Cherry bir sey daha sorcam sana istanbul topiginde adi gecen elmira ve cezmiyi denedin mi hic iyiler mi
Cherry bir sey daha sorcam sana istanbul topiginde adi gecen elmira ve cezmiyi denedin mi hic iyiler mi
Ben gelırım ankara dan ama hafta sonu :))ankaradan gıden olursa bende gelırım yada ıstanbuldan yoksa tek gıdemem hem üşenirim hem korkuyorum
Anladim eskiden baya ovulmuste merak etmistim onuda bosveriyimCezmi'yi bilmiyorum da Elmira 100 tl ve asla 100 tl edecek bir falcı değil, gelecek komple fos, an eh işte idare eder, geçmişi bile doğru dürüst bilemiyor. Enerjisi de düşük biri.
Ben bir senedir gitmiyorum ya :) Öğreneceğimi öğrendim :)Allahım ne kadar ucuz
bir de bu kadar iyi biliyormuş, çok şanslısın valla canım. kadın resmen hayallerimin falcısı
Ya ben zaten son zamanlarda kesinlikle ne düşünüyorum biliyor musun? Falcı kim ki olup biteni bilecek, doğru analiz edecek de bir de sana faydası olacak, çoğunun daha kendine hayrı yok. Abuk subuk insanlara fal baktırıp düşürüyoruz enerjimizi, olacakları (üzüntüyü, mutsuzluğu bile) tadını çıkara çıkara yaşamak yerine.Anladim eskiden baya ovulmuste merak etmistim onuda bosveriyim
Evet bazı falcılar cidden atiyor ama tutturan ve guzel analiz edenlerde var diye dusunuyorum ama cidden her seyi tadini cikararak yasamak lazim ben boyle yapamiyorum cidden bu aralarYa ben zaten son zamanlarda kesinlikle ne düşünüyorum biliyor musun? Falcı kim ki olup biteni bilecek, doğru analiz edecek de bir de sana faydası olacak, çoğunun daha kendine hayrı yok. Abuk subuk insanlara fal baktırıp düşürüyoruz enerjimizi, olacakları (üzüntüyü, mutsuzluğu bile) tadını çıkara çıkara yaşamak yerine.
Ben hep diyorum, kafasına çok bir şey takılanlar, katinafali.com'a, tarotcum.com'a girsinler, konsantre olarak sorularına kart çeksinler, bütün falcılardan daha iyi yanıt veriyor.
Evet bazı falcılar cidden atiyor ama tutturan ve guzel analiz edenlerde var diye dusunuyorum ama cidden her seyi tadini cikararak yasamak lazim ben boyle yapamiyorum cidden bu aralar
Bir denicem ama benim zaten tarot kartlarim var.katinafali.com diyorum o zaman=D tek kartla bakılan kısmına gir, kafana bişi takıldıkça seç seç dur =D ama mesela katina kartlarında şöyle bişi vardır, internetten bile seçiyo olsan, aynı soruyu peşpeşe ve defalarca sorarsan kartlar cozutuyor, saçma cevaplar vermeye başlıyorlar.
Selena bi tek. Yani enerjisini de çok seviyorum onun. Belki bizim enerjimiz paralel, o yüzden. Ama her durumda onun analizlerini seviyorum, en olumsuz durumlarda bile güzelce ortaya koyuyor olanı biteni, ne yapılması gerektiğini ve hem benim durumumu hem çevredekilerin durumunu, hislerini çok güzel analiz ediyor.Bir denicem ama benim zaten tarot kartlarim var.
Sana tutturan falci var mi.
Selanayi hic deneyemedim merak ediyorum ama enerjisi tutmayanda cok evet bende internetten bakmayi denicemSelena bi tek. Yani enerjisini de çok seviyorum onun. Belki bizim enerjimiz paralel, o yüzden. Ama her durumda onun analizlerini seviyorum, en olumsuz durumlarda bile güzelce ortaya koyuyor olanı biteni, ne yapılması gerektiğini ve hem benim durumumu hem çevredekilerin durumunu, hislerini çok güzel analiz ediyor.
Bir de annem, bir numaralı falcım=D
Bir de şey, bende de tarot ve katina kartları var mesela ama başkasına bakarken çok iyi işliyorlar, kendime kartlarla bakmak çok içimden gelmiyor.
O yüzden kendim için seçerken nedense netten kart çekmek geliyor içimden.
Selanayi hic deneyemedim merak ediyorum ama enerjisi tutmayanda cok evet bende internetten bakmayi denicem
Evet bende enerjiye fazlasiyla inaniyorum bu tarz kitaplarda cok okudum ama bu ara pek bir sey yapamiyorum kendim icin insan kendisi hissediyor aslinda her seyi bende inaniyorum buna :)Ben de zaten Selena'ya bile birkaç ayda bir anca baktırırım, en güzeli kendin bakmak. Bir de aslında algılarını, kalbini, ruhunu yeterince açınca, ekstra bir şeye ihtiyaç duymadan bile olanı biteni ve karşı tarafın hislerini hatta içinde bulunduğu durumu bile hissedebiliyorsun.
Youtube'da çakra açan meditasyon müzikleri var, onları bi araştırsana. Özellikle 3. göz ve kalp çakrasını aktif eden müzikler.
Ya da mesela bilinçaltına etki eden sesler, müzikler var, ruh eşini, hayatının aşkını hayatına çağıran. Ya da negatif enerjileri temizleyen mantralar, meditasyon müzikleri var yine. Bunlar o kadar faydalı ki.
Çünkü sen evrenle bütünleşip rahatça akmaya başladığında, hayırlı olan ve gerçekten ruhunla istediğin her şey gerçekleşmeye başlıyor.
İnsan kendi enerjisini dengelemeden ve kendi üzerindeki parazit enerjileri temizlemeden, hayatındaki diğer şeyler zaten yolunda akmıyor, aksa da faydası olmuyor çünkü huzur içerden gelmeyince huzurlu hissedemiyorsun hayatına kimi alırsan al, hangi istediğini elde edersen et.Evet bende enerjiye fazlasiyla inaniyorum bu tarz kitaplarda cok okudum ama bu ara pek bir sey yapamiyorum kendim icin insan kendisi hissediyor aslinda her seyi bende inaniyorum buna :)
Sana bir mesaj atiyorum simdi.İnsan kendi enerjisini dengelemeden ve kendi üzerindeki parazit enerjileri temizlemeden, hayatındaki diğer şeyler zaten yolunda akmıyor, aksa da faydası olmuyor çünkü huzur içerden gelmeyince huzurlu hissedemiyorsun hayatına kimi alırsan al, hangi istediğini elde edersen et.
Ve gerçekten özellikle 1. çakradan (kök çakradan) 4. çakraya (kalp çakrasına) kadar olan blokajlar kesinlikle bu dünyada şevkle, neşeyle, sevgiyle, korkusuzca ve mutlu bir şekilde yer almamızı engelliyor.
Hatta en iyisi bu çakralardan ve blokajları açmak için yapılacaklardan bahsettiğimiz başka bi konu açalım=D
olur pampa atla gel gıdelımBen de Istanbuldayım pampa beraber gidelim
olur bana uyarBen gelırım ankara dan ama hafta sonu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?