Binnaz Abla

kankı oyle bakmıyomus ama kartları senın karman lazımmıs oyle soyledı baktıran arkadas yoksa oyle olsaydı telefondada bakardı

Kızlar bi arkadaşş yazmışş burdaa bulamadımm şimdii Özgecanınn katilii ölmemişş yalann habermişş

kankı gaz vermek gıbı olmasın ama onun adını bende cok duydum hatta ankaradakı falcılar topıgınde adı cok gecmıstı bı donem bende bugun otobus tren fıyatlarına falan baktım
Ankara benim Memleketim zaten dedemleri ziyarete gidicem bu ay. O sırada Kırıkkaleyemi geçsem gitmisken. Çok uzak değil dir mesafesi .. valla düşünüyorum . Bak şimdi yaa .. engel olamıyorum kendime

Şu sıralar kafam karman çorman olduğu için kendimi fala vurdum çok pişmanım ama olan oldu 2 tane yüzyüze 2 tane sanal baktırdım. 1 tane de bekleyen falım var şu an.

Binnazda hediye puanım vardı. Deniz Devrim'e baktırdım. Yorumu güzeldi olabilecek şeylerden bahsetmiş, hatta bir aksilik olmazsa bir dediği şey kesin gerçekleşecek. Ben beğendim, dedikleri çıkarsa yazarım.
Tellwe nesimee'yi beğendiğimi ve falında söylediklerinin çıktığını söylemiştim zaten 2. Kez baktırdım. Yine beğendim. Durum analizi çok çok iyiydi. Geleceğe dair çok fazla şey söylememiş ama söylediği şeylerin de gerçekleşmesi muhtemel.

Son sanal falım selenada onu da büyük bir sabırla bekliyorum ve fal defterini bir süreliğine kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…