- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Aniston ne demiş olumlumu olumsuz mu kuzum??tamam kızlar tıklaya tıklaya buldum da bence cok alakasız atmış ya.s.s
Evet bende varım haftasonu yol bılmeyız ız bolmeyız kızlar beraber gıdelımbana uyar gencler ebru da vardı o haftasonu olsun demıstı
Kızlarr istanbuldayım bende benide alınnn cıldırdık sonunda:)))Evet bende varım haftasonu yol bılmeyız ız bolmeyız kızlar beraber gıdelım
KIzlar bence ankara ekibi olarak biz bir testedelim sonra sı gelırsınızayyy sonunda internetim geldi. çok çok geri kaldım yahu. Marziyeye ben de gelcem istanbuldan. şöyle işe yapalımmı zaten bilet 50 tl çok pahalıya geliyor 6 kişi bi araba kiralayalım gidip gelelim rahat rahat
doğru diyorsun canım aslında. biliyomusunuz en sevdiğim şeydir mahalle falcıları. bi keresinde hatırlıyorum çok küçüğüm 8 yaşında falanım. dayımla yengem ayrılıyordu yengem kaçıp gitmişti. falcı dayıma dediki geri dönücxek kabul ediceksin gene gidicek aynen de öyle olmuştu. keşke bulsam o kadını yaaKIzlar bence ankara ekibi olarak biz bir testedelim sonra sı gelırsınız
Benimde ole hep kotulerSelenanın bi dedigi daha çıktı kötü olanlar çıkıyor güzelide çıksa
iyi bir şeydir inşallahkızlar bir yolun var aylin in dediği bir şey daha çıktı bugün...
benim için iyi:)iyi bir şeydir inşallah
önemli bir mesele deil kuzu verdiği tarihte mali açıdan gerçekleşecek şeyler vardı onunla alakalı.. küçük küçük şeyler cıkmaya başladı bugunlerde verdiğim para bosuna gitmemiş oldu gibi hissediyorum çıksın küçükte olsa:)anlatmak ister misin
o kızla da ayrılmış ya seninkiiönemli bir mesele deil kuzu verdiği tarihte mali açıdan gerçekleşecek şeyler vardı onunla alakalı.. küçük küçük şeyler cıkmaya başladı bugunlerde verdiğim para bosuna gitmemiş oldu gibi hissediyorum çıksın küçükte olsa:)
o cıksaydı sakin yazmazdım kuzuo kızla da ayrılmış ya seninkiiben de yakın arkadaşınla konuşucaktı ya o sandım çıkan fal haberi
Kizlar bnmle ilgilenen biri vardi ama benimki oldugu icin yuz vermiyodum.3 gundur faln konusiyoruz mesaj atiyo.falmi atsam diyorum bu kisi icin digeri mi bunlami bir ask yasicam merak ediyorum.
Ne dicekler merak ediyorum eskiden umudu kestimde.buda tam anlmyla birsey demiyo acilmiyo :)Hangisiyle istersen onla yaşıycaksın=) Fal falan atma şimdi=)
Kiz bunun icin fal mi atilir git fal aticagin parayla sakin biyerde otur bulundugun yerde deniz varsa daha iyi olur icin huzur bulur hangisi dogru diye dusunursunKizlar bnmle ilgilenen biri vardi ama benimki oldugu icin yuz vermiyodum.3 gundur faln konusiyoruz mesaj atiyo.falmi atsam diyorum bu kisi icin digeri mi bunlami bir ask yasicam merak ediyorum.
Canim boslukta oldugum icin o iyi geldi bana ama devami olucakmi merak ediyorum.kafam karisik.eskisiyle kanli bicakliyim ztn.onu unutmak icin buna yuz verdim.hoslaniyorum sanki.ama eskisinide silmis degilim bu kisi benden hoslaniyomu merak ediyorum.ayrldgmi fln biliyo destek oluyo arkdscmi bilmiyorum.Kiz bunun icin fal mi atilir git fal aticagin parayla sakin biyerde otur bulundugun yerde deniz varsa daha iyi olur icin huzur bulur hangisi dogru diye dusunursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?