şöyle söyleyeym, anı iyi bilmiş.. faldan 1 sene sonra anı gerçekten bildiğine ikna oldum. benim o zaman bilmed,ü,m ve sllıyor dediğim şeyler doğru imiş.. ama net olarak bilemediği işle ilgili bir aytrıntı var, şöyle söyliim bana kaım ayı demiş ben eylülde yaşadım zaten. bunu patlamış farzediyorum. yorum sana kalmış canımİyimi gercekten? Cıkıyımu yanı? Bırde hangı fallı sence
ayyyyy su falı mı enerji falı mı o zaman ona atacağım galiba
fatimayı denedin mi sen baldan ?ayyyyy su falı mı enerji falı mı o zaman ona atacağım galiba
fatimayı denedin mi sen baldan ?
yok hayatım fatimanın ünlendiği zamanı hatırlıyorum ucuzdu, fal atmama kararımdan dolayı atmamıştım sanki sonra atmadım haa, hayatımda bir kere tuttum o da fatimaya denk geldi
baldan şimdi lunaya baktım su falını eklememiş
napçan iyi karar ver, bak sonra başka fal yok
hayatım benim fallar patlayacak gibi zaten, patladıktan sonra ne için atacağım şurada son bir iki haftam atabildiğim kadar atayım olmaz mı
nasıl bişey bu fal böyle yaa, bende bugün etrafta mahalle falcısı var mı diye soruşturdum.
duramıyorum, en son saraylıya attım o tatmin etti aslında beni ama meryeme de atıp teyit alasım var.
hatta bide fatımaya su falı atasım var.
bide gopovsky i merak ediyorum
Ne zaman yorumlar acaba sabahı edemeyeceğim galibabakalım beğenecek misin heyecanla bekliyoruz biz de :)
o zaman atmayın kızlar yaa.. sallayın.. nasılsa farklı bişy demeyecekler.. ooff bu ara bi dinginlik geldi bana
biz aslında kararlar alıyoruz da, tam biz karar aldığımızda ya uzun zamandır ortada olmayan bir falcı geri dönüyor ya da ucuz ama iyi olduğu söylenen birileri çıkıyor ortaya, niyeti bozuyoruzo dıngınlıkten,sakınlıkten,ozellıklede falcı gordunmu kendını tutabılmektenbızde ıstıyoruzz urmınacım
offf bende fatımayı gozume kestırdım ama cook pahalı
okuyomm ben ablaa yaa naptın sen
o zaman atmayın kızlar yaa.. sallayın.. nasılsa farklı bişy demeyecekler.. ooff bu ara bi dinginlik geldi bana
Senle benimki kaldı sanırım o zaman :) yarın yorumlar diye tahmin ediyorum sabrım yok gerçi ama :)fal alemde meryeme gönderdim 23:23de bekleyen 3 kişiydi şimdi 2 kişi görünüyor bakalım ne zaman göndericek
evet panpa, ekstremi görünce bir kaç günlük nirvana durumları yaşamaktayım sanırımNirvanaya ulaşmış gördüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?