Binnaz Abla

kahvesi de öyle mi yoksa herkes katina attı bir ben mi kahve attım
Bu sorduğun soruyu şöyle yanıtliyim.arda turan halı sahadamı oynayabilir kum sahadamı:) baldancım meryem uzaklara dalarak bakıyo bana kalırsa kahvede katinada baktırdım pes dedim.hatta meryem katina yorumladıktan sonra diğerlerinin sadece katina kartlarının anlamlarını okuduklarını anladım :)

Arkadaslar bu derya abla uygulamasi var kullananlar var mi?

Yani hayatinda biri var dedi.cigdem de demisti ama sadece yatip kalkiyolar demisti. Ama sogumus ona ozellikle bu hafta cok aklina geliyorsun dedi. Gercekten bu hafta hep whatsappda bana bakiyor. Geri donucek sana dedi ama bilmiyorum ya offf cok moralim bozuldu

bunun neyine bozuldun :))

zaten türkiyede, bulundugum yerde başka saat başka dakika başka saniye yok bugun eskisiyle çarpışıodum o karşıdan geliomus ben karsıdan bugunlerde noluyor böyle ya afalladım sonra düşüodum

Sevgilisi olmasina :) ben ondan baska kimseye bakmiyorum bile o nasil dokunur birine beni seviyormus nasil sevgi bu?

Onerebilceginiz biri var mi yardimci olur musunuz? Ama yakin gelecekle ilgili seyler doyleyen biri olmali

Sevgilisi olmasina :) ben ondan baska kimseye bakmiyorum bile o nasil dokunur birine beni seviyormus nasil sevgi bu?
bu öyle olmuyor işte...erkekler o durumda duygu ya da sevgi aramıyor onlar için maalesef dogru ki elinin kiri şeklinde..duygu,his yok sadece bir yerlerini tatmin etmek var..biz kadınlar duygusal acıdan yaklasıyoruz onlarda böyle bir tabir yok..evet sen yapsaydın adını başka şey bile koyarlardı.. ama pardon onlar 'erkek'...

böyle genellemeler yapmasak=) Siz kadınlar kim? Erkekler kim? =)

Ya da bu adamların yattığı kişiler kim mesela? Erkek mi onlar da? =)

Ya sonuc olarak ne bileyim tabii ki o kadin ne yapsin. Ama dusunsenize barisicaz iyi guzel. Nasil opucem nasil dokunucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…