Binnaz Abla

Hosgeldin cansucumm:) Uzerinde calıstıgımız yeni falcılar var teyit edince duyarsın burdan zaten hahaha

Kizlarrrr ester kira yafal baktiran var mi fa alemde bgn yolladim bi seyi cok iyi bilmiss durmadan kaydi dinliyorum deniyen varmi cikan yada begenen olumsuz yorumlar okumustum diye hatirliyorum ama ses tonu ve bildikleri gercekten dikkatimi cekti

Kizlarrrr ester kira yafal baktiran var mi fa alemde bgn yolladim bi seyi cok iyi bilmiss durmadan kaydi dinliyorum deniyen varmi cikan yada begenen olumsuz yorumlar okumustum diye hatirliyorum ama ses tonu ve bildikleri gercekten dikkatimi cekti

merhaba
ben agustos gibi baktırmıştım , mevcut ve karşı taraf analizi iyiydi ama çok kayda değer bişeyde söylememişti gelecek için bana

kaç kere baktırdın banada enerjisi iyi gelmişti ama bana söyledikleri aut old cnm umarım seninle enerjisi devam eder

İlk baktırısım. Su an o kadar ihtiyacım vardı ki enerjili bir ses duymaya. Enerjisi cok güzeldi. Ben nesibe ve rezzan ablanın da enerjisini cok beğenirim. Acelya da durum analizinde cok başarılı.

Bende Ester Kira'ya baktırmıştım kızlar.Ses tonu çok şeker kızın. Durum tespiti falan güzel.Ama daha yeni baktırdım ondan çıkan bişey yok daha henüz.Çıkarsa paylaşırım.Bu arada fal krizi geldi.Ya almina'ya baktırıcam yada Neşe Özışık'a şimdi. Neşe'ye önceden baktırmıştım ve dedikleri çıkmış.O zaman çok olumsuz bi fal diye mutsuz olup sinirlenmiştim kıza ama hakkaten de o konu olmadı. Hayatına İsminin içinde U ve Y harfli biri giricek bunun yerine demişti. Hakkaten de öyle oldu.Aklınızda bulunsun.

nese bana hic uymadi canim

Merhaba kızlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum bu forumu ancak yeni üye değilim 2012 yılında üye oldum. Madem fal canavarı olarak sizin yanınızda yerim olsun dedim. yaklaşık 3 yıldır bu benim bağımlılığım ama sadece araştırıp baktırıyordum. Hiç falcı kalbi kırmadım bugüne kadar yanlışmış şimdi eteğimdeki taşları dökeceğim.
Önce yılların binnaz ablasından başlıyorum.
BİNNAZ ABLA- yaşına hürmet ettiğim iyi bir insan ancak ben böcekleri çiçekleri duymak istemiyorum. anlayan anladı TUTMADI
HALEH ÇETİNER- ben o kadını seviyorum. tutturduğu şeyler var an yorumlamasında.
MERAL SAYDAM- iyi bir yorumcu anı çok iyi biliyor
EZGİ SEZEN-Gerçekçi yorumcu, mantıklı
EFSUN AKSOY: Bunuda severim. tutturduğu bazı şeyler oldu.
ELİF IŞIK: Anı muhteşem yorumlar ona kalsa ben ve tüm arkadaşlarım evli mutlu çocukluyduk:)
SELMA AYDIN:Kopyala yapıştır yaptığını düşünüyorum. Üç kez denk geldim:)
Sonra
FALSEPETİ İLKAY GÜR: seveni çok sever... ben sevenlerdenim. dost acı söyler der ve söyler dediklerinde yaşadıklarım oldu. Yıllardır tanırım, zamanlarda bazen tutmaz dersin 1 hafta geçer yaşarsın:)
MELİH GÜN:Anı bilir gelecek tutmaz bende tutmadı.
MELEK ÖZ: cici bici bir kız. sesi huzurludur. sevdim ben yaşadıklarım oldu dediklerinde
NESİBE TEKBAŞER: andada gelecektede başarılı.içten ve sıcak
SEZEN: çok tekrarlar bilmiyorum sesinide sevmedim
YAĞMUR SOTİS: bu kadın önceden binnazda yasemin kengerliydi. falcıları iyi bilirim sonra falsepetinde bu isim değişikliğini belirtmesi gerekir. ben çirkin buldum beni tanıyor tabi yorum yapacak:) uzun uzun konuşur aslı astarı yok.
ASRIN: Kahve falında iyi
ALEX:Astrolojide iyi ama gerçek profesyonel
FALALEM Rezzan: Perihan sal olarak fal baktığı yerde neden yakalanınca itiraf ediyor. ben binnazda baktırıyordum rezzana beni tanıyor perihan olarakda tabi bilecek:) yakışmadı ama kahfe falında cok severim!
TELVE
Kiraze: tek geçerim
İmparatorice: çok ukala kaçınız:)
Şimdi favorilerim anda ve gelecekte: HALEH ÇETİNER,EZGİ SEZEN,İLKAY GÜR,MELEK ÖZ, NESİBE TEZBAŞER, sadece ast. alex,REZZAN( NE OLURSA OLSUN) KİRAZE
Aklımda kalanlar bunlar demekki diğerleri önemsiz:)

