Binnaz Abla

akışına bırak biraz.. her yaşadığın olayda fala sığınırsan yandık :) sadece konus bugunu yasa yarınını merak etme..

Eger cok yakin arkadasin degilse hicbi erkek oyle kolay kolay destek olmaz bu yuzden icinde ufacik bi heyecan bile varsa tabiki gorus vakit gecir belki bugun birsey hissetmiyo ama zamanla olucak kafani karistirmak icin fal atma yaniii

Eger cok yakin arkadasin degilse hicbi erkek oyle kolay kolay destek olmaz bu yuzden icinde ufacik bi heyecan bile varsa tabiki gorus vakit gecir belki bugun birsey hissetmiyo ama zamanla olucak kafani karistirmak icin fal atma yaniii
Arkdsm degil ki yas farki var meslk sahibi biri bi anda cikti ortaya .goruselim diyo her zmn yazabilirsin diyo ama ben atmm mesaj karsidan bekliyorum .biz seninle eskilerin donmesini imkansizlastrdk basak sanki patlattik fallari :)

akışına bırak biraz.. her yaşadığın olayda fala sığınırsan yandık :) sadece konus bugunu yasa yarınını merak etme..
icimDe hala digeri var ama nefret le birlikte surunsun istiyorum.bunlada zamn gostericek nasip hersey.nisanda fali cikan yokmu ya hepimize nisan demisti

Arkdsm degil ki yas farki var meslk sahibi biri bi anda cikti ortaya .goruselim diyo her zmn yazabilirsin diyo ama ben atmm mesaj karsidan bekliyorum .biz seninle eskilerin donmesini imkansizlastrdk basak sanki patlattik fallari :)
Saglik olsun ya bize birsey olmasin

kızlar yaa bu nesimee, bizim bildiğimiz tanıdığımız biri gliba yaa.. arkadaşımın falını okudum da fama,aylingiller tadı var.. kim bu kimmm

onu konusmustuk canım aynen famagillerden, aylingillerden kendisi ama aynı isimle baktırdım farklı konustular bilmiyorum bence bunlar gurbetçi ondan dilleri benziyor

onu konusmustuk canım aynen famagillerden, aylingillerden kendisi ama aynı isimle baktırdım farklı konustular bilmiyorum bence bunlar gurbetçi ondan dilleri benziyor
ay evet galiba, bir gurbetçi akını var fal piyasasında..suriyeli filan mı acaba bunlar? oralardakilerin hisleri kuvvetli oluyor ya

ay evet galiba, bir gurbetçi akını var fal piyasasında..suriyeli filan mı acaba bunlar? oralardakilerin hisleri kuvvetli oluyor ya

keşke Suriyeli olsalar canım, valla bak bu Ankaradaki Suriyeliler girip falcılık yapsa hem bize kar hem onlara. Ama bence bunlar Alamancı, ya da yurtdısında yasayan Türkler. Çünkü Türkçeleri çok benzer ve gurbetçiler öyle imla hataları yapabilir diye düşündüm,benzerlik oradan da kaynaklanabilir, Türkiyedenseler zaten ilkokul terk net

Çakalsın ufaklık

cherry marziyeye gidersen ben kaçımda evlencekmişim sorar mısın Kolaylık olsun diye mesajla sana fotoğrafımı atarım aha bu kız kaçında evlenecek dersin

E tabi, zaten benim fikrim gidenler gidemeyenler için de baktırsın, her giden 1 kişi için daha baktırsa tüm topiğe baktırırız

Çakalsın ufaklık

E tabi, zaten benim fikrim gidenler gidemeyenler için de baktırsın, her giden 1 kişi için daha baktırsa tüm topiğe baktırırız

ya ben cok istiyorum ama gelirsem baktırırım dayanamam ve kötü şeyler söylerse iyice kötü olurum zaten hoş değil şu sıralar hayatım, bir de benim fallara üzülme oranım falcının ünü arttıkça artıyor, kısacası korkuyorum. Ama kaç yaşımda evleneceğimi merak ediyorum, cansın vallahi sana özelden foto da atarım, kadın cevaplarsa cevaplar yoksa sallarız zaten

yüzük falınıı denedn mi canım bana her seferinde farklı bişey çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…