istnbldan ben varım canımankaradan gıden olursa bende gelırım yada ıstanbuldan yoksa tek gıdemem hem üşenirim hem korkuyorum
Size çıkan fal haberleri ile geldim kızlar.. Fal sepeti alex bir dediği çıktı meryem in ise dediği üçüncü olayı yaşadım bugün.. esas konu ile ilgili de kizla ayrılmışlar ikisi de birbirinin suratına bakmıyor. Eskisi yakın arkadaşıma seninle bir konu hakkında konuşabilir miyim dedi. Umut baglamiyorum ama herkes nisan dedi bakalım ne olacak..
peki nasıl açarız o çakraları canım ondan da haber ver:) bi yöntemi var mı senin uyguladığın?İnsan kendi enerjisini dengelemeden ve kendi üzerindeki parazit enerjileri temizlemeden, hayatındaki diğer şeyler zaten yolunda akmıyor, aksa da faydası olmuyor çünkü huzur içerden gelmeyince huzurlu hissedemiyorsun hayatına kimi alırsan al, hangi istediğini elde edersen et.
Ve gerçekten özellikle 1. çakradan (kök çakradan) 4. çakraya (kalp çakrasına) kadar olan blokajlar kesinlikle bu dünyada şevkle, neşeyle, sevgiyle, korkusuzca ve mutlu bir şekilde yer almamızı engelliyor.
peki nasıl açarız o çakraları canım ondan da haber ver:) bi yöntemi var mı senin uyguladığın?
Arkadaşlarrr sizlere güzel bi haberim varrr.özgecanın katili kaldığı ceza evinde ölü olarak bulunmuş...yani layığını bulmuş çok şükürrr
Size çıkan fal haberleri ile geldim kızlar.. Fal sepeti alex bir dediği çıktı meryem in ise dediği üçüncü olayı yaşadım bugün.. esas konu ile ilgili de kizla ayrılmışlar ikisi de birbirinin suratına bakmıyor. Eskisi yakın arkadaşıma seninle bir konu hakkında konuşabilir miyim dedi. Umut baglamiyorum ama herkes nisan dedi bakalım ne olacak..
fake adresten ekle belki kabul eder :) nisanda barışma var dediler ama sanmıyorum ben bakalım konusma olur mu olmaz mı unutur büyük ihtimalle:) pekte konussun taraftarı değilim umursamıyorum okul hayatım yogun dusunmeye fırsatım kalmıyorayrılmışlar demek. sendin dimi canım fotoğrafları kapatmış kız ama emin değilim ayrılar mı diyen yanlış mı hatırlıyorum:/ neyse hayırlısı olsun. arkadaşınla konuşmak istiyorsa vardır bi hikmet:)
peki sana nisan da barışma mı dediler canım?
ben de bedevi şansı var kesin yine bir hata yaparım bençok iyi, çok şükür bi pislikten daha temizlendi dünya.
aaaa duygusuzun barışmasını kutluyoruz demekki önümüzdeki günlerde çıstak çıstak
fake adresten ekle belki kabul eder :) nisanda barışma var dediler ama sanmıyorum ben bakalım konusma olur mu olmaz mı unutur büyük ihtimalle:) pekte konussun taraftarı değilim umursamıyorum okul hayatım yogun dusunmeye fırsatım kalmıyor
o günü görür müyüm görücez kuzu:)yok canım ben de öyle bi şey yok, senin öyle bi şey anlattığını hatırladım gibi ama karıştırdım galiba başka bi arkadaşla:)) sen değilsin demek ki:)
neden unutsun canım bekleyelim bakalım. sen barışmasan da o dönmek istesin sana, yaşa o zevki hıh
Napcan sen evlilik yasını. Ben sana baktımya yuzuk falı.. Dedıgım yaşta evlenecen Bak görürsün pampaaaa
Ayyy meryem deyimce seviniyorum insallah kuzum diledigin kalbinden gecen neyse olur insallahhSize çıkan fal haberleri ile geldim kızlar.. Fal sepeti alex bir dediği çıktı meryem in ise dediği üçüncü olayı yaşadım bugün.. esas konu ile ilgili de kizla ayrılmışlar ikisi de birbirinin suratına bakmıyor. Eskisi yakın arkadaşıma seninle bir konu hakkında konuşabilir miyim dedi. Umut baglamiyorum ama herkes nisan dedi bakalım ne olacak..
Bana da burc yorumu yapmisti saolsun teraziyle yengec olmazmisHaydar yuksel is ile ilgili konuda patlamistir bilginize
Ayyy canim nasil mutlu oldumm iyi yapmissin valla aramakla icinde hicbirsey kalmaz en azindan erkekler bizim kadar dusunceli degil malesef ondan bekliye bekliye icinde kalirdi hic pisman olma sakinKızlar meryemin bir dediği çıktı bana sen arayabilirsin demişti, ben de ben aramam cok kararlıyım demiştim. İki haftadır arasam mı diye gelip gidiyordu bu arada meryemin falıyla alakası yok falı 1 ay önce attım buradan iki üç arkadasımla yazısınca acaba arasam mı dedim. Bugün aradım benim arayacağımı bir tek meryem dedi bakalım kalanı cıkar mı. Konusma kısmına gelince tekrar konusacagız tam konusamadık devamı arkası yarın artık
Ayyy canim nasil mutlu oldumm iyi yapmissin valla aramakla icinde hicbirsey kalmaz en azindan erkekler bizim kadar dusunceli degil malesef ondan bekliye bekliye icinde kalirdi hic pisman olma sakin
Bana da burc yorumu yapmisti saolsun teraziyle yengec olmazmis
yok cok rahatım hayatım ceteresini tutmus en son ben aramıstım senin araman lazımdı tarzı konustu ama dediğim gibi kısa konustuk sonra arayacak, olumlu seyler olmasa bile ben cok rahatladım sesini duydugum an resmen huzura kavustum, bu aralar kafam işti sınavdı cok karısıktı, sesini duymak iyi geldi
yok cok rahatım hayatım ceteresini tutmus en son ben aramıstım senin araman lazımdı tarzı konustu ama dediğim gibi kısa konustuk sonra arayacak, olumlu seyler olmasa bile ben cok rahatladım sesini duydugum an resmen huzura kavustum, bu aralar kafam işti sınavdı cok karısıktı, sesini duymak iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?