Binnaz Abla

offf bee cheryyy ıcım cıktıı valla offf offf guzell seyler konusun ya
bgn ztn moralım bozuk bıde bu yazdıklarımız
allahım sen bu erkek mılletıne akıl fıkır ver yarabbımmm

Kiz senin aglayacak bir durumun yok paronoya yapma bakayim :)

Asil erkek milletine degil bizim kalbimize akil fikir versin de hak eden erkeklere acabilelim kalbimizi.

Cherry cok guxel bir sey demis erkegin elinin kiri, hepsi yapiyor vs biz kadinlarin kalbimizi avutmak icin uydurdugu bir sey.

kızlar biryolun var aylin ne genel fal baktırıp söyledikleri çıkan varmı

bence nesimee=aylin kızlar.. derin analizlerim sonucu bu fikri edindim

Baldankabak sen dün denedigin denizi begendin mi ? :)

deniz imralıyı mı diyorsun hayatım ? Oysa ben onu gecen hafta filan denedim ama inan cok karısık bir dönemdeyim ya bütün fallarım patlayacak ya da her şey açığa çıkacak. Şu an iyi mi kötü bilemiyorum hayatım. Bir haftaya filan her şey umarım belli olursa gelip o zaman patladı ya da patlamadı yazacağım ama şu an inan hiç bir şey diyemiyorum hiçbir fala. Ama illa denemek istiyorsan birini tellwede 5 kredilik monaspeckle yi öneriyorum. Meryemle birlikte bahsettikleri bir şey var doğru olduğuna inanıyorum, onda iş var gibi istersen ona at, akşamları girip bakıyor bana dün bakmış.

Kızlar çok acil fal atmam lazım. Konuşmalarınıza bakarak 2 seçeneğe indirdim. Meryem mi Aylin mi ? Aslında saraylıya atmak istiyordum ama fal almıyor sanırım artık. Yardım edin çok zor durumdayım

Aynen bende de öyleydi . Nesiimee baştan aşağı sallamasyon du.. Aylin bayaa iyiydi bende.

valla Grey cok karısık bir andayım aylin ben de iyi değildi ama zaman gösterecek, su an bütün fallarım askıda patladı patlayacak ya da tersi. Şu an kim iyi kim kötü bilemediğim bir andayım

Kızlar çok acil fal atmam lazım. Konuşmalarınıza bakarak 2 seçeneğe indirdim. Meryem mi Aylin mi ? Aslında saraylıya atmak istiyordum ama fal almıyor sanırım artık. Yardım edin çok zor durumdayım

kendimden bağımsız foruma göre yazıyorum meryem, aynı kişilerse bile meryem olarak daha başarılı demiştik hatta.

Evet canim onu demistim haftaya cikarsa deneriz o zaman ben atmistim 5 kredilik olana begenmistim onu şimdi falalemde falmela diye biri gelmis ona gözüm takiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…