- 30 Nisan 2013
- 641
- 934
- 333
Kahve attim yavrumne attın kuzum
Ayy inşallah bitanem..Allah hepimize nasip etsin valla.. Evli mutlu çocuklu olalım artıkahahaha tolinin yazısını görünce aynı cümleyi sesli kurmuştum
Ayyy Groş kızın olacakmış, inşallah da olur ben de çok istiyorum ilerde bir kızım olsun. Yaaa düşünsene buradan senin kızının haberini almışız, bebek şekeri örnekleri filan paylaşırız artık. ay hadi inşallah
Meryem de telwedemi ne falı baktırdım Canimben de dün meryeme atıp anı ögrenenlerdenim:)
Bana da mail geldi tam da beğenen var mı diyecektim ki sorumdan önce cevap gelmiş:)berrin ulusoy fallarını 10 tl yapmış kızlar, ben baktırmış ve memnun kalmıştım.. aklınızda bulunsun derim
Hosgeldinnnn canimmmBen geldiim :):):):) Fallarımın hepsinin süresinin dolmasını bekledim size uuzuuuuun bir yazı yazacağım bunlar için ben yokken neler oldu özet geçin lütfeeen
Ben geldiim :):):):) Fallarımın hepsinin süresinin dolmasını bekledim size uuzuuuuun bir yazı yazacağım bunlar için ben yokken neler oldu özet geçin lütfeeen
berrin ulusoy fallarını 10 tl yapmış kızlar, ben baktırmış ve memnun kalmıştım.. aklınızda bulunsun derim
Ve beklediğim gün gece 12 de faturam devrediyor. Bana dobra dobra anı bilen biri lazım. Fatimayı cok istedim ama işim yok gücüm yok 50 ye tırt bir fal gelirse evlat acısı gibi böğrüme çöker vallahi
İlayda Güleri bekliyorum, girmedi aksam bugün 12 den sonra girerse sevinirim.
Gopovsky adlı eleman aklımda.
Selenanın tarotu malesef suan çıkmamış gözüküyor, çizgi falı mı denesem diyorum.
Yoksa gözümü karartıp fatima su falı mı atsam.
Yoksa meryeme bu kez de katina atıp anı mı öğrensem
Yoksa ilkay gür e atıp iyi halimi depresyona mı soksam
Ay canlar ne yapayım kafam çok karışık
Luna06 gelmiş galiba, mutlaka dene.
bende istiyorum canım en yakın zamanda.. bezdim vallah şu halimden deniycem onu bikızlar selam:)
konuyla alakasız ama hiç kurşun döktürdünüz mü? insanın hayatı çok yoluna giriyormuş, böyle negatifliği, şanssızlığı falan alıyormuş. bilgisi ya da tecrübesi olan var mı?
sen bahsetmişsin canım bakıyordum lunayı kim söyledi diye :) enerji falı mı bakıyor luna ?? nasıl oluyorki oLuna06 gelmiş galiba, mutlaka dene.
becerebilirsem eğer, fatimaya su falı atıcam ama bir şeyi merak ediyorum, özellikle fatımanın su falından memnun kalanlar yazarsa çok sevineceğim kızlar... su falı atarken hakkınızda hangi bilgileri yazıyorsunuz ve sorunuzun detayı ne kadar oluyor?
bir de..... meşhur marziyeye gittim ben, bir delilik yapıp. evet anda ve geçmişte iyiydi, gelecek klasik olarak beklemede ama ben çok aman gittiğime değdi diyemeyeceğim
sen bahsetmişsin canım bakıyordum lunayı kim söyledi diye :) enerji falı mı bakıyor luna ?? nasıl oluyorki o
delirciiiiiimmUrminayla bana çıktı diyebilirim.
Kendi adın, doğumgünün, yaşadığın şehir; herif için keza. (yanılıyorsam düzeltin :)) )
Ne istiyorsan, ne kadar istiyorsan sor yani 50 kredi :9)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?