Binnaz Abla

dün denk geldim 2009da açılan konuya. yüzük falını deneyen üyelerin profillerine baktım bazısı tutturmuş

benimki tutarsa herkese benden ciddi ciddi fal kız o derece yani şu topikte adını bildiğim herkese fal baktırırım ama ben evlenmem daha hayatıma girsin biri ama evlilik yok valla 2 yıl daha lazım en az, bir mesleğim belli olsun daha o belli değil

Ben bu haFta sonu gıtmek ıstıyorum kızlar gıdelım gıdelım

Ben bu haFta sonu gıtmek ıstıyorum kızlar gıdelım gıdelım

Canım ben iyi fallardan etkilenmesem bile kötülerden cok etkileniyorum, zaten huzursuz zamanlar geçiriyorum kadın kötü konusursa su an kaldırmakta zorlanabilirim, ve falcı ünlü bir falcı vs diye ben doğru olduğuna odaklanacağım iyice kötü olacağım. Ben sırf korkudan gelmiyorum, burada falcılar kötü konuşursa amaaaan diyorum ama ismi çok duyulmuş bir falcı kötü konuşursa su an psikolojimi iyice bozar bu, gerek yok

Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre birini bulursun

Güzel bakardı ama sadece tarot bakıyordu

ay o mu ki yaaa. Ben orada deniz imralıya attım çünkü cezve deki katia ile aynı fotoğrafa sahipti ve katianın bana dediği birşeyler çıkmıştı. Sordum siz o musunuz dedim sesi çıkmadı, baktığı falda pek katiaya benzemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…