- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Melekciğimi de 4 ledim sonunda :) Kıymetlilerim arasına biri daha eklendi :) verdiği enerji, o bıcır bıcırlığı, 4 falında da koruduğu tutarlılığı ve daha da önemlisi o tertemiz yüreği bayılınmayacak gibi değil :) şiddetle tavsiye edilir :))
meleke bende baktırdım ama hiç bir tane çıkmadı sonuca takılma derim
Fal isi enerji isi, belki senin tutmamistir.. Sana cikmadigina uzuldum.. İyi niyetle uyardigin belli, bunun icin tesekkur ederim..
Bayadır fal baktırmıyorum kime gönderceğim konusunda kararsızım Ada'ya baktıran var mı?
canım bu cansın o cansın degıl başkası sanırımCansın hani siteden ayrılmıştı? Yine mi geldi bayadır bakmadığımdan habersiz kalmışım fal dünyasında neler oluyor bihaberimyoksa bu başka mı?
canım elbette iyi niyetle uyardım hani bazen sonuca çok takılırız kendimizi koşullandırırız onun için bunu söyledim umarım sana söylediği güzel şeyler bir an önce çıkar
canım bu cansın o cansın degıl başkası sanırım
Vazgeçtim zaten Ada'dan yorumları okuyunca... Evet o Cansın Toralı'ydı bunun soyismi farklı ama o olabilir belki diye düşünmüştüm, gönderecek kimse bulamadığımdan ona gönderdim.. Aslında yeni yorumculara pek göndermem ama ne bileyim işte değişiklik olsun hep aynı kişiler varYorumlarımı burdan yaparım Bi de kirazeye mi göndersem diyorum .....
kızlar tellwe'de takılıyodum,kime baktırsam diye, bir falcının yorumlarında bakın neyle karşılaştım hahaha ;
prenses34
facede mithatın ağzına sıçdım çok kötü şeler yazdım bakalım bana nediyecek?haksız oldunu banahaksızlık ettiğini oda biliyor dimi?pişmanmı bana yapdıklarından dolayı?hem iş hemde aşk hayatıkötüye gidiyo mithatın dimi?ben mithatı affetsemgene aynısınıyapar vebeni üzer dimi?ona zerre kadar güvenim kalmadı.karşıma çıkıcak adam koyu kumral uzun boylurenkligözlü veyakışıklımı?tipi tarık akanamı benziyo?
ben falcıkatiyada baktırdım oldukça beğendim hem cok uygundu fiyatı açıkcası binnazda baktırmıyorum artık ben çok pahalı
a gercektenmi baktiran memnun olan varmi..zaman durumu cikiormu acaaba sesimi duyan varsa paylasirmi
Dayanamadim sevval hanima katina gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?