ya baldanım bana ikisi aynı gibi geldi.. teyit için fal atıyım dedim de nesimee ye bu ay acayip uçtum yine diyip geri kaldım.. ufff nedir böyle başka başka hesaplar yaa, tek bi hesap kimin neyine yetmez anlamıyorum...haydaaa ciddi misinBana tarzları çok çok farklıydı yaa aylin bir uc nesimee bir uctu
Aa senden güzel haberler almıştık baldan ne oldu o iş . ? Olmayacak gibimi yoksavalla Grey cok karısık bir andayım aylin ben de iyi değildi ama zaman gösterecek, su an bütün fallarım askıda patladı patlayacak ya da tersi. Şu an kim iyi kim kötü bilemediğim bir andayım
Hep sorduğum sorular üzerinden geleceğe yorum yapmış.Yani falda ben hiç şaşırmadım sorulara cevap gibiydi olacak mı bilemem daha 8 ay var bu yılın bitmesine.evet, sen beğenmedin mi ?
Sorduğun sorular üzerinden cevap verecek tabi. Sen soruyorsun oda şu zaman olcak diye cevap veriyor . Başka nasıl olcakki hayatımHep sorduğum sorular üzerinden geleceğe yorum yapmış.Yani falda ben hiç şaşırmadım sorulara cevap gibiydi olacak mı bilemem daha 8 ay var bu yılın bitmesine.
bence nesimee=aylin kızlar.. derin analizlerim sonucu bu fikri edindim
Teşekkür ederim canım. Peki meryem her gün mutlaka online oluyor mu yani yakalamak zor mu acabakendimden bağımsız foruma göre yazıyorum meryem, aynı kişilerse bile meryem olarak daha başarılı demiştik hatta.
Haklısın canım da mesela eşim iş değiştirecek mi demişim evet değiştirecek demiş.ben iş değiştirecek miyim demişim evet sende iş değiştireceksin demiş..Detay yok şaşırtan birsey yok zaman yok evet hayır gibi olmuş anlatabildim miSorduğun sorular üzerinden cevap verecek tabi. Sen soruyorsun oda şu zaman olcak diye cevap veriyor . Başka nasıl olcakki hayatım
Haklısın canım da mesela eşim iş değiştirecek mi demişim evet değiştirecek demiş.ben iş değiştirecek miyim demişim evet sende iş değiştireceksin demiş..Detay yok şaşırtan birsey yok zaman yok evet hayır gibi olmuş anlatabildim mi
Bilmem ,enerjimiz tutmadı heraldeAslında meryem zaman verir. Bu şekilde basit bakmaz fallara . Bn çok beğenmiştim . Dedikleri de çıktı .. sana neden böyle baktı ki ? iade isteseydin canım
Aa senden güzel haberler almıştık baldan ne oldu o iş . ? Olmayacak gibimi yoksa
Teşekkür ederim canım. Peki meryem her gün mutlaka online oluyor mu yani yakalamak zor mu acaba
Teşekkür ederimm :) bugün Yada yarın atmayı düşünüyorum. Sonucları paylaşırım. Aslında benim durumum çok ümitsiz hala neden fal baktırıyorum bilmiyorum ama insan kendini tutamıyoraksamları online oluyor sanırım
haziran temmuz gibi olsaydı bende gelirdim erken gidiyosunuz sanırımKIZLAR MARZİYEYE KİMLER GİDİCEK
durumun nedir ki canım?Teşekkür ederimm :) bugün Yada yarın atmayı düşünüyorum. Sonucları paylaşırım. Aslında benim durumum çok ümitsiz hala neden fal baktırıyorum bilmiyorum ama insan kendini tutamıyor
Şöyle söyleyeyim canım. Aylardır sevdiğim,bir şeylerin olması için beklediğim,hayaller kurduğum kişi benden önce zaman istedi başlamak için. Aylar gecti ve yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarıma beni kardeşi,dostu olarak gördüğünü söylemiş. Sonra aynılarını bana da söyledi ve aramızda asla bişey olamaz hiçbir şeyden ümitlenme artık dedidurumun nedir ki canım?
Henüz başlamayan bir ilişki için kendini bu kadar yıpratma canım istemiyorsa istemiyor dünyanın sonu değil ya önüne çıkacak insanlara şans tanıŞöyle söyleyeyim canım. Aylardır sevdiğim,bir şeylerin olması için beklediğim,hayaller kurduğum kişi benden önce zaman istedi başlamak için. Aylar gecti ve yaklaşık 2 hafta önce arkadaşlarıma beni kardeşi,dostu olarak gördüğünü söylemiş. Sonra aynılarını bana da söyledi ve aramızda asla bişey olamaz hiçbir şeyden ümitlenme artık deditabiki yüzüne bakmıyorum artık bende. Çok acı çekiyorum
Çok haklısın aslında. Ama iste kendime yediremiyorum bu durumu. Her gün birlikteydik çok güzel anlaşıyoduk çok rahattım yanında. Sürekli mesaj sürekli ilgi. Ya Allah aşkına bir insan kardeş dost olarak gördüğü kişiyle mesajlaşarak sabahlar mı yada ne bileyim sürekli günaydın iyi geceler der mi. Sen benim için tabiki arkadaştan fazlasısın herkesten farklısın diyordu. Bunları yüzüne vurunca arkadaştan fazlasısın derken dostsun anlamında söyledim moduna girdi. Böyle bişey olamaz ya..Henüz başlamayan bir ilişki için kendini bu kadar yıpratma canım istemiyorsa istemiyor dünyanın sonu değil ya önüne çıkacak insanlara şans tanı
istanbuldan gelen varsa ben cumaryesi gelirim valla :)haziran temmuz gibi olsaydı bende gelirdim erken gidiyosunuz sanırım
kaç yaşında tatlım bu ya bu nasıl bi hareket?Çok haklısın aslında. Ama iste kendime yediremiyorum bu durumu. Her gün birlikteydik çok güzel anlaşıyoduk çok rahattım yanında. Sürekli mesaj sürekli ilgi. Ya Allah aşkına bir insan kardeş dost olarak gördüğü kişiyle mesajlaşarak sabahlar mı yada ne bileyim sürekli günaydın iyi geceler der mi. Sen benim için tabiki arkadaştan fazlasısın herkesten farklısın diyordu. Bunları yüzüne vurunca arkadaştan fazlasısın derken dostsun anlamında söyledim moduna girdi. Böyle bişey olamaz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?