ben hem tarot hem de su attım, tarotta da bildi, ama su falı daha detaylıydı ve uzunducanım ben selenaya baktırmıştım, hiç beğenmemiştim baya kötüydü. ama ben tarot atmıştım.
bence şöyle bi durum var her falcının iyi olduğu bi fal var. selenanın da su falı iyi olmalı, çünkü su baktıran herkes çok beğeniyor. sen su mu attın?
hadi yabebeğimm piremses bizle takılmaz onun idealleri var
Ya ne zaman gitsem acaip sıra oluyor ve almıyorlar bile. Sabahın 9unda falan gitmek lazım galibaevet canım laf cafe çiğdem. onun moodunu denk getirmek önemli
Evet canım bende su atmıştım aşk hariç hepsi çıktı :Scanım ben selenaya baktırmıştım, hiç beğenmemiştim baya kötüydü. ama ben tarot atmıştım.
bence şöyle bi durum var her falcının iyi olduğu bi fal var. selenanın da su falı iyi olmalı, çünkü su baktıran herkes çok beğeniyor. sen su mu attın?
ben çiğdem 3 4 kere baktırmıstım anı süper diyor agzım açık kaldı ama gelecekte berbat bitanesi çıksaydı bari kaç arkadasla gittik hiç bi dedigi çıkmadı o ara bunalımdayım iyi şeyler duymak için gidiyordumYa ne zaman gitsem acaip sıra oluyor ve almıyorlar bile. Sabahın 9unda falan gitmek lazım galiba
ben gece 12 de atmıştım, günlük 1-2 kişi alıyor galibaYa ne zaman gitsem acaip sıra oluyor ve almıyorlar bile. Sabahın 9unda falan gitmek lazım galiba
ben çiğdemi yazdım canım :)ben gece 12 de atmıştım, günlük 1-2 kişi alıyor galiba
benim tarotum epey kötüydü. an, geçmiş hiç yok, gelecekle ilgili bi iki şey o kadar. ve hiç de olmadı söyledikleri çok oldu baktıralı.ben hem tarot hem de su attım, tarotta da bildi, ama su falı daha detaylıydı ve uzundu
iyi yapmışsın su atmakla. ben acemiydim o zamanlar, hep tarot atıyordum araştırmıyordum doğru düzgün. su falının iyi olduğnu duydum ama attığıma bi daha atmıyorum hiç. fallardan da umudu kestim gibi zaten:)Evet canım bende su atmıştım aşk hariç hepsi çıktı :S
ben çiğdemi yazdım canım :)
tarota ocakta baktırdım, su ya da geçen hafta baktı, bence selena başarılı hatta yakın zamanda baya başarılı :)benim tarotum epey kötüydü. an, geçmiş hiç yok, gelecekle ilgili bi iki şey o kadar. ve hiç de olmadı söyledikleri çok oldu baktıralı.
tatlım umarım çıkar selena bana da yaa barışcaksınız demiştiben selenadan bahsediyor sanmıştım :)
tarota ocakta baktırdım, su ya da geçen hafta baktı, bence selena başarılı hatta yakın zamanda baya başarılı :)
sorduğun sorular çerçevesinde irdeleyip yazıyor, keşke yüz yüze baktırma şansımız olsa selenaya...
Aaa öyle mi ben dedikleri çıkıyor sanıyordum canımben çiğdem 3 4 kere baktırmıstım anı süper diyor agzım açık kaldı ama gelecekte berbat bitanesi çıksaydı bari kaç arkadasla gittik hiç bi dedigi çıkmadı o ara bunalımdayım iyi şeyler duymak için gidiyordum
Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstmiyi yapmışsın su atmakla. ben acemiydim o zamanlar, hep tarot atıyordum araştırmıyordum doğru düzgün. su falının iyi olduğnu duydum ama attığıma bi daha atmıyorum hiç. fallardan da umudu kestim gibi zaten:)
Çiğdeme bir kez gitmezsem çatlarım artıkya sabah 9da gidiceksin yada 4 bucuk 5 te. ama günü önemli bazen tutturamıyor çiğdem mesela ama son bakımı efsaneydi zaten çok uzun da sürmüştü normalde. andac da mesela bana geliceksen pazartesi gel daha iyi görüyorum o gün diyor
Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstmiyi yapmışsın su atmakla. ben acemiydim o zamanlar, hep tarot atıyordum araştırmıyordum doğru düzgün. su falının iyi olduğnu duydum ama attığıma bi daha atmıyorum hiç. fallardan da umudu kestim gibi zaten:)
ben selenadan bahsediyor sanmıştım :)
tarota ocakta baktırdım, su ya da geçen hafta baktı, bence selena başarılı hatta yakın zamanda baya başarılı :)
sorduğun sorular çerçevesinde irdeleyip yazıyor, keşke yüz yüze baktırma şansımız olsa selenaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?