en son su falında, bana da öyle oldu aynı onun tipini tarif etmişti, ama çocukla 2 gün sonra dediklerini yaşadım,olmadı yani...
kısmetsizim bu ara...
canım eğer özel olarak bi şirkete yazıyosan, ilk önce başlık olarak kendi adını soyadını sana ulaşılabilcek bilgileri, mail adresini telefonunu yaz
ardından, bu özel şirkete kendini kanıtlayacak sevdiricek, eski işlerindeki deneyimlerini vs. anlatan bi cover letter yazabilirsin, yok çok uzun dersen objective de 1 paragrafta açıkla kendini; ardından iş deneyimlerini ekle, iş deneyimlerinin altına orda ne iş yaptığını özetliycek cümle gibi değil de, kısa bi tanım yapabilirsin,
sonra eğitimin, dil, kullanabildiğin programlar, sertifikalar, özel yeteneklerin, hobilerin, seni diğerlerinden farklı kılan özeliklerin, yani hangi iş için se onu yapabilcek yeteneklerin diyim, ardından referansın varsa onu eklersin
istersen ben sana benimkini atabilirim bebişim
Kızlar hislerenerjiyi nasıl bilirsiniz ?
cikmadi baldanim gecen yaz atmistim iskambil ama gerceklesen bisi yoktu
canımın içi ben geçen sene chatta konuşmuştum.. anlık durumu bildi.. dediği birşey de oldu sevdicek konusunda.. isim de verdi birkaç tane.. enerjisi bayağı yüksek biri. bana mı tuttu bilemem fakat ben beğendim. :)Kızlar hislerenerjiyi nasıl bilirsiniz ?
atıyorum canımhmmm bende bisiler ekledim artik uyarsa cünkü yazabilcegim baska bisiy yok :S bir göreyim seninkini mümkünse canim
Saol canim :)) aktivistim sensin benim ♥sercenin_gozyasi hayatım dil, bilgisayar, diksiyon sertifikası gibi sertifikalar,hobilerin, ileride gerçekleştirmek istediklerin, üniversitede katıldığın sosyal etkinlikler ( bu ksımları sıkabilirsin biraz ) sonraaa ben meslekteki hedefime baya yazmıstım gittiğim bir iş görüşmesi bana aktivistsiniz galiba demişti
Tabi en sona ileride gerçekleştirmek istediklerini yaz bunları yazmasan da olur da detaylı cv istediğin için dedim
kızlar ben meryeme fal atmıştım ya hiç ama hıc begenmedım.[/QUOT
anistoncum sen meryemle Rezzan arasında kalmışsın ben geç girmiştim topiğe..görseydim rezzana at derdim Meryem banada uymadı
anistoncum sen meryemle Rezzan arasında kalmışsın ben geç girmiştim topiğe..görseydim rezzana at derdim Meryem banada uymadıkızlar ben meryeme fal atmıştım ya hiç ama hıc begenmedım.
saraylıdan falım geldi detaylı,emek verilmiş ama olaylar farklı yorumlanmış sanki bilmiyorumçok farklı şeyler söyledi sanki 6 ay öncesinin olayları gibi geçmişi olacak şeyler gibi yorumladığını hissettim.. şok olduğum bir detay yoktu niye bende böyle oluyor yaa
gencler az biraz mapıs yattımda geldım
şimdi bu marzıyeye kımler gıtcek gıden varmı gıden varsa hafta sonu bende gelıyorum bensız olmaz
MissCherryBlossom sende yaz ozelden bana ne soracaksan yaz onları kadına gıdınce sorayım ama oyle bakamıyorum derse karısmam
tren var zaten 3.5 lira giderken trenle gıderız gelırken tren saatı uymaz otobusle gelırız dıye dusundum ben hem tren benım ıcın daha ıyı oluyo otekı turlu astı bana cok ters oluyo kadında en fazla 15 lıraya bakıyomusben gelirim, fiyatlar nedir, ulaşım da dahil? keşke kırıkkaleye tren falan olsaydı, çok kalabalık gidersek, kadın enerji yoğunluğundna bakamayabilir
haber et bana bebiş, bi aksilik çıkmazsa gelirim ben, kim kim gidiyoruz?tren var zaten 3.5 lira giderken trenle gıderız gelırken tren saatı uymaz otobusle gelırız dıye dusundum ben hem tren benım ıcın daha ıyı oluyo otekı turlu astı bana cok ters oluyo kadında en fazla 15 lıraya bakıyomusama genede herkes ne derse ona uymaya calısırım yanı
Canım Meryem'e ne atıyorsun peki ? Kahve mi tarot mu'gediğine oturtmak' bu olsa gerek :) tekrar geldim kızlar ben.. bu arada meryem e fal attım ve bana on gunluk surec verdi bir kişi daha on gun verdi bakalım ne olacak...ama meryem de agzım acık kaldı tekrar...
valla gıtmek ısteyen arkadaslar vardı bakalım yarın yazarlar ogrenırızhaber et bana bebiş, bi aksilik çıkmazsa gelirim ben, kim kim gidiyoruz?
Kimcanımın içi ben geçen sene chatta konuşmuştum.. anlık durumu bildi.. dediği birşey de oldu sevdicek konusunda.. isim de verdi birkaç tane.. enerjisi bayağı yüksek biri. bana mı tuttu bilemem fakat ben beğendim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?