- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
kızlar iyi akşamlar kahve falı baktırmak istiyorum maximum 20 tl düşünüyorum kimi önerirsiniz şuan ?
fal alem hepsini baktırıyorum canım:)Meryem de telwedemi ne falı baktırdım Canim
bir saatten fazladır bakıyorum kafam çok karıştı bütün sitelere bakmaktan :S deniycem artık birini merak ediyorum :)fal alem meryem derim. Ancaaak bu iş enerji işi, o yüzden cok da yönlendirmek istemiyorum. Forumu bir aratıp karar verin isterseniz, yukarıdaki listede oylananlara bakabilirsiniz.
biri meryem birinin de ismini unuttum pembe tablo cızmıstı ama harfler falan tarif dogruydu:))kim o iki falcı canım:)
bir saatten fazladır bakıyorum kafam çok karıştı bütün sitelere bakmaktan :S deniycem artık birini merak ediyorum :)
meryeme at sen.. sorunu da biraz net yaz da daldan dala atlamasın..bir saatten fazladır bakıyorum kafam çok karıştı bütün sitelere bakmaktan :S deniycem artık birini merak ediyorum :)
kızlar fal orucundayom ben ama umarım luna uzun süre gitmez hemen diorum... parası bol olan denesin
nerdeydi kuzum oberrin ulusoy fallarını 10 tl yapmış kızlar, ben baktırmış ve memnun kalmıştım.. aklınızda bulunsun derim
Su falında soru cevap seklinde kısımlar var..onları dolduruyorsun canım..hem senin hem karşı tarafın..ad Soyad,doğum tarihin, doğduğun yer..birde soru kısmında istediğin soruyu sorabiliyorsun.. Birde istersen karşı tarafın ve kendini resmini yükleyebiliyorsun..bu isteğe bağlı ben yüklenmemiştim..fatımanın su falı böyleydibecerebilirsem eğer, fatimaya su falı atıcam ama bir şeyi merak ediyorum, özellikle fatımanın su falından memnun kalanlar yazarsa çok sevineceğim kızlar... su falı atarken hakkınızda hangi bilgileri yazıyorsunuz ve sorunuzun detayı ne kadar oluyor?
bir de..... meşhur marziyeye gittim ben, bir delilik yapıp. evet anda ve geçmişte iyiydi, gelecek klasik olarak beklemede ama ben çok aman gittiğime değdi diyemeyeceğim
İyimi gercekten? Cıkıyımu yanı? Bırde hangı fallı sencekızlar fal orucundayom ben ama umarım luna uzun süre gitmez hemen diorum... parası bol olan denesin
anacım o da 30 liradan bir kurus indirmemiş, enerji falını öneriyordun di mi sen, o zaman onu deneyeyim bari. Şimdi çerezlik birilerine atayım anı öğrenmem lazım. An hiç bu kadar önemli olmamıştı
ay ben anacım ayol filan diyorumGerçek hayatta da ağzımdan kacacak diye öyle korkmaya başladım ki
canım lunaya ocak gibiydi sanırım bende attım, su falı. anı dehşet derecede bildi. gelecek için daha bişey yok.
Kızlar Meryem'e fal attım heyecandan kalbim çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?