- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Cnm ne attın'gediğine oturtmak' bu olsa gerek :) tekrar geldim kızlar ben.. bu arada meryem e fal attım ve bana on gunluk surec verdi bir kişi daha on gun verdi bakalım ne olacak...ama meryem de agzım acık kaldı tekrar...
tüh be canım .s cok kötüydü ya bıldıgın atmasyon bır faldı okuyacak tek mantıklı cumle bulamadımanistoncum sen meryemle Rezzan arasında kalmışsın ben geç girmiştim topiğe..görseydim rezzana at derdim Meryem banada uymadı
yok hayatım her cumleye sordugum kısının ısmıyle yazmışöncekinden bahsetmiş olmasın hayatım
Begendinmi fali'gediğine oturtmak' bu olsa gerek :) tekrar geldim kızlar ben.. bu arada meryem e fal attım ve bana on gunluk surec verdi bir kişi daha on gun verdi bakalım ne olacak...ama meryem de agzım acık kaldı tekrar...
Kızlar ben cok hastayım ıyılesırsem gelmek ıstıyorumgencler az biraz mapıs yattımda geldım
şimdi bu marzıyeye kımler gıtcek gıden varmı gıden varsa hafta sonu bende gelıyorum bensız olmaz
MissCherryBlossom sende yaz ozelden bana ne soracaksan yaz onları kadına gıdınce sorayım ama oyle bakamıyorum derse karısmam
vayyyyy şoktayım şu an :)))canım ilk baktırdığımda yakın zaman içersinde görüştüğüm bi çocuk vardı, onla olmuycak dedi sen soğuycaksın demişti, bu kısmı gerçekleşti ama soğuma evresini anlatmıştı, ama dediği gibi bi soğuma olmadı :) 2,5ay içersinde yeni biri gelicek dedi(ocak son haftası atmıştım)
bu ikicisinde de yeni birini sordum, 2,5 ay içersinde geleni yani :) onla da güvensizlikten dolayı vazgeçiceksin dedi, ve 2 gün sonra olay oldu(Martın son haftası attım)
bakalım ne olucak, yeni birilerini tarifetti bekliyorum :)
Kizlar gunaydin benim hayatimda baska biri var gibi :) nasilsiniz
Bazi seyler beklenmedik anda oluyor cidden bende saskinimNasıllllll ?
Ne zaman ?
hangi ara oldu ?
Nasıl oldu ?
ben katina da atmıstım canım ama kahve de de iyi..Canım Meryem'e ne atıyorsun peki ? Kahve mi tarot mu
evet begendım ben kuzum zaten onunla ve aylinle enerjimiz tuttu neden acabaBegendinmi fali
katina kuzum ama kahvede atıyoorumCnm ne attın
kim,ney,ne olmuş nasıl vay vuyKizlar gunaydin benim hayatimda baska biri var gibi :) nasilsiniz
Bazi seyler beklenmedik anda oluyor cidden bende saskinim
AYYY BEBİŞİM daha bu sabah aklıma düştün kaç gündür yok birini buldu yada esasoğlanla barıştı kesin dedimKizlar gunaydin benim hayatimda baska biri var gibi :) nasilsiniz
Sarayliyi ben de begenmemistim. Dediği de çıkmadı . Yalnız değilsin canımsaraylıdan falım geldi detaylı,emek verilmiş ama olaylar farklı yorumlanmış sanki bilmiyorumçok farklı şeyler söyledi sanki 6 ay öncesinin olayları gibi geçmişi olacak şeyler gibi yorumladığını hissettim.. şok olduğum bir detay yoktu niye bende böyle oluyor yaa
Kızlar Fatıma ya su falı baktirdim. Çok çok iddialı v3 net konuşmuş ya. Çocuklarımin isimlerine kadar söylemiş. Hatta söylediği bir isim benim çok sevdiğim bir kız ismi. Hep kızım olursa bu ismi koyacağım derim kendime. Şok oldum yaaa
Var mı bu kadar net , iddalı konuştuğu kişi ler. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?