- 23 Mart 2015
- 49
- 41
- 3
- 32
Yuh yuh. İnanamıyorum. Ne desem bilemedim şuan. Gercekten benim sorunum saçma gelir sana tabi. Teselli olur mu bilmiyorum ama şöyle düşün. Bu karakterde bir insanla evlensen ne kadar mutlu olabilirdin ki ? Yüzünü erken göstermiş sana. Evet yaşadığın şey çok ağır ama bu düşünceyle biraz üzüntünü hafifletebilirsin belki canımPembeci diyorlar bende anda ve karakter analizinde iyidi gelecek sanmıyorum çıkmaz. Bende sözüme 1 hafta kala bi akrabasıyla aldatıldım
Ben ilişkimle ilgili baktirdm . Onun için katina atmistim canım .. Genel bktirmak istiyorsan Tarot ya da kahve falını deneyebilirsinhangi fala baktırmıştın canım ben genel baktırmak isityorum varmı önerin
Aynen bende canım eskiden olsa özlerdim kendimi yalnız hssederdim şmdi yok. kimseye güvenim yok sanki hayatım hep böyle geçecek gibi 10 yaşından beri telefon kullanıyorum telefonsuz yapamayan ben yaklaşık 1 senedir telefon kullanmıyorum artık. o kadar soğudum ki herşeydenAllah bildiği gibi yapsın onları ya bişey demiyorum artık. az önce okuyorum forumda kadın kocasının mailinde eski sevgilisiyle konuşmalarını görüyor. bunu açığa çıkarınca da adam karısını suçluyor. iğrenecek raddeye geldim erkeklerden yaaa
Zaten olaya öyle bakarak içimdeki yükü hafifletiyorum canım çok şükür eskisi gibi değilim artık ama hayattan soğudum derler ya bende öyleyim çok soğudum herşey saçma geliyoYuh yuh. İnanamıyorum. Ne desem bilemedim şuan. Gercekten benim sorunum saçma gelir sana tabi. Teselli olur mu bilmiyorum ama şöyle düşün. Bu karakterde bir insanla evlensen ne kadar mutlu olabilirdin ki ? Yüzünü erken göstermiş sana. Evet yaşadığın şey çok ağır ama bu düşünceyle biraz üzüntünü hafifletebilirsin belki canım
Çok normal böyle hissetmen..Ya inşallah adam gibi birileri çıkar karşımıza da mutlu oluruz ne diyeyim yüzümüz gülsün artıkZaten olaya öyle bakarak içimdeki yükü hafifletiyorum canım çok şükür eskisi gibi değilim artık ama hayattan soğudum derler ya bende öyleyim çok soğudum herşey saçma geliyo
inşallah çok yürekten söylüyorum öyle biri çıksın ki karşına öyle sevsinki seni kendinden çok ona güvenAynen bende canım eskiden olsa özlerdim kendimi yalnız hssederdim şmdi yok. kimseye güvenim yok sanki hayatım hep böyle geçecek gibi 10 yaşından beri telefon kullanıyorum telefonsuz yapamayan ben yaklaşık 1 senedir telefon kullanmıyorum artık. o kadar soğudum ki herşeyden
Çok normal böyle hissetmen..Ya inşallah adam gibi birileri çıkar karşımıza da mutlu oluruz ne diyeyim yüzümüz gülsün artık
inşallah çok yürekten söylüyorum öyle biri çıksın ki karşına öyle sevsinki seni kendinden çok ona güven
merak ettim baktırım ah şu merak zaten :)Ben ilişkimle ilgili baktirdm . Onun için katina atmistim canım .. Genel bktirmak istiyorsan Tarot ya da kahve falını deneyebilirsin
Amiiin :)İnşallah kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin. İnşallah birbirimize çıkan fal haberlerini değilde hayalini kurduğmuz mutlulukların haberlerini veririz
kime canım kaçırdım. ya aslında sevgilim için fal atmak istiyorum anda kimler iyi :)merak ettim baktırım ah şu merak zaten :)
falalem meryemden bassediyorduk yani iyiymiş yorumlara göre valla hep aynısını diyorum meryem e de baktırcam ama selena anlıkda baya iyiydi inanmamıştım olumsuz konusmustu ilişkim için sen istemiycen dedi valla ben istemedimkime canım kaçırdım. ya aslında sevgilim için fal atmak istiyorum anda kimler iyi :)
ya selena hayatıbda kimse görünmüyor ben göremedim inşallh yokdur dedi meryem var dedi ama şu an kadın çabalıyor konuşmaya ama son demleri seninki muhabbeti kesecek dedi. kime inanayım ben kimefalalem meryemden bassediyorduk yani iyiymiş yorumlara göre valla hep aynısını diyorum meryem e de baktırcam ama selena anlıkda baya iyiydi inanmamıştım olumsuz konusmustu ilişkim için sen istemiycen dedi valla ben istemedim
ikisinin dediğide doğru yani canm hayatnda kimse yokmuş ama çabalayan biri varmışya selena hayatıbda kimse görünmüyor ben göremedim inşallh yokdur dedi meryem var dedi ama şu an kadın çabalıyor konuşmaya ama son demleri seninki muhabbeti kesecek dedi. kime inanayım ben kime
kız yok meryem çıkmışlar dedi ama araları soğukmuşikisinin dediğide doğru yani canm hayatnda kimse yokmuş ama çabalayan biri varmış
o zaman meryemin dediği doğrudur. erkekler boş kalmayı sevmezkız yok meryem çıkmışlar dedi ama araları soğukmuş
sıkma canını sonunda ayrılcaklarmış amahoffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?