüyüşe çıkar. O da 6dan sonra. :S Telefonu olsa da randevu alsak gitmek isteyenler için. Ama yok işte
pekı sen cat kapımı gıdıyodun?gitsek kapıyı calsak dırek alırmı fal ıcın geldık dıyınce?

pekı sen cat kapımı gıdıyodun?gitsek kapıyı calsak dırek alırmı fal ıcın geldık dıyınce?
Evet çat kapı gidiyordum. Herkes öyle gidiyor :) Evi yol geçen hanı gibi. Biraz da pasaklı bir kadın ama neyse, fal için idare edeceksiniz artık. Gir apartmana, çal kapıyı hemen alıyor içeri

Evet çat kapı gidiyordum. Herkes öyle gidiyor :) Evi yol geçen hanı gibi. Biraz da pasaklı bir kadın ama neyse, fal için idare edeceksiniz artık. Gir apartmana, çal kapıyı hemen alıyor içeri
pekı adresı alıyım o zaman

pekı adresı alıyım o zaman
Ahahaha. Bir de tarif ederim ki şimdi. Dur cadde ismini hatırlamıyorum. Haritalardan bakıp bulayım. Gerçi Altunbilekler avmden yukarı çıkınca, ileride endüstri meslek lisesi var. Oradan dümdüz devam ediyorsun yukarı doğru, hiç sağa sola sapmadan. Asmalı Konak diye bir lokanta var. Onunla gazete bayii olan marketin arasındaki kahverengili beyazlı apartmanda oturuyor. Giriş katta zaten. Apartmana girince soldan ilk kapı. Zaten orada kime sorsan Marziyenin evini gösterir.

bu hatunun methını cok duydum ya bunalımlardayım zaten bakıyım duruma gore gıdıcem galıbaevlılık yası falan verıyomu?

Fabrikalar mahallesi, hürriyet caddesi üzerinde size tarif ettiğim yer.

bu hatunun methını cok duydum ya bunalımlardayım zaten bakıyım duruma gore gıdıcem galıbaevlılık yası falan verıyomu?
Benimkinin senesini de ayını da tutturdu. HAdi lan sallıyor bu dedim. 2 sene önce de bir sene önce de gidip sormuştum.Ne ara tanışcam ne ara evlencem derken oluverdi birden. :)

Benimkinin senesini de ayını da tutturdu. HAdi lan sallıyor bu dedim. 2 sene önce de bir sene önce de gidip sormuştum.Ne ara tanışcam ne ara evlencem derken oluverdi birden. :)
eskı yıldız hamamımı ne varmıs onun oralarmı buralar?

ucreti neydı hatırlıyomusunuz?
Geçen sene 10 liraydı. Bu sene olsa olsa 12, taş çatlasa 15 olmuştur. O kadın öyle çok zam yapmaz. Zaten uygun olunca daha çok kişi gelip gidiyor. Daha çok kazanıyor. Gidersen fal bittikten sonra merak ettiğin şeyleri sor ona. Açıp tekrar bakıyor

Hafta sonuda bakıyormu

ya bız bu hatunun numarasını cok aramıstık ama bulamamıstık gıttıgımızde evde olmaz falan dıyede numarası olmadıgı ıcın gıdememıstık numarası varmı sızde varsa atarmısınız?
aa cddımı .s bn ılkkez dydum bu kadını

Allahım ne kadar ucuz

bir de bu kadar iyi biliyormuş, çok şanslısın valla canım. kadın resmen hayallerimin falcısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…