Binnaz Abla

hmmm bende bisiler ekledim artik uyarsa cünkü yazabilcegim baska bisiy yok :S bir göreyim seninkini mümkünse canim

Ankaraya gidiyo bizim kizlarrrr, cok kiskandim sizi simdi

Saol canim :)) aktivistim sensin benim ♥

saraylıdan falım geldi detaylı,emek verilmiş ama olaylar farklı yorumlanmış sanki bilmiyorum çok farklı şeyler söyledi sanki 6 ay öncesinin olayları gibi geçmişi olacak şeyler gibi yorumladığını hissettim.. şok olduğum bir detay yoktu niye bende böyle oluyor yaa

Gercekten enerji meselesi demekki, ben buna iyice inandim artik.
Meryemle, sarayli bende favori mesela.

gencler az biraz mapıs yattımda geldım
şimdi bu marzıyeye kımler gıtcek gıden varmı gıden varsa hafta sonu bende gelıyorum bensız olmaz
MissCherryBlossom sende yaz ozelden bana ne soracaksan yaz onları kadına gıdınce sorayım ama oyle bakamıyorum derse karısmam

ben gelirim, fiyatlar nedir, ulaşım da dahil? keşke kırıkkaleye tren falan olsaydı, çok kalabalık gidersek, kadın enerji yoğunluğundna bakamayabilir

ben gelirim, fiyatlar nedir, ulaşım da dahil? keşke kırıkkaleye tren falan olsaydı, çok kalabalık gidersek, kadın enerji yoğunluğundna bakamayabilir
tren var zaten 3.5 lira giderken trenle gıderız gelırken tren saatı uymaz otobusle gelırız dıye dusundum ben hem tren benım ıcın daha ıyı oluyo otekı turlu astı bana cok ters oluyo kadında en fazla 15 lıraya bakıyomusama genede herkes ne derse ona uymaya calısırım yanı

haber et bana bebiş, bi aksilik çıkmazsa gelirim ben, kim kim gidiyoruz?

Kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…