- 23 Ağustos 2012
- 52.201
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.449
- 898
Ya sonuc olarak ne bileyim tabii ki o kadin ne yapsin. Ama dusunsenize barisicaz iyi guzel. Nasil opucem nasil dokunucam
Ben olsam yapamazdım, zaten yapamadım. Başka biriyle yatmış kalkmış kendini mundar etmiş biriyle bir daha mutlu olamadım ben, kendimi kandıramadım.
Amiiiiiin....offf bee cheryyy ıcım cıktıı valla offf offf guzell seyler konusun ya
bgn ztn moralım bozuk bıde bu yazdıklarımız
allahım sen bu erkek mılletıne akıl fıkır ver yarabbımmm
bana dediği zamanlar geçti canım olmadı yani. ha inş olur dediğim bir durum bide dediği olmasın dediğim birşey söylemişti ama ikiside çıkmadı gibi. üzülme:)Kizlar bu meryem anda iyimi? Iyiyse cok kotuyum((
Askimi kirletmis gibi hissediyorum suanda. Hani tamam hic bir erkek bakir degil senden once yasanmisligi var ama ayrildiginda oturup dusunmek yerine baskasina gitmesi cok acı. Hani tamam belki cok atesli bi hatun olamadim ama masumca severek sevistim aradaki farki gorememesi aci verici. Zaten aklima hic masum bi kadin gelmiyor kesin sarisin 30 larinda ve cok seksi kariyerli bi kadindir. Ben ne degilsem kadin o dur yaniBen olsam yapamazdım, zaten yapamadım. Başka biriyle yatmış kalkmış kendini mundar etmiş biriyle bir daha mutlu olamadım ben, kendimi kandıramadım. Erkeğin elinin kiri diyorlar ya , o hikaye ,aldatılan kadınların uydurduğu bir avuntu.
Belki de yoktur :) ama cigdem ve adada demisti ve benim icimden de oyle geciyordu ince ince ama konduuramiyodumbana dediği zamanlar geçti canım olmadı yani. ha inş olur dediğim bir durum bide dediği olmasın dediğim birşey söylemişti ama ikiside çıkmadı gibi. üzülme:)
bende genele çıkan fallar çıkmıyor zaten elektrik meselesi zaten.. ama dediğim gibi çıkmadı meryem üzülme yani. öyle şaşırtıcı bişeyde bilmedi bende ayrıca. mesela biryolunvar aylini daha çok sevdim. ha orda ki eminede baya bildi ama oda çıkar mı bilemedim beklemedeyim. ikiside iki olay için zıt konuştuBelki de yoktur :) ama cigdem ve adada demisti ve benim icimden de oyle geciyordu ince ince ama konduuramiyodum
Askimi kirletmis gibi hissediyorum suanda. Hani tamam hic bir erkek bakir degil senden once yasanmisligi var ama ayrildiginda oturup dusunmek yerine baskasina gitmesi cok acı. Hani tamam belki cok atesli bi hatun olamadim ama masumca severek sevistim aradaki farki gorememesi aci verici. Zaten aklima hic masum bi kadin gelmiyor kesin sarisin 30 larinda ve cok seksi kariyerli bi kadindir. Ben ne degilsem kadin o dur yani
Duygusuzz noldu bacimben de kahve atmıstım gayet iyiydi.. fala bakmıo zaten.
Bu erkekle olup olmamayı seçmek senin elinde ama.Sana demekki iyiler denk gelmis ne diyeyim. Ama cogunluk dogru soyluyor erkekler icin bu durum isten bile degil. Biz kadinlar asik olmadan elini bile tutamazken onlar herseyi yapabiluyorlar. Bundan da gocunmuyolar. Ama simdi suan barissak ve ben baskasiyla oldugumu soylesem bana bakacagi goz malum. Kendi evlenip bosanmis ve cocugu yuzunden her hafta eski karisini gormesine ragmen benim eski sevgilimle selamlasmama bile bozuluyordu. Burasi Turkiye ve erkeklerin kadinlara bakislari malesef yasadigi tensel temasla orantili
Duygusuz banlandıııDuygusuzz noldu bacim
Dogru diyorsun bebegim bende dusunuyorum hicbisey eskisi gibi olmaz artikVallahi güzelim gelse bile bu olaylara tanıklık ettikten sonra mutlu olabilecek misin ki? Bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor ne yazık ki. O geldiğinde sen eski sen olmicaksın , o da eski o olmayacak. Sen bir daha güvenemiceksin ki.Yine de sen bilirsin tabi ama ben senin yerindeyken dimdirek soğudum. Bunca rezilliğin üstüne soğumamak elde değil zaten.