Hahahahahhahah gece gece koptum ya bencr biri fake atiyo kizlar ya dalga falan geciyo boyle salak bi kiz olabilir mi

Üstte yazan arkadaşa katıldığım çok nokta var benim falcilarımın hepsi birbiri ile müthiş tutarlı o yüzden hepsi iyi:)) şaka bir yana elif,efsun,meral anda gerçekten başarılılar ama gelecek maalesef yok orda bir çok kişinin beğenmediği diyar kahvede gerçekten başarılı ayrıca ben ordan serra,haleh,açelyayı da beğendim onlara 1 er kere baktırdım sadece haleh'e 2 kez baktırdım an çok iyiydi ama gelecek maalesef daha var, tellwe de women beni çok şaşırtmıştı açıkçası, aşk3 ve kiraze başarılı bulduklarım orda çoğuna 1 kere baktrıdm çıkar çıkmaz şuan yorum yapamam 1- 2 ay sonra netleşir ancak falcıasmin,acıkahvem çok tutarsız ve genel yorumcular, falsepetinde Nesibe,melek,ve taha'yı beğenirim dediklerinden çıkanlarda olmuştur son olarak falalem de tabiki Rezzan abla gerçekten her dediğini yaşadım bu da tutmadı dediğim bir şey yok tabi zamana kalmış şeyler de var ama kahvede tek isim bence ben bu akşam itibariyle fal hayatıma son veriyorum zaten baya azaltmıştım uzun zamandır artık akışına bıraktım falın bazı durumları geciktirdiğine de inanıyorum ayrıca baktıracak kişi de kalmadı uzun süre buralara uğramam belki de hiç uğramam umarım fallarınızın güzel kısımları bir an önce hayat bulur kötü kısımları da fos çıkar....

kızlar tellwe'de takılıyodum,kime baktırsam diye, bir falcının yorumlarında bakın neyle karşılaştım hahaha ;

prenses34
facede mithatın ağzına sıçdım çok kötü şeler yazdım bakalım bana nediyecek?haksız oldunu banahaksızlık ettiğini oda biliyor dimi?pişmanmı bana yapdıklarından dolayı?hem iş hemde aşk hayatıkötüye gidiyo mithatın dimi?ben mithatı affetsemgene aynısınıyapar vebeni üzer dimi?ona zerre kadar güvenim kalmadı.karşıma çıkıcak adam koyu kumral uzun boylurenkligözlü veyakışıklımı?tipi tarık akanamı benziyo?

Dün öğlen rezzana gönderdim , bütün falları bitirdi üzerine birde fal aldı hala bana bakmadı...
Dün aksam açelyaya tarot baktırdım gerçekten akıcı ve ve güzel yorumlar idi. Fakat sadece kişilik analizi yaptı kendisi de aslan burcuymuş

Melekciğimi de 4 ledim sonunda :) Kıymetlilerim arasına biri daha eklendi :) verdiği enerji, o bıcır bıcırlığı, 4 falında da koruduğu tutarlılığı ve daha da önemlisi o tertemiz yüreği bayılınmayacak gibi değil :) şiddetle tavsiye edilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…