yeni nesil fırtına gibi azizimBazi seyler beklenmedik anda oluyor cidden bende saskinim
bana geçmişte konuştu ve de oldu canım..Kızlar Fatıma ya su falı baktirdim. Çok çok iddialı v3 net konuşmuş ya. Çocuklarımin isimlerine kadar söylemiş. Hatta söylediği bir isim benim çok sevdiğim bir kız ismi. Hep kızım olursa bu ismi koyacağım derim kendime. Şok oldum yaaa
Var mı bu kadar net , iddalı konuştuğu kişi ler. ?
NERDE CANIM BU FATİMAKızlar Fatıma ya su falı baktirdim. Çok çok iddialı v3 net konuşmuş ya. Çocuklarımin isimlerine kadar söylemiş. Hatta söylediği bir isim benim çok sevdiğim bir kız ismi. Hep kızım olursa bu ismi koyacağım derim kendime. Şok oldum yaaa
Var mı bu kadar net , iddalı konuştuğu kişi ler. ?
tellwedeNERDE CANIM BU FATİMA
Ben de yok artık dedim ya .. Bu kadar net konuşan olmamıştı. Fatima kaç çocuğum olacağını ve çocukların isimlerini söyledi . Hele bir tanesi benim Allah nasip ederse kızıma koymak istediğim bir isim. Ağzım açık kaldı.ohaa yok artıkk
Bakalim bana çıkacakmi canım. Çocuk için daha var ama bu sene sonuna doğru nişanı n olcak dedi. Çıkarsa söylerimbana geçmişte konuştu ve de oldu canım..
Bazi seyler beklenmedik anda oluyor cidden bende saskinim
bende gelecekle ilgili söyledikleri çıktı ve hatta onun geçen sene yazdığı durumlar içindeyim şu an.. bakalım son baktırdığım olacak mı? işle ilgili de bişey demiş, ilginç bi durum..umarım iş yorumu çıkarBen de yok artık dedim ya .. Bu kadar net konuşan olmamıştı. Fatima kaç çocuğum olacağını ve çocukların isimlerini söyledi . Hele bir tanesi benim Allah nasip ederse kızıma koymak istediğim bir isim. Ağzım açık kaldı.
Kızlar ben geçen sene Tarot baktirmistim Fatıma ya , anlık durum iyiydi. Ama dediği çıkmadı. Su falı nda beni şoka uğrattı. Su falını deneyin Fatıma nın ..
Valla Urminaa o kadar net konuşmuş ki dedikleri çıkarsa saygıyla eğilirim önünde. Yahu ben sadece ilişkim v3 gidişatı ile ilgili baktırmak isityorum dedim. Fatima Çocuklarımin isimlerine kadar söylediyaaa Fatima burayı okuyorsan lütfen ama lütfen gitme bi daha bi yerlere.. walla içim çıktı seni bulacam diye aylarca ve bulamadım sonunda.. gitmeee..
geçmişte dediği mi sımdı oldu canımbana geçmişte konuştu ve de oldu canım..
Tellwe. Com fal sitesinde online fal bakan bir falci .. medyum Fatima diye aratirsan çıkar canımYa bu Fatıma dediğiniz kimdir, nereden ulaşacağım, Bu Tellwe dediğiniz olay nedir :)
Anlatabilir misiniz :)
Ben de yok artık dedim ya .. Bu kadar net konuşan olmamıştı. Fatima kaç çocuğum olacağını ve çocukların isimlerini söyledi . Hele bir tanesi benim Allah nasip ederse kızıma koymak istediğim bir isim. Ağzım açık kaldı.
Kızlar ben geçen sene Tarot baktirmistim Fatıma ya , anlık durum iyiydi. Ama dediği çıkmadı. Su falı nda beni şoka uğrattı. Su falını deneyin Fatıma nın ..
Çok teşekkür ederim :)Tellwe. Com fal sitesinde online fal bakan bir falci .. medyum Fatima diye aratirsan çıkar canım
belkı gunluk alımı dolmustur yada daha acmamıstır ayy dur bende bır bakıyımm :)Çok teşekkür ederim :)
Su Falı daha iyi çıkıyor denmiş ama, Baktıracağınız fallar diye bir bölüm var, su falı çıkmıyor bende
Özele hele bi gel .. anlaticam soklardayimgreyımmmmmm
hahhahah kuzum ozelden bırr ıstatıslık yapmamızz lazım bence bendemı atsamm yahuu bu fatımayaaa :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?