- 16 Şubat 2015
- 448
- 824
- 133
Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstm
canlar tellwe medyum uluhan? çok pahalıda merak ettim
bildiğin diller bilgisayar programları varsa sertifikalar üzerinde dur canımbir cv de detayli neler yazilir bilen varsa ??
zaten aramaya yazdım direk senin yorumun çıktı vazgeçtim canım ışık oldun bize :)))kaç kaç ben 5likken attım neyine pahalı yapmış o saçmalamıştı. Pembe panjurlu ev misali
anlık durum için su yada çizgi canım. gece 12 de falını at zaten 4-5 gün bekliyosun yorum içinAnlamadim gene selenanin anlik durumu icin su fali mi olmali katina mi?
Aman canim valla bana neler neler dediler ama sayfa kapandi gitti artik olan umutlarin paralarin ve zamanina oldu isteişte ben de beğenmemiştim belki enerjimiz tutmamıştır. ama ben az çok bi şey bilirdi diyorum iyi falcı olsa, yani en azından anda, geçmişte bi şeyler bilmeli. o yüzden kendisini pek beğendiğimi söyleyemem:)
gerçi anda süper bulduklarımın da gelecekleri çıkmıyor, pek değişen bi şey yok gibi:)
enerjimiz uyumuşmadı belkide ama kaçta ilişkimin bittigine kadar söyledi şok olmuştum ama gelecek patladı gene sen bilirsin tabiAaa öyle mi ben dedikleri çıkıyor sanıyordum canım
Bigün denerim artıkenerjimiz uyumuşmadı belkide ama kaçta ilişkimin bittigine kadar söyledi şok olmuştum ama gelecek patladı gene sen bilirsin tabi
enerjiniz uymamıştır. bende acayip tespitleri vardı. ağzım açık kalmıştıkızlar ben meryeme fal atmıştım ya hiç ama hıc begenmedım.
benm ilişkim 1haftalıktı baya uzun ılışkı gıbı cok acı cekmışşsınız yok o sızı unutmamış yok bılmem ne .s.senerjiniz uymamıştır. bende acayip tespitleri vardı. ağzım açık kalmıştı
benm ilişkim 1haftalıktı baya uzun ılışkı gıbı cok acı cekmışşsınız yok o sızı unutmamış yok bılmem ne .s.s
evet o da olabiliröncekinden bahsetmiş olmasın hayatım
tatlım umarım çıkar selena bana da yaa barışcaksınız demişti
ben de birini sormuştum o doğru kişi değil dedi. sonra yeni diye birebir o çocuğu anlattı. baya karıştırmıştı. ben tatmin olmamıştım canım:)
o bi yerde bakıyordur mutlaka kendisine sorsana. fotoğrafa bakılırsa orası cafe gibi bi yer. tabi fake değilse:)
canım eğer özel olarak bi şirkete yazıyosan, ilk önce başlık olarak kendi adını soyadını sana ulaşılabilcek bilgileri, mail adresini telefonunu yazbir cv de detayli neler yazilir bilen varsa ??
Meryem zamanı bildi mi size?enerjiniz uymamıştır. bende acayip tespitleri vardı. ağzım açık kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?