Binnaz Abla

ben hem tarot hem de su attım, tarotta da bildi, ama su falı daha detaylıydı ve uzundu

Evet canım bende su atmıştım aşk hariç hepsi çıktı :S

Ya ne zaman gitsem acaip sıra oluyor ve almıyorlar bile. Sabahın 9unda falan gitmek lazım galiba
ben çiğdem 3 4 kere baktırmıstım anı süper diyor agzım açık kaldı ama gelecekte berbat bitanesi çıksaydı bari kaç arkadasla gittik hiç bi dedigi çıkmadı o ara bunalımdayım iyi şeyler duymak için gidiyordum

ya sabah 9da gidiceksin yada 4 bucuk 5 te. ama günü önemli bazen tutturamıyor çiğdem mesela ama son bakımı efsaneydi zaten çok uzun da sürmüştü normalde. andac da mesela bana geliceksen pazartesi gel daha iyi görüyorum o gün diyor

Evet canım bende su atmıştım aşk hariç hepsi çıktı :S
iyi yapmışsın su atmakla. ben acemiydim o zamanlar, hep tarot atıyordum araştırmıyordum doğru düzgün. su falının iyi olduğnu duydum ama attığıma bi daha atmıyorum hiç. fallardan da umudu kestim gibi zaten:)

ben çiğdemi yazdım canım :)

ben selenadan bahsediyor sanmıştım :)

benim tarotum epey kötüydü. an, geçmiş hiç yok, gelecekle ilgili bi iki şey o kadar. ve hiç de olmadı söyledikleri çok oldu baktıralı.
tarota ocakta baktırdım, su ya da geçen hafta baktı, bence selena başarılı hatta yakın zamanda baya başarılı :)
sorduğun sorular çerçevesinde irdeleyip yazıyor, keşke yüz yüze baktırma şansımız olsa selenaya...

tatlım umarım çıkar selena bana da yaa barışcaksınız demişti

Aaa öyle mi ben dedikleri çıkıyor sanıyordum canım

Simdi anlamadim ben telefondan girince bir acayip oldum bu fali kim paylasmis fal sahibi mi falci mi? Bu arada telwe fal sepeti gibi mi yani soru icin 1000 karakter mi var? Ve anlik durum icin kim iyidir kizlar

Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstm

Çiğdeme bir kez gitmezsem çatlarım artık Andaça da baktırdım anda çok iyiydi ama gelecek tamamen sallama oldu

Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstm

ben de birini sormuştum o doğru kişi değil dedi. sonra yeni diye birebir o çocuğu anlattı. baya karıştırmıştı. ben tatmin olmamıştım canım:)

o bi yerde bakıyordur mutlaka kendisine sorsana. fotoğrafa bakılırsa orası cafe gibi bi yer. tabi fake değilse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…