Binnaz Abla

bana geçmişte konuştu ve de oldu canım..

NERDE CANIM BU FATİMA

yaaa Fatima burayı okuyorsan lütfen ama lütfen gitme bi daha bi yerlere.. walla içim çıktı seni bulacam diye aylarca ve bulamadım sonunda.. gitmeee..

ohaa yok artıkk
Ben de yok artık dedim ya .. Bu kadar net konuşan olmamıştı. Fatima kaç çocuğum olacağını ve çocukların isimlerini söyledi . Hele bir tanesi benim Allah nasip ederse kızıma koymak istediğim bir isim. Ağzım açık kaldı.

Kızlar ben geçen sene Tarot baktirmistim Fatıma ya , anlık durum iyiydi. Ama dediği çıkmadı. Su falı nda beni şoka uğrattı. Su falını deneyin Fatıma nın ..

bende gelecekle ilgili söyledikleri çıktı ve hatta onun geçen sene yazdığı durumlar içindeyim şu an.. bakalım son baktırdığım olacak mı? işle ilgili de bişey demiş, ilginç bi durum..umarım iş yorumu çıkar

yaaa Fatima burayı okuyorsan lütfen ama lütfen gitme bi daha bi yerlere.. walla içim çıktı seni bulacam diye aylarca ve bulamadım sonunda.. gitmeee..
Valla Urminaa o kadar net konuşmuş ki dedikleri çıkarsa saygıyla eğilirim önünde. Yahu ben sadece ilişkim v3 gidişatı ile ilgili baktırmak isityorum dedim. Fatima Çocuklarımin isimlerine kadar söyledi

Kizlar bu kisi onceden tanidigim biri aslinda bos degildim onceden ama benmki var diye yuz vermiyodum.simdi ilgilenince bende sans vermek istedim konusuyoruz kc gundur.benimkini unutmadim tabiki ama bu kisi iyi geldi bana bosluktaydim iyi geldi asik degilim tabiki ama bosta degilim.zaman ne gosterir bilinmez.akisina biraktim.

Ya bu Fatıma dediğiniz kimdir, nereden ulaşacağım, Bu Tellwe dediğiniz olay nedir :)
Anlatabilir misiniz :)

greyımmmmmm
hahhahah kuzum ozelden bırr ıstatıslık yapmamızz lazım bence bendemı atsamm yahuu bu fatımayaaa :):)

Tellwe. Com fal sitesinde online fal bakan bir falci .. medyum Fatima diye aratirsan çıkar canım
Çok teşekkür ederim :)
Su Falı daha iyi çıkıyor denmiş ama, Baktıracağınız fallar diye bir bölüm var, su falı çıkmıyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…