Binnaz Abla

1 ay önce

prenses34

peki karşıma çıkıcak bey sarışın kumral renkli gözlü uzun boylu kilosu normal yakışıklı ve tahsilli birisimi?nezipden nezaman ve nasıl ayrılcam?nezip benim peşimi bırakıcakmı?karşıma çıkıcak adamın yaşı yaşıma ailesi aileme uygun olcakmı?
+ Devamı

prenses34

son sorum karşıma çıkıcak adamın içkisi sigarası ve çapkınlı olmıcak dimi?

1 ay önce

prenses34

birde o adam cömert birisi olcakmı?bana para harcattırmıcak dimi?

1 ay önce

prenses34

teşekkürler fal için.

1 ay önce

MedyumUluhan

Rica ederim Prenses
ahahahahhahaha piremsess yaaaa

bencee prensestenn bizim farkımızz yok, bizdee fal baktırıyoruzz burda böyle paylaşılmasıı cok saçmaa

canım ama prenses ayda bir sevgili değiştiriyor kriterleri ve olmazsa olmazları var bi de belalısı nezip
doğruu kuzum daa ne bileyimm gelipp burayaa fal baktırmakk şöyle böylee diyenleree kızıyoruzz başka fall delisinii burdaa paylaşmakk ne biliimm amann

valla bravo sorular peş peşe ben yazmaya çekinirdim bütün isimleri

benim fallar patlıyacak gibi ya:/ geysu çıkmadı.
fama, naazz,nesimee, bilgehatuna bakılırsa, bu aralar iş bulmam lazım. hepsi nisan demişti yanlış hatırlamıyorsam.

çıkmazsa da, bi daha fal falan yok valla. tamamen falı da, burayı da bırakıcam

bu ne böyle hadi aşkı bilemedeniz işi bilin bari yaaa

geysu bendede çıkmadı zaten hiç alakası yoktu dedikleriyle olanlar aylin yada selenaya baktırmışmıydın hiç

geysu bendede çıkmadı zaten hiç alakası yoktu dedikleriyle olanlar aylin yada selenaya baktırmışmıydın hiç

canım ben selenaya baktırmıştım, hiç beğenmemiştim baya kötüydü. ama ben tarot atmıştım.

bence şöyle bi durum var her falcının iyi olduğu bi fal var. selenanın da su falı iyi olmalı, çünkü su baktıran herkes çok beğeniyor. sen su mu attın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…