- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
dün denk geldim 2009da açılan konuya. yüzük falını deneyen üyelerin profillerine baktım bazısı tutturmuşdenedim de yaş o iş ya 25 çıkıyordu bana hep hani bu yıl 25 olduk aday yok, bende de bir ayda evlenecek göz yok, anlayacağın yaş o fal
dün denk geldim 2009da açılan konuya. yüzük falını deneyen üyelerin profillerine baktım bazısı tutturmuş
Ben bu haFta sonu gıtmek ıstıyorum kızlar gıdelım gıdelımya ben cok istiyorum ama gelirsem baktırırım dayanamam ve kötü şeyler söylerse iyice kötü olurum zaten hoş değil şu sıralar hayatım, bir de benim fallara üzülme oranım falcının ünü arttıkça artıyor, kısacası korkuyorum. Ama kaç yaşımda evleneceğimi merak ediyorum, cansın vallahi sana özelden foto da atarım, kadın cevaplarsa cevaplar yoksa sallarız zaten
Ben bu haFta sonu gıtmek ıstıyorum kızlar gıdelım gıdelım
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre birini bulursunbenimki tutarsa herkese benden ciddi ciddi fal kız o derece yani şu topikte adını bildiğim herkese fal baktırırım ama ben evlenmem daha hayatıma girsin biri ama evlilik yok valla 2 yıl daha lazım en az, bir mesleğim belli olsun daha o belli değil
aylin le selena iyi olan şeyi ikisi de söyledi ama çıkar mı bilmem :) ne güzel çıkmış en azından seninkiler :)benim için iyi:)
tellwedeki naeliarte iyi miydi ? ben falkutusunu bir seviyorum istemsizce, çok baktırmasam da seviyorumKızlar bu falkutusundaki naeliarte çook eskiden tellwedeki falcıyla aynı mı acaba
Güzel bakardı ama sadece tarot bakıyordutellwedeki naeliarte iyi miydi ? ben falkutusunu bir seviyorum istemsizce, çok baktırmasam da seviyorum
KIZÇELER MERYEME NE ATIYOSUNUZ Kahvemi katinamı
canım ben hiç katina baktırmadım nasıl oluyor ne yazıyoruz soruyaben kahve attım, ama katinada daha iyi sankim
Güzel bakardı ama sadece tarot bakıyordu
canım ben hiç katina baktırmadım nasıl oluyor ne yazıyoruz soruya
dokuzdan sonra :))Kacta online oluyor peki meryem :)
Meryemi beklemeyr değerrr sanırsın CIA ajanıAttim fal sirada 1 kisi diyor o da benim sanirim cok mu bekletiyor buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?