Binnaz Abla

Amacı belli gönül eğlendirmek istemiş aklınca. Seninkide sevgi değildir hırs yapmışsındır yada sana gösterdiği ilgiyi sevmişsindir. Üstünden biraz zaman geçsin atlatırsın. Daha önce online fal attın mı hiç?

Aslında meryem zaman verir. Bu şekilde basit bakmaz fallara . Bn çok beğenmiştim . Dedikleri de çıktı .. sana neden böyle baktı ki ? iade isteseydin canım
hangi fala baktırmıştın canım ben genel baktırmak isityorum varmı önerin

Evet artık hırs oldu onun farkındayım. İntikam alma hissi var aşırı derecede. Yüzünü görünce bile çıldırıyorum resmen. Çok fal attım nerdeyse burda konuşulan herkese attım diyebilirim canım. Zaten aylardır buraya takip ediyorum ama yeni üye oldum

Canım ben sana derdimi anlatsam saçma bırak ne hırsı ne öfkesi dersin şuan senin yaşadığında bana basit geliyor alt tarafı bir insan değmez bu kadar kendini heba etmeye boşver. Ee falcılar ne diyor bu durum için?

canım şöyle bişey var. erkekler gerçekten çok ama çok geç büyüyolar. yani sana şöyle söylim onların 2 yaş hali bizim 17 yaş halimiz. hareketlere bak hele sen ya ben bile sinir oldum valla. o sana dönmez karaktersiz bence çünkü. nasıl olur biliyomusun her boşluğa düştüğünde seni arar hem de öyle bi ararki yarın evleneceksiniz gibi konuşur. sil at sakın hayatını mahvetmesine izin verme sakın. yaşadım biliyorum. ve gerçekten kızlar kendinizden büyük erkeklerle çıkın tam yaşıt olmasın en az bi 4 yaş olsun yani

21 yaş hali diycdktim 2 demişim :)

Çok haklısın bu olayı yaşayalı kısa bir süre oldu o yüzden pek baktıramadım. Selenaya attım. Onu beğeniyorum zaten hep. Gelecek o sana dedi. Kaçmış dedi. Mert reikiye attım. Hisleri var ama kafası karışık kaçmış senden dedi. Kesinlikle kardeş gibi görme durumu yok dedi. Senle konuşmak isteyecek yüzyuze bir yerde konuşacaksınız tartışmayla Başlayan bir konuşma olacak sonra yumuşayacaksınız ilişki başlayacak dedi. Bide halehe baktırdım. O olumsuz konuştu işte. Hayatıma başkası girecekmiş bir süre sonra ve o acaip pisman olup bizi uzaktan izleyecekmiş. Artık bilemiyorum neler olur ama benim hiç umudum yok saraylıya atmak istiyorum da yakalayamıyorum bitürlü

O kadar haklısın ki. Sinirlerimi yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz artık. Bide beyefendi kardeşim gibi olduğu sürece hayatımın her anında yanımda olmak istiyormuş laflara bak. Kahkaha atarak ağladım yani bu laflara. Zaten şimdi okulda görüyorum yüzüne bakmıyorum yokmuş gibi davranıyorum

En güzeli. Kardeşmiş. Yok canım yalnız kalınca bebişim hevesi geçince kardeşim. canım onu görmezden gel en geç 2 ay sonra işe yarıycak şuan işine gelir görmezden gelmen ama o seni umursamaya başladığında on aen büyük ceza bu

Ne diym bilmiyorum ki inşallah hayatına ondan iyi biri girerde unutursun bu yaşadıklarını

Aynen öyle yapıyorum. Sanki o yokmuş gibi davranıyorum. O kadar istiyorum ki pişman olsun o kardeş lafını yesin yutsun ah ah ama artık ben de ne hissettiğimi bilmiyorum. Öfke nefret sevginin önüne geçti resmen

Senin durumun ne merak ettim ? Nairayı çok okudum da burda nedense deneyesim gelmedi. Profiline baktım baktım vazgeçtim
Pembeci diyorlar bende anda ve karakter analizinde iyidi gelecek sanmıyorum çıkmaz. Bende sözüme 1 hafta kala bi akrabasıyla aldatıldım

Pembeci diyorlar bende anda ve karakter analizinde iyidi gelecek sanmıyorum çıkmaz. Bende sözüme 1 hafta kala bi akrabasıyla aldatıldım
Allah bildiği gibi yapsın onları ya bişey demiyorum artık. az önce okuyorum forumda kadın kocasının mailinde eski sevgilisiyle konuşmalarını görüyor. bunu açığa çıkarınca da adam karısını suçluyor. iğrenecek raddeye geldim erkeklerden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…