kankı oyle bakmıyomus ama kartları senın karman lazımmıs oyle soyledı baktıran arkadas yoksa oyle olsaydı telefondada bakardıbana da patladı, geçin derim.
tolin ve diğer Marziye meraklısı İstanbullu arkadaşlar, ben derim ki Kırıkkale uzak , onun yerine Ankara'dan gidecek olanlara adınızı , merak ettiğinizi söyleyin biz soralım.
Ay tolin ben bu marziyeyi çok merak ettim. Deliyim ben kalkıp giderim burdan Kırıkkale yekankı oyle bakmıyomus ama kartları senın karman lazımmıs oyle soyledı baktıran arkadas yoksa oyle olsaydı telefondada bakardı
kankı gaz vermek gıbı olmasın ama onun adını bende cok duydum hatta ankaradakı falcılar topıgınde adı cok gecmıstı bı donem bende bugun otobus tren fıyatlarına falan baktımAy tolin ben bu marziyeyi çok merak ettim. Deliyim ben kalkıp giderim burdan Kırıkkale ye
canım ben yazmıştım ay şok oldum yalanmıymış yaaKızlar bi arkadaşş yazmışş burdaa bulamadımm şimdii Özgecanınn katilii ölmemişş yalann habermişş
valla bozdummm kuşumoha anıston sen nıyetı bozdun galıba
ne zaman gıdıyonuz tarıhler uyusursa bızde gelırız ankaradan beraber baktırırızvalla bozdummm kuşumarkdsdaa buldum gıtcez ınsallah kızlarrrr p
Ankara benim Memleketim zaten dedemleri ziyarete gidicem bu ay. O sırada Kırıkkaleyemi geçsem gitmisken. Çok uzak değil dir mesafesi .. valla düşünüyorum . Bak şimdi yaa .. engel olamıyorum kendimekankı gaz vermek gıbı olmasın ama onun adını bende cok duydum hatta ankaradakı falcılar topıgınde adı cok gecmıstı bı donem bende bugun otobus tren fıyatlarına falan baktım
hadi toliniiiiimmmm sende bıze katıl gidelımmmkankı gaz vermek gıbı olmasın ama onun adını bende cok duydum hatta ankaradakı falcılar topıgınde adı cok gecmıstı bı donem bende bugun otobus tren fıyatlarına falan baktım
Evett kuzummm yalanmışş ne yazıkkiicanım ben yazmıştım ay şok oldum yalanmıymış yaa
otobusle 40 dakıka trenle 1.30 saatAnkara benim meleketim zaten dedemleri ziyarete gidicem bu ay. O sırada sırada Kırıkkaleyemi geçsem gitmisken. Çok uzak değil dir mesafesi .. valla düşünüyorum . Bak şimdi yaa .. engel olamıyorum kendime
tarıh soyle beybihadi toliniiiiimmmm sende bıze katıl gidelımmm
13 nisandan snra ne zaman dersenizne zaman gıdıyonuz tarıhler uyusursa bızde gelırız ankaradan beraber baktırırız
hadiii ya bir çılgınlık yapalımmmmmmne zaman gıdıyonuz tarıhler uyusursa bızde gelırız ankaradan beraber baktırırız
bana uyar gencler ebru da vardı o haftasonu olsun demıstı13 nisandan snra ne zaman derseniz
bana uyar gencler ebru da vardı o haftasonu olsun demıstı
Oo çok iyiymiş . Biz istanbulda karşıya üç saatte geçiyoruz .. kızlar ben Ankara da olsam valla durmaz kosardim marziyeyeotobusle 40 dakıka trenle 1.30 saat
kırıkkaleyemı?Akköprü migrosun karşısındaki bp den minibüs de kalkıyormuş.
yaa bizde gelcezzzz:))) gurupta knuşalım telfnlaşalım kızlar matinesi olur sıkılmayızda:)bana uyar gencler ebru da vardı o haftasonu olsun demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?