Binnaz Abla

En basarili sarayli bazen soyledikleri uzak zamanda cikabiliyor an konusundada iyi kendisi

kızlar selam:)

konuyla alakasız ama hiç kurşun döktürdünüz mü? insanın hayatı çok yoluna giriyormuş, böyle negatifliği, şanssızlığı falan alıyormuş. bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?

benim tam tersi oldu kadın kursun döktüğünde tüm kötü enerjiler bana geçti çünkü zerree hoslanmadık birbirimizden..

ben de dün meryeme atıp anı ögrenenlerdenim:)

iki falcıya fal attım söyledikleri tabirler aynı:eli kulagında,10 günlük zaman içinde gelecek haber ve barısma..sadece genel soru soruyorum tekrar eskiye yönelik cıkıyor..bakalım nisan ayı nasıl olacak..

iki falcıya fal attım söyledikleri tabirler aynı:eli kulagında,10 günlük zaman içinde gelecek haber ve barısma..sadece genel soru soruyorum tekrar eskiye yönelik cıkıyor..bakalım nisan ayı nasıl olacak..
daha önce baktırdığın fallar çıkmadı mı yoksa zaman mı gelmedi? yanlış hatırlamıyorsam bir kaç kişiye mart demişlerdi

Sana güveniyorum pampaaaa ..sana güvenmeyen ölsün

ahahaha tolinin yazısını görünce aynı cümleyi sesli kurmuştum

Ayyy Groş kızın olacakmış, inşallah da olur ben de çok istiyorum ilerde bir kızım olsun. Yaaa düşünsene buradan senin kızının haberini almışız, bebek şekeri örnekleri filan paylaşırız artık. ay hadi inşallah

sercenin_gozyasi canım acilen anı öğrenmem lazım, saraylı şimdi ne zaman açacak bir de enerji tutmaz ise ne olacak kafamda deli sorular

canim iste öyle bi sorun var falciyi denemeyince anliyamiyoruz enerji uyusmazligi kisiye özel bir durum
insallah öyle bir durum olmaz
tabiki karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…