- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
akışına bırak biraz.. her yaşadığın olayda fala sığınırsan yandık :) sadece konus bugunu yasa yarınını merak etme..Canim boslukta oldugum icin o iyi geldi bana ama devami olucakmi merak ediyorum.kafam karisik.eskisiyle kanli bicakliyim ztn.onu unutmak icin buna yuz verdim.hoslaniyorum sanki.ama eskisinide silmis degilim bu kisi benden hoslaniyomu merak ediyorum.ayrldgmi fln biliyo destek oluyo arkdscmi bilmiyorum.
Eger cok yakin arkadasin degilse hicbi erkek oyle kolay kolay destek olmazCanim boslukta oldugum icin o iyi geldi bana ama devami olucakmi merak ediyorum.kafam karisik.eskisiyle kanli bicakliyim ztn.onu unutmak icin buna yuz verdim.hoslaniyorum sanki.ama eskisinide silmis degilim bu kisi benden hoslaniyomu merak ediyorum.ayrldgmi fln biliyo destek oluyo arkdscmi bilmiyorum.
Arkdsm degil ki yas farki var meslk sahibi biri bi anda cikti ortaya .goruselim diyo her zmn yazabilirsin diyo ama ben atmm mesaj karsidan bekliyorum .biz seninle eskilerin donmesini imkansizlastrdk basak sanki patlattik fallari :)Eger cok yakin arkadasin degilse hicbi erkek oyle kolay kolay destek olmazbu yuzden icinde ufacik bi heyecan bile varsa tabiki gorus vakit gecir belki bugun birsey hissetmiyo ama zamanla olucak kafani karistirmak icin fal atma yaniii
icimDe hala digeri var ama nefret le birlikte surunsun istiyorum.bunlada zamn gostericek nasip hersey.nisanda fali cikan yokmu ya hepimize nisan demistiakışına bırak biraz.. her yaşadığın olayda fala sığınırsan yandık :) sadece konus bugunu yasa yarınını merak etme..
Bütün falcılar 3 aylık zaman veriyorlar nedense banada 3 ay dedi şimdiden patladı yani =))icimDe hala digeri var ama nefret le birlikte surunsun istiyorum.bunlada zamn gostericek nasip hersey.nisanda fali cikan yokmu ya hepimize nisan demisti
Sorma ya mart nisanda donuyodu bnmki sozde nisanda gecip gidicekBütün falcılar 3 aylık zaman veriyorlar nedense banada 3 ay dedi şimdiden patladı yani =))
Benimde hazirana kadar zamanı var ama imkansız yaniSorma ya mart nisanda donuyodu bnmki sozde nisanda gecip gidicek
Saglik olsun ya bize birsey olmasinArkdsm degil ki yas farki var meslk sahibi biri bi anda cikti ortaya .goruselim diyo her zmn yazabilirsin diyo ama ben atmm mesaj karsidan bekliyorum .biz seninle eskilerin donmesini imkansizlastrdk basak sanki patlattik fallari :)
kızlar yaa bu nesimee, bizim bildiğimiz tanıdığımız biri gliba yaa.. arkadaşımın falını okudum da fama,aylingiller tadı var.. kim bu kimmm
kızlar yaa bu nesimee, bizim bildiğimiz tanıdığımız biri gliba yaa.. arkadaşımın falını okudum da fama,aylingiller tadı var.. kim bu kimmm
Hobaaaaaaaaaaaaa
ay evet galiba, bir gurbetçi akını var fal piyasasında..suriyeli filan mı acaba bunlar? oralardakilerin hisleri kuvvetli oluyor yaonu konusmustuk canım aynen famagillerden, aylingillerden kendisi ama aynı isimle baktırdım farklı konustular bilmiyorum bence bunlar gurbetçi ondan dilleri benziyor
ay evet galiba, bir gurbetçi akını var fal piyasasında..suriyeli filan mı acaba bunlar? oralardakilerin hisleri kuvvetli oluyor ya
onu konusmustuk canım aynen famagillerden, aylingillerden kendisi ama aynı isimle baktırdım farklı konustular bilmiyorum bence bunlar gurbetçi ondan dilleri benziyor
cherry marziyeye gidersen ben kaçımda evlencekmişim sorar mısınKolaylık olsun diye mesajla sana fotoğrafımı atarım aha bu kız kaçında evlenecek dersin
ne zaman gıdıyoruz kızlar kırıkkaleyeÇakalsın ufaklık
E tabi, zaten benim fikrim gidenler gidemeyenler için de baktırsın, her giden 1 kişi için daha baktırsa tüm topiğe baktırırız
Ne za
ne zaman gıdıyoruz kızlar kırıkkaleye
Çakalsın ufaklık
E tabi, zaten benim fikrim gidenler gidemeyenler için de baktırsın, her giden 1 kişi için daha baktırsa tüm topiğe baktırırız
yüzük falınıı denedn mi canım bana her seferinde farklı bişey çıkıyoya ben cok istiyorum ama gelirsem baktırırım dayanamam ve kötü şeyler söylerse iyice kötü olurum zaten hoş değil şu sıralar hayatım, bir de benim fallara üzülme oranım falcının ünü arttıkça artıyor, kısacası korkuyorum. Ama kaç yaşımda evleneceğimi merak ediyorum, cansın vallahi sana özelden foto da atarım, kadın cevaplarsa cevaplar yoksa sallarız zaten
yüzük falınıı denedn mi canım bana her seferinde farklı bişey çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?