Saolsun yani beni aydinlatti kendisine de dedim zaten burc yorumu yapmissiniz diye ilerde anlarsin gorursun diye atarlandi bideyapma yaaaçok aydınlatıcı olmuş.
Haydar yuksel is ile ilgili konuda patlamistir bilginize
bana da patladı, geçin derim.
tolin ve diğer Marziye meraklısı İstanbullu arkadaşlar, ben derim ki Kırıkkale uzak , onun yerine Ankara'dan gidecek olanlara adınızı , merak ettiğinizi söyleyin biz soralım.
Kızlar meryemin bir dediği çıktı bana sen arayabilirsin demişti, ben de ben aramam cok kararlıyım demiştim. İki haftadır arasam mı diye gelip gidiyordu bu arada meryemin falıyla alakası yok falı 1 ay önce attım buradan iki üç arkadasımla yazısınca acaba arasam mı dedim. Bugün aradım benim arayacağımı bir tek meryem dedi bakalım kalanı cıkar mı. Konusma kısmına gelince tekrar konusacagız tam konusamadık devamı arkası yarın artık
bana da patladı, geçin derim.
tolin ve diğer Marziye meraklısı İstanbullu arkadaşlar, ben derim ki Kırıkkale uzak , onun yerine Ankara'dan gidecek olanlara adınızı , merak ettiğinizi söyleyin biz soralım.
sevgi teyzeyi buldunuz mu canim ankarada kime gidiyosunuz
Bana tamışacağım erkekte küpe olacağını keten giymeyi cok sevecegini soyledi hahahaBana da burc yorumu yapmisti saolsun teraziyle yengec olmazmis
Cok severim ketenle kupeyi deseydin keskeBana tamışacağım erkekte küpe olacağını keten giymeyi cok sevecegini soyledi hahaha
Ahhahaha o zaman sasirdim bana demia bak bu kadar ayrinti veriyorum beyaz gomlek olacak demis bende son olaylar isiginda medyum deniz onde sonra falalaem meryem ama cok net degil birde fal sepeti aliyeCok severim ketenle kupeyi deseydin keske
Basakcim nasilsin bu arada kuzumZaten keten pant beyaz gomlek gider sen fal isini birak modaya el at demek lazimaliyeye ilk ayrildgmz zamanlr baktirdim iki defa verdigi tarihler cikmadi ama meryemle medyum denizi bende begeniyorum
O zaman kırıkkale yolcusu kalmasın kızlar:)))bana da patladı, geçin derim.
Daha iyiyim canim sen nasilsinBasakcim nasilsin bu arada kuzum
Bende normal degisken bir ruh hali bazen hicbir sey yapmak istememe uyuma bazen ne istedigini bilmemek uzaklara gitme istegi vsDaha iyiyim canim sen nasilsin
Ay çok sevindim baldan . Daha güzel haberlerini bekliyoruzKızlar meryemin bir dediği çıktı bana sen arayabilirsin demişti, ben de ben aramam cok kararlıyım demiştim. İki haftadır arasam mı diye gelip gidiyordu bu arada meryemin falıyla alakası yok falı 1 ay önce attım buradan iki üç arkadasımla yazısınca acaba arasam mı dedim. Bugün aradım benim arayacağımı bir tek meryem dedi bakalım kalanı cıkar mı. Konusma kısmına gelince tekrar konusacagız tam konusamadık devamı arkası yarın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?