En basarili sarayli bazen soyledikleri uzak zamanda cikabiliyor an konusundada iyi kendisiVe beklediğim gün gece 12 de faturam devrediyor. Bana dobra dobra anı bilen biri lazım. Fatimayı cok istedim ama işim yok gücüm yok 50 ye tırt bir fal gelirse evlat acısı gibi böğrüme çöker vallahi
İlayda Güleri bekliyorum, girmedi aksam bugün 12 den sonra girerse sevinirim.
Gopovsky adlı eleman aklımda.
Selenanın tarotu malesef suan çıkmamış gözüküyor, çizgi falı mı denesem diyorum.
Yoksa gözümü karartıp fatima su falı mı atsam.
Yoksa meryeme bu kez de katina atıp anı mı öğrensem
Yoksa ilkay gür e atıp iyi halimi depresyona mı soksam
Ay canlar ne yapayım kafam çok karışık
hislerenerji
grey bana guvenırsen falını atarmısın guvenmezsende kızmamTellwe. Com fal sitesinde online fal bakan bir falci .. medyum Fatima diye aratirsan çıkar canım
benim tam tersi oldu kadın kursun döktüğünde tüm kötü enerjiler bana geçti çünkü zerree hoslanmadık birbirimizden..kızlar selam:)
konuyla alakasız ama hiç kurşun döktürdünüz mü? insanın hayatı çok yoluna giriyormuş, böyle negatifliği, şanssızlığı falan alıyormuş. bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
ben de dün meryeme atıp anı ögrenenlerdenim:)Ve beklediğim gün gece 12 de faturam devrediyor. Bana dobra dobra anı bilen biri lazım. Fatimayı cok istedim ama işim yok gücüm yok 50 ye tırt bir fal gelirse evlat acısı gibi böğrüme çöker vallahi
İlayda Güleri bekliyorum, girmedi aksam bugün 12 den sonra girerse sevinirim.
Gopovsky adlı eleman aklımda.
Selenanın tarotu malesef suan çıkmamış gözüküyor, çizgi falı mı denesem diyorum.
Yoksa gözümü karartıp fatima su falı mı atsam.
Yoksa meryeme bu kez de katina atıp anı mı öğrensem
Yoksa ilkay gür e atıp iyi halimi depresyona mı soksam
Ay canlar ne yapayım kafam çok karışık
Saraylı ya baktırmalıyım istiyorum ama karar veremedım sizce ne baktırmalıyım arkadaşlar
daha önce baktırdığın fallar çıkmadı mı yoksa zaman mı gelmedi? yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişiye mart demişlerdiiki falcıya fal attım söyledikleri tabirler aynı:eli kulagında,10 günlük zaman içinde gelecek haber ve barısma..sadece genel soru soruyorum tekrar eskiye yönelik cıkıyor..bakalım nisan ayı nasıl olacak..
Sana güveniyorum pampaaaa ..sana güvenmeyen ölsüngrey bana guvenırsen falını atarmısın guvenmezsende kızmam
saolasın pampa bizi sevmeyen ölsünn ehheheSana güveniyorum pampaaaa ..sana güvenmeyen ölsün
ben nisancıydım kuzum mart sonu ama yüksek ihtimal nisan demişlerdi bana..daha önce baktırdığın fallar çıkmadı mı yoksa zaman mı gelmedi? yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişiye mart demişlerdi
iki falcıya fal attım söyledikleri tabirler aynı:eli kulagında,10 günlük zaman içinde gelecek haber ve barısma..sadece genel soru soruyorum tekrar eskiye yönelik cıkıyor..bakalım nisan ayı nasıl olacak..
Falların gidişatı çıkacak gibi yani canımben nisancıydım kuzum mart sonu ama yüksek ihtimal nisan demişlerdi bana..
kötü olmuş o:/ tabi pozitif biri olmalı canım ne o öyle:)benim tam tersi oldu kadın kursun döktüğünde tüm kötü enerjiler bana geçti çünkü zerree hoslanmadık birbirimizden..
Sana güveniyorum pampaaaa ..sana güvenmeyen ölsün
sercenin_gozyasi canım acilen anı öğrenmem lazım, saraylı şimdi ne zaman açacak bir de enerji tutmaz ise ne olacak kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?