kuzum bende oyleyım ama havadan dıyorum valla cevremdekı herkes oylee bu aralar,evdem cıkasım yokk vallahıkızlar ben uzun suredır kendımı kötü hissedyrdum şimdi bahcelievlerdeki falcıma kursun dokturmeye gıdıcem
Evet canım su falı attım .. su falı çok iyi. Günlük alımı doluyor hemen yakalama n lazım. Ben sabah yakalamıştim. Sabah erken saatlerde.Çok teşekkür ederim :)
Su Falı daha iyi çıkıyor denmiş ama, Baktıracağınız fallar diye bir bölüm var, su falı çıkmıyor bende
Aaaa ne ilginççç :) ehe :) Peki bu paralı mıEvet canım su falı attım .. su falı çok iyi. Günlük alımı doluyor hemen yakalama n lazım. Ben sabah yakalamıştim. Sabah erken saatlerde.
evet paralı ve bu nedenden bence hiiç bulaşmaAaaa ne ilginççç :) ehe :) Peki bu paralı mı
Ara ara bende bakayım bari o zaman :)
Aynen normal falcılar yeterde artar bile :) teşekkür ederim ilginiz içinnnevet paralı ve bu nedenden bence hiiç bulaşma
bahcelievlerdeki falcın kim bende bahçelievlerde oturuyorum yani arıyordum ama pek bilmiyorum güzel bakıyormukızlar ben uzun suredır kendımı kötü hissedyrdum şimdi bahcelievlerdeki falcıma kursun dokturmeye gıdıcem
Bence de hiç bulaşma derim canım. Sonra bağımlılık yapıyor .. bırakamıyor sun yaAaaa ne ilginççç :) ehe :) Peki bu paralı mı
Ara ara bende bakayım bari o zaman :)
Tamam, hiç işim olmaz sizinle diyorum o zaman eheBence de hiç bulaşma derim canım. Sonra bağımlılık yapıyor .. bırakmıyor sun ya
banada aynıydı hele işle alakalı hep salladı olmayan kadını var ettiya aylin berbattı ya hiç mi bişey bilemez gitti 15 tl(((
aynı falı göndermiş olabilirmi bana da öle dedibanada aynıydı hele işle alakalı hep salladı olmayan kadını var etti
olabilir bu yıl şansın kapalı demiş başta sonrada mayısda açılcak demiş zaten 5 dakikalık falaynı falı göndermiş olabilirmi bana da öle dedi
ben dediklerini yasıyorum su anda enerji tutmadı demek kı..ya aylin berbattı ya hiç mi bişey bilemez gitti 15 tl(((
Ya duygusuzum bastan sona sallamasyondu ya nasil bi enerji tutmamasi bu sastim kaldim vallaben dediklerini yasıyorum su anda enerji tutmadı demek kı..
ne attın kuzumYa duygusuzum bastan sona sallamasyondu ya nasil bi enerji tutmamasi bu sastim kaldim valla
Ya duygusuzum bastan sona sallamasyondu ya nasil bi enerji tutmamasi bu sastim kaldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?