Binnaz Abla

Valla ben selenaya iki defa sus attim ikisinde farkli konusunca pek mantikli gelmedi geneldi bide sok olcagm bsy duymamstm

işte ben de beğenmemiştim belki enerjimiz tutmamıştır. ama ben az çok bi şey bilirdi diyorum iyi falcı olsa, yani en azından anda, geçmişte bi şeyler bilmeli. o yüzden kendisini pek beğendiğimi söyleyemem:)

gerçi anda süper bulduklarımın da gelecekleri çıkmıyor, pek değişen bi şey yok gibi:)

Aman canim valla bana neler neler dediler ama sayfa kapandi gitti artik olan umutlarin paralarin ve zamanina oldu iste

Arkadaşlar, biraz dilenci edasıyla çoğunuza araştırmam için mesaj attım. Mesaj atmadığım ama "ben de doldururum cognitive" diyen olursa bana ulaşabilir. ^^

Rahatsız ettiğim için özür dilerim, teşekkür ederim.^_^

sercenin_gozyasi hayatım dil, bilgisayar, diksiyon sertifikası gibi sertifikalar,hobilerin, ileride gerçekleştirmek istediklerin, üniversitede katıldığın sosyal etkinlikler ( bu ksımları sıkabilirsin biraz ) sonraaa ben meslekteki hedefime baya yazmıstım gittiğim bir iş görüşmesi bana aktivistsiniz galiba demişti

Tabi en sona ileride gerçekleştirmek istediklerini yaz bunları yazmasan da olur da detaylı cv istediğin için dedim

tatlım umarım çıkar selena bana da yaa barışcaksınız demişti

canım ilk baktırdığımda yakın zaman içersinde görüştüğüm bi çocuk vardı, onla olmuycak dedi sen soğuycaksın demişti, bu kısmı gerçekleşti ama soğuma evresini anlatmıştı, ama dediği gibi bi soğuma olmadı :) 2,5ay içersinde yeni biri gelicek dedi(ocak son haftası atmıştım)
bu ikicisinde de yeni birini sordum, 2,5 ay içersinde geleni yani :) onla da güvensizlikten dolayı vazgeçiceksin dedi, ve 2 gün sonra olay oldu (Martın son haftası attım)
bakalım ne olucak, yeni birilerini tarifetti bekliyorum :)

en son su falında, bana da öyle oldu aynı onun tipini tarif etmişti, ama çocukla 2 gün sonra dediklerini yaşadım,olmadı yani...
kısmetsizim bu ara...

bir cv de detayli neler yazilir bilen varsa ??
canım eğer özel olarak bi şirkete yazıyosan, ilk önce başlık olarak kendi adını soyadını sana ulaşılabilcek bilgileri, mail adresini telefonunu yaz
ardından, bu özel şirkete kendini kanıtlayacak sevdiricek, eski işlerindeki deneyimlerini vs. anlatan bi cover letter yazabilirsin, yok çok uzun dersen objective de 1 paragrafta açıkla kendini; ardından iş deneyimlerini ekle, iş deneyimlerinin altına orda ne iş yaptığını özetliycek cümle gibi değil de, kısa bi tanım yapabilirsin,
sonra eğitimin, dil, kullanabildiğin programlar, sertifikalar, özel yeteneklerin, hobilerin, seni diğerlerinden farklı kılan özeliklerin, yani hangi iş için se onu yapabilcek yeteneklerin diyim, ardından referansın varsa onu eklersin
istersen ben sana benimkini atabilirim bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…