Binnaz Abla

ayyy sonunda internetim geldi. çok çok geri kaldım yahu. Marziyeye ben de gelcem istanbuldan. şöyle işe yapalımmı zaten bilet 50 tl çok pahalıya geliyor 6 kişi bi araba kiralayalım gidip gelelim rahat rahat

ayyy sonunda internetim geldi. çok çok geri kaldım yahu. Marziyeye ben de gelcem istanbuldan. şöyle işe yapalımmı zaten bilet 50 tl çok pahalıya geliyor 6 kişi bi araba kiralayalım gidip gelelim rahat rahat
KIzlar bence ankara ekibi olarak biz bir testedelim sonra sı gelırsınız

Kizlar dun gece itibariyla kendi fallarimi kendim patlattim hep falcilarinki mi patlicak bu sefer kendim hallettim bu isi...icimdeki herseyi soyledim ve artik bizden hicbirsey olmadigini kabullendigimi ve istemedigimi belirttim artik dunyanin en iyi falcisida doncek dese o donmez biliyorum ama onun keyfini beklemek artok beni yordu olan benim paralara oldu vallasuan kendime diyorum yani sen 3 milyar milyon sen ne yaptin

KIzlar bence ankara ekibi olarak biz bir testedelim sonra sı gelırsınız
doğru diyorsun canım aslında. biliyomusunuz en sevdiğim şeydir mahalle falcıları. bi keresinde hatırlıyorum çok küçüğüm 8 yaşında falanım. dayımla yengem ayrılıyordu yengem kaçıp gitmişti. falcı dayıma dediki geri dönücxek kabul ediceksin gene gidicek aynen de öyle olmuştu. keşke bulsam o kadını yaa

anlatmak ister misin
önemli bir mesele deil kuzu verdiği tarihte mali açıdan gerçekleşecek şeyler vardı onunla alakalı.. küçük küçük şeyler cıkmaya başladı bugunlerde verdiğim para bosuna gitmemiş oldu gibi hissediyorum çıksın küçükte olsa:)

o kızla da ayrılmış ya seninkii ben de yakın arkadaşınla konuşucaktı ya o sandım çıkan fal haberi

Kizlar bnmle ilgilenen biri vardi ama benimki oldugu icin yuz vermiyodum.3 gundur faln konusiyoruz mesaj atiyo.falmi atsam diyorum bu kisi icin digeri mi bunlami bir ask yasicam merak ediyorum.

Kizlar bnmle ilgilenen biri vardi ama benimki oldugu icin yuz vermiyodum.3 gundur faln konusiyoruz mesaj atiyo.falmi atsam diyorum bu kisi icin digeri mi bunlami bir ask yasicam merak ediyorum.

Hangisiyle istersen onla yaşıycaksın=) Fal falan atma şimdi=)

Kiz bunun icin fal mi atilir git fal aticagin parayla sakin biyerde otur bulundugun yerde deniz varsa daha iyi olur icin huzur bulur hangisi dogru diye dusunursun

Kiz bunun icin fal mi atilir git fal aticagin parayla sakin biyerde otur bulundugun yerde deniz varsa daha iyi olur icin huzur bulur hangisi dogru diye dusunursun
Canim boslukta oldugum icin o iyi geldi bana ama devami olucakmi merak ediyorum.kafam karisik.eskisiyle kanli bicakliyim ztn.onu unutmak icin buna yuz verdim.hoslaniyorum sanki.ama eskisinide silmis degilim bu kisi benden hoslaniyomu merak ediyorum.ayrldgmi fln biliyo destek oluyo arkdscmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…