Es gecin su x i bu konusmalarla besleniyortürkiyede yasıyorsun degıl mı ?
duygusuzun soyledıgı yasadıgımızz toplum ve buyudugumuz cevreyle ogrendıklerımızle alakalı bır durum..arkadaşımıız toplumumuzun bakıs acısını soyledı ..kı erkekler ve kadınların hormonal olarakta benzemedıgı noktalar bulunmakta ..
nedense hep kadın ve erkek ılıskılerı konusu acıldıgında boyle tepkıelr verıyorsun cok ılgınc gercekten
merak etme burda herkes dusunebılme yetısıne sahıp esıtlıgıde savunan,aklı basında ınsanlar ama yasadıgımız ulkenın ve toplumunda bır gercegı var ..
Genel olarak kadinlardan bahsettim ben. Tabii ki hic bisey hissetmeden insanlarla flort eden kadinlar olabilir ama onlar gayet azinlik bence. Ben sevmedigim bi adamin elini bile tutamam evet. Bu kisinin kendi tercihi benim tercihim bu senin tercihin elbette farkli olabilir. Ama burda insanlarla dalga geciyorsun duygusuzu sikayet edip banlanmasina neden oluyorsun hayir niye bu kadar uzatiyorsunki gordunki kimse seninle ayni fikirde degilBu erkekle olup olmamayı seçmek senin elinde ama.
Şu portresini çizdiğin erkek, hastalıklı bir zihniyete sahip. Sen böyle bir adamı kendi dengin, hayat arkadaşın hatta sadece hayatında tutmak istediğin bir adam olarak bile görüyor musun?
Bunları çok samimi ve bütün iyi niyetimle soruyorum.
"Kadınlar aşık olmadan el bile tutmazlar" kısmına da tekrar girmeyeceğim=) Sanırım ben kadın değilim=D
Bu kiz mi erkekmi bilemedim xDuygusuz banlandııı
ben okudumm yazdıklarınıı bazenn oluyoo burdaa amaa ikidirr neden kadınn erkeklee ilgilii bişii yazılıncaa dikenlerinii çıkarıyosunn arkadaşımm?? bi defaa dahaa olduu kaçç kişii ban yedi bendee hak verdimm bazıı yazdıklarınaa amaa ikidirr aynıı şekildee uzuncaa yazıyosunnYahu yazılanlar ortada olmasa, sizin şu yorumlarınızı okuyanlar gelip burda herkesin babasına küfrettim sanır.
Sanıyorum ki birçoğunuzun bana karşı önyargıları var, oysa ben kimsenin nickine bile dikkat etmeden, kimseyi tanımadan, kimseye saygısızlık etmeden (bana bolca saygısızlık edildiği halde) ve kimseyi hedef almadan çok objektif birkaç şey yazıyorum.
Zaten yazacaklarımı yazıp daha sonra konuşmayı da tamamen kesmiştim, kişisel olarak önyargıları olanların, saldıranların yorumlarını da okumadım bile.
Sırf bana saldıracaksınız diye kendi aleyhinize olan düşüncelerin ve tabuların koruyuculuğunu yapmaya çalışmanız enteresan.
Ben zaten altını çizmeye çalıştığım noktanın altını açıkça çizdiğimi düşündüğüm ve geriye kalan her şey sadece kişisel garezlerle uğraşmaktan başka bir şey olmayacağı için, daha fazla şey yazmayacağım.
Belki önyargısızca okuduğunuz bir an olur ya da belki dışarıdan okuyanlar olur da hayatın onlara dayatılan tabulardan ibaret olmadığını anlarlar diye bu kadarını yazmam gerekiyordu.
Siz daha fazla kendi içinizdeki kızgınlık ve nefreti yansıtmadan da ben iyi geceler dileyip şu konuşmadan çekiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?