Binnaz Abla

Ayy inşallah bitanem..Allah hepimize nasip etsin valla.. Evli mutlu çocuklu olalım artık

Ben geldiim :):):):) Fallarımın hepsinin süresinin dolmasını bekledim size uuzuuuuun bir yazı yazacağım bunlar için ben yokken neler oldu özet geçin lütfeeen

Ben geldiim :):):):) Fallarımın hepsinin süresinin dolmasını bekledim size uuzuuuuun bir yazı yazacağım bunlar için ben yokken neler oldu özet geçin lütfeeen
Hosgeldinnnn canimmm bizz ayni tas ayni hamam surunuyoruz bildigin gibi cikan cikmayan fallari bekliyoruzz hemen konuyaa gecelim

Luna06 gelmiş galiba, mutlaka dene.

Luna06 gelmiş galiba, mutlaka dene.

anacım o da 30 liradan bir kurus indirmemiş, enerji falını öneriyordun di mi sen, o zaman onu deneyeyim bari. Şimdi çerezlik birilerine atayım anı öğrenmem lazım. An hiç bu kadar önemli olmamıştı

ay ben anacım ayol filan diyorum Gerçek hayatta da ağzımdan kacacak diye öyle korkmaya başladım ki

bende istiyorum canım en yakın zamanda.. bezdim vallah şu halimden deniycem onu bi

becerebilirsem eğer, fatimaya su falı atıcam ama bir şeyi merak ediyorum, özellikle fatımanın su falından memnun kalanlar yazarsa çok sevineceğim kızlar... su falı atarken hakkınızda hangi bilgileri yazıyorsunuz ve sorunuzun detayı ne kadar oluyor?

bir de..... meşhur marziyeye gittim ben, bir delilik yapıp. evet anda ve geçmişte iyiydi, gelecek klasik olarak beklemede ama ben çok aman gittiğime değdi diyemeyeceğim

Urminayla bana çıktı diyebilirim.

Kendi adın, doğumgünün, yaşadığın şehir; herif için keza. (yanılıyorsam düzeltin :)) )

Ne istiyorsan, ne kadar istiyorsan sor yani 50 kredi :9)

sen bahsetmişsin canım bakıyordum lunayı kim söyledi diye :) enerji falı mı bakıyor luna ?? nasıl oluyorki o

Valla sadece isimleri sordu bana, isim enerjisiyle bakıyorum demişti. Hisleriyle bakıyor, arkadaşıma bu adam şu anda kahverengi saçlı bir kadınla birlikte biliyor musun demişti, biz de şoka girmiştik. Doğruydu çünkü.

Urminayla bana çıktı diyebilirim.

Kendi adın, doğumgünün, yaşadığın şehir; herif için keza. (yanılıyorsam düzeltin :)) )

Ne istiyorsan, ne kadar istiyorsan sor yani 50 kredi :9)
delirciiiiiimm geçen gün saraylının falından arta kalan kafa karışıklığımdan kurtulmak adına rezzana son kez atıp jübilemi yapayım dedim..favorim Rezzanla bu durumu noktalamak istiyordum şimdi bu Fatima nerden çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…