Hosgeldin cansucumm:) Uzerinde calıstıgımız yeni falcılar var teyit edince duyarsın burdan zaten hahaha
Kizlarrrr ester kira yafal baktiran var mi fa alemde bgn yolladim bi seyi cok iyi bilmiss durmadan kaydi dinliyorum deniyen varmi cikan yada begenen olumsuz yorumlar okumustum diye hatirliyorum ama ses tonu ve bildikleri gercekten dikkatimi cekti
merhaba
ben agustos gibi baktırmıştım , mevcut ve karşı taraf analizi iyiydi ama çok kayda değer bişeyde söylememişti gelecek için bana
falcıkatınayıda beğendim ben kızlar..paylaşmadan geçemedim..
Kızlar ben Acelya'yı cok begendim. Enerjisi harika.
kahve canım
o zaman denemek gerekir , diğer baktıran arkadaşlarda iyi demişlerdi çünkü
kaç kere baktırdın banada enerjisi iyi gelmişti ama bana söyledikleri aut old cnmumarım seninle enerjisi devam eder
Bende Ester Kira'ya baktırmıştım kızlar.Ses tonu çok şeker kızın. Durum tespiti falan güzel.Ama daha yeni baktırdım ondan çıkan bişey yok daha henüz.Çıkarsa paylaşırım.Bu arada fal krizi geldi.Ya almina'ya baktırıcam yada Neşe Özışık'a şimdi. Neşe'ye önceden baktırmıştım ve dedikleri çıkmış.O zaman çok olumsuz bi fal diye mutsuz olup sinirlenmiştim kıza ama hakkaten de o konu olmadı. Hayatına İsminin içinde U ve Y harfli biri giricek bunun yerine demişti. Hakkaten de öyle oldu.Aklınızda bulunsun.
Kinyas'in sayfasina baktim ve bilin bakalim kimi gordum, isler karismis anladigim kadariyla :
2 gün önce [Kahve Falı]
prenses34
peki ben kimle evlenecem?mithatlanmı sezerlenmi yoksa başka biriylenmi?başka biriyse karşıma nezaman çıkıcak bu istediğim gibi biri?yeni bi işe nezaman geçecem?mithat benim hayatıma bende onun hayatına karışmıcam dimi sadece cinsellik yaşıcaz dimi?yani bu teklifimi kabul etcek ölemi?
Bizim kiz Mithat'a f..kbuddy olma teklifi yapacak sanirim......yani bakti sevgili olamiyorum, bari boyle yapayim demis. Eh bu durumu Sezer ogrenirse seninle evlenmez be abla, yapma
Kızlar ben Acelya'yı cok begendim. Enerjisi harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?