Binnaz Abla

selamlar kızlar adın ve falcıkatınaya baktıran varsa benimle görüşlerini paylaşabilirmi..teşekkürler

meleke bende baktırdım ama hiç bir tane çıkmadı sonuca takılma derim

Fal isi enerji isi, belki senin tutmamistir.. Sana cikmadigina uzuldum.. İyi niyetle uyardigin belli, bunun icin tesekkur ederim..

canım elbette iyi niyetle uyardım hani bazen sonuca çok takılırız kendimizi koşullandırırız onun için bunu söyledim umarım sana söylediği güzel şeyler bir an önce çıkar

[QUOTE=ss1234;32040183]Bilge de aksine bana cok olumlu konuşmuştu ama hiç olmayacak biri için. Nitekim olmadı da zaten. Asıl bana olumsuz konuşan moralimi alt üst eden kadın Elif Işık'tır. 2 defa aralıklarla farklı olaylar için baktırdım ikisinde de olumsuz olumsuz korkunç şeyler söyledi.[/QUOTE]

Amaaaaaan Elif çok sallıyor geçen sene baktırmıştım bana neler neler dedi hiçbiri olmadı kendimi masal dinliyor gibi hissetmiştim

Bayadır fal baktırmıyorum kime gönderceğim konusunda kararsızım Ada'ya baktıran var mı?

Cansın hani siteden ayrılmıştı? Yine mi geldi bayadır bakmadığımdan habersiz kalmışım fal dünyasında neler oluyor bihaberim yoksa bu başka mı?

canım elbette iyi niyetle uyardım hani bazen sonuca çok takılırız kendimizi koşullandırırız onun için bunu söyledim umarım sana söylediği güzel şeyler bir an önce çıkar

:) tekrar iyi niyetin icin cok tesekkur ederim canim :) umarim sana da diger falcilarin soyledigi tum guzel seyler cabucak cikar..

canım bu cansın o cansın degıl başkası sanırım

Vazgeçtim zaten Ada'dan yorumları okuyunca... Evet o Cansın Toralı'ydı bunun soyismi farklı ama o olabilir belki diye düşünmüştüm, gönderecek kimse bulamadığımdan ona gönderdim.. Aslında yeni yorumculara pek göndermem ama ne bileyim işte değişiklik olsun hep aynı kişiler var Yorumlarımı burdan yaparım Bi de kirazeye mi göndersem diyorum .....

ben falcıkatiyada baktırdım oldukça beğendim hem cok uygundu fiyatı açıkcası binnazda baktırmıyorum artık ben çok pahalı

bıktık bu prenses, mithat ve duygu arasında geçen aşk üçgeni olayından..telve'nin müşteri çekmek için uydurduğu bir sanal hikayemidir nedir?

ben falcıkatiyada baktırdım oldukça beğendim hem cok uygundu fiyatı açıkcası binnazda baktırmıyorum artık ben çok pahalı

Falcıkatiya mı? Aradım bulamadım
:26:Tellwe'nin fiyatlar uygun ama orda da çok var kararsız kalıyor insan ve ne zaman birine göndermek istesem sorun çıkarıyorlar, elimle seçiyorum galiba öylelerini

Ben bugün tellwede vadivatan diye bi falcıya kahve falı baktırdım. Beğendim.Yorumları da güzel kadının. Gülüm falan diyerek konuşuyo çok tatlı bi kadın haha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…