- 30 Ocak 2014
- 4.945
- 10.703
- 408
Benim için farklı farklı şeyler dediler. Sanırım tutarlısı Saruman canım:)) verdikleri vadeler de uzaktı aslında şaşırıyorum valla. Artık sadece promosyon atıcam (dayanabilirsem o da) :)benim durumumu net bilemediler işte sorunda orda. anı bile salladılar hepsi aynı şekilde.
hatta geçmiş bile sallamasyondu
evet hatta ankaradakı falcılar baslıgında ısmı gecıyo aratıp bulabılırsınaa cddımı .s bn ılkkez dydum bu kadını
ev adresi varmı ya özlden bana atabilcek olanpekı sen cat kapımı gıdıyodun?gitsek kapıyı calsak dırek alırmı fal ıcın geldık dıyınce?
ben bı sızı takım edıyorum@tolinimevet hatta ankaradakı falcılar baslıgında ısmı gecıyo aratıp bulabılırsın
canım arkadas yazdı adresını bak ıkı sayfa gerıdeben bı sızı takım edıyorum@tolinim
Napcan sen evlilik yasını. Ben sana baktımya yuzuk falı.. Dedıgım yaşta evlenecen Bak görürsün pampaaaabu hatunun methını cok duydum ya bunalımlardayım zaten bakıyım duruma gore gıdıcem galıbaevlılık yası falan verıyomu?
Banada bakıverin bi zahmet bende merak ediyorumNapcan sen evlilik yasını. Ben sana baktımya yuzuk falı.. Dedıgım yaşta evlenecen Baku görürsün pampaaaa
insalla olur pampa ama o bıraz geç azcık aşşa ceksek olmamıNapcan sen evlilik yasını. Ben sana baktımya yuzuk falı.. Dedıgım yaşta evlenecen Bak görürsün pampaaaa
Cok cıddıyetle baktım tolın hanım. Yuzuk ne derse o :) evlenince vayy be grey pampa demişti dersininsalla olur pampa ama o bıraz geç azcık aşşa ceksek olmamı
o zaman fala sana gelırım artık baska falcı aramamCok cıddıyetle baktım tolın hanım. Yuzuk ne derse o :) evlenince vayy be grey pampa demişti dersin
Her zaman Pampaao zaman fala sana gelırım artık baska falcı aramam
Eskıden bakmıştım tolıne canım arkadaşımın yuzuguyle.. O yuzuk olmadan bakılmıyor canmBanada bakıverin bi zahmet bende merak ediyorum
tamam canım teşekkür ederim yinedeEskıden bakmıştım tolıne canım arkadaşımın yuzuguyle.. O yuzuk olmadan bakılmıyor canm
otobusle 5 saat yazıyodum canım uçak ıcın bkmış olmayasın..buarada cdden ıstanbldan gıdecek olan varmıAnkara - Kırıkkale 72 km ymiş bilginize sunarım.....1 saat yani ehehhe :)
oha anıston sen nıyetı bozdun galıbaotobusle 5 saat yazıyodum canım uçak ıcın bkmış olmayasın..buarada cdden ıstanbldan gıdecek olan varmı
Cherry bir sey daha sorcam sana istanbul topiginde adi gecen elmira ve cezmiyi denedin mi hic iyiler miMarziyeye giden olursa Allah rızası için beni de sorsun :)
Ben de Istanbuldayım pampa beraber gidelimankaradan gıden olursa bende gelırım yada ıstanbuldan yoksa tek gıdemem hem üşenirim hem korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?