tamam olur kızlar bana uyar sız gelecegınız tarıhı belırleyınde ona gore konusuruz tekrar ebruyada sorarız hemyaa bizde gelcezzzz:))) gurupta knuşalım telfnlaşalım kızlar matinesi olur sıkılmayızda:)
ayy super olacak ınsallahhh:))) ben 13ınden snra tolınım hatrlatırım sanatamam olur kızlar bana uyar sız gelecegınız tarıhı belırleyınde ona gore konusuruz tekrar ebruyada sorarız hem
Istanbul yasanacak yer degilOo çok iyiymiş . Biz istanbulda karşıya üç saatte geçiyoruz .. kızlar ben Ankara da olsam valla durmaz kosardim marziyeye
bende istiyorum ne zaman gidiyosunuz kime gidiyoruz ne kadara gidiyoruz, benide alıntamam olur kızlar bana uyar sız gelecegınız tarıhı belırleyınde ona gore konusuruz tekrar ebruyada sorarız hem
bende istiyorum ne zaman gidiyosunuz kime gidiyoruz ne kadara gidiyoruz, benide alın
tmm hangi gün gidiyoruz bebişimgizzz sensn gider miyiz heheh :))) Kırıkkaleli Marziye ziyareti var.
kimse bişey yazmamış oraya bebişim :) banada haber verin gidersenizAnkara topiğinde buluşak.
Ne dems aniston atsana ozeldentamam kızlar tıklaya tıklaya buldum da bence cok alakasız atmış ya.s.s
atyrumcanım durNe dems aniston atsana ozelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?