Binnaz Abla

Ohaa kızlar şoktayım Panik yapmayın çıkan fal haberi vs vs yok Şöyle ki Medyum uluhan fiyatını 35 filan yapmış Aha böyle kaldım Bir arkadas artırmıs demişti de 35 filan düşünmemiştim.

Eyy Uluhan yolladığın cikletten bozma falla 35 senin neyine, kendine gel yahu ayıptır.

kızlar iyi akşamlar kahve falı baktırmak istiyorum maximum 20 tl düşünüyorum kimi önerirsiniz şuan ?

kızlar iyi akşamlar kahve falı baktırmak istiyorum maximum 20 tl düşünüyorum kimi önerirsiniz şuan ?

fal alem meryem derim. Ancaaak bu iş enerji işi, o yüzden cok da yönlendirmek istemiyorum. Forumu bir aratıp karar verin isterseniz, yukarıdaki listede oylananlara bakabilirsiniz.

fal alem meryem derim. Ancaaak bu iş enerji işi, o yüzden cok da yönlendirmek istemiyorum. Forumu bir aratıp karar verin isterseniz, yukarıdaki listede oylananlara bakabilirsiniz.
bir saatten fazladır bakıyorum kafam çok karıştı bütün sitelere bakmaktan :S deniycem artık birini merak ediyorum :)

kızlar fal orucundayom ben ama umarım luna uzun süre gitmez hemen diorum... parası bol olan denesin

Kızlar selam ,, fatımanın sayfası kapalı( su falına kaça bakıyor ve nezaman onlıne oluyo?? Bırde luna06 cıkan varmı??

Su falında soru cevap seklinde kısımlar var..onları dolduruyorsun canım..hem senin hem karşı tarafın..ad Soyad,doğum tarihin, doğduğun yer..birde soru kısmında istediğin soruyu sorabiliyorsun.. Birde istersen karşı tarafın ve kendini resmini yükleyebiliyorsun..bu isteğe bağlı ben yüklenmemiştim..fatımanın su falı böyleydi

teşekkür ederim arkadaşlar, Fatima aklımda ama şimdi başka birine attım, söylemeyeyim şimdilik, beğenirsem yazıcam:)

canım lunaya ocak gibiydi sanırım bende attım, su falı. anı dehşet derecede bildi. gelecek için daha bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…