Tokat'a denetime giden arkadaşıma falcı sordum ben bugün falcı bak oralarda diye iyice sapıttıknasıl bişey bu fal böyle yaa, bende bugün etrafta mahalle falcısı var mı diye soruşturdum.
duramıyorum, en son saraylıya attım o tatmin etti aslında beni ama meryeme de atıp teyit alasım var.
hatta bide fatımaya su falı atasım var.
bide gopovsky i merak ediyorum
kız benim dediğimi demişKızlar Meryem'den falım geldi. Evet gayet başarılı ben beğendim. Ve mantıklıydı. Yarı olumlu yarı olumsuz konuştu. Şuan gerçekten bana duygusu yokmuş arkadaş olarak görüyormuş ama aramızdaki bu durum onu da üzüyormuş. Gelip benle konuşacakmış. Sabretmeyi bilip sevdiğimi artık söylemezsem ileride iliskimiz olacakmış. Bekleyip göreceğiz bakalım..
Hahaha aynenkız benim dediğimi demişama durumu sen söylemeden mi bildi?
Günaydın canım .. iptal et tabiki falı . Soru yok , resim yok nasıl fal bakacak.. zaten kendi de iade ederGÜNAYDINNNNNNN TÜRKİYENİN ENNN FISTIK KK ÜYELERİBEN LUNAYA FAL ATTIM AMA AVUÇ İÇİ FOTOSU YÜKLEYEMEDİM İPTAL Mİ ETSEM YAAAA SORU DA YAZDIRMAMIŞ
tatlım soru kimsede yokmuş resim için de tellwe ye mnesaj attım bakalım. umarım değer ya içim acıdı ödeme yaparken telefon faturam çok kabardıGünaydın canım .. iptal et tabiki falı . Soru yok , resim yok nasıl fal bakacak.. zaten kendi de iade eder
tatlım soru kimsede yokmuş resim için de tellwe ye mnesaj attım bakalım. umarım değer ya içim acıdı ödeme yaparken telefon faturam çok kabardı
Kızlar Luna nerede? bende baktırmak istiyorum :)Lunayı ben çok beğenmiştim.. hisleri var.. şaşırtıyor.. çok da uzun ve detaylı bakıyor .inşallah beğenirsin canım . Ama neden soru kısmı yok anlayamadım.demek el falından genel bir fal bakacak :)
Bende senin gibi yapardım baldan.. az maaşım olsun ama işimi çok seveym, mutlu olayım. Hergün istekle gidip geleyim işime..yoksa öbür türlüsü çekilmez ki. Oraya gidip gelmek zulüm gelir sana .. en doğru kararı vermişsn bitanem,, hiç sıkılmana gerek.. daha çok güzel iş imkanları çıkacak karşınaKızlar kafam çok karıştı, yardımlarınız bekliyorum. Bugün babamın tanıdığı bir büro ile görüşmeye gittim, adam babamı kıramadığı için işe almaya hazırdı ama büroya ilk adım attığım andan itibaren hiç ama hiç içime sinmedi. Tecrübe edinebilirim ama paçoz bir büro geldi, ben daha elit bir yerde çalışmak istiyorum, öyle bürolara gidiyorum. Benim için içime sinmesi çok önemli o yüzden istemedim, adama böyle söylemedim ama sınava da hazırlanıyorum tarzı yuvarlak konustum. Verdiği iki kurus maaşla 2 haftada bir şehir dışına çıkabilir misin vs dedi. Ya içime sinmeyen bir yerde mutlu çalışamam değil mi ? Sizler ne düşünüyorsunuz. Bu arada iş imkanı olmayan bir işim yok. Siz olsanız ne yapardınız ?
Tellwe.com 'da:)Kızlar Luna nerede? bende baktırmak istiyorum :)
Bende senin gibi yapardım baldan.. az maaşım olsun ama işimi çok seveym, mutlu olayım. Hergün istekle gidip geleyim işime..yoksa öbür türlüsü çekilmez ki. Oraya gidip gelmek zulüm gelir sana .. en doğru kararı vermişsn bitanem,, hiç sıkılmana gerek.. daha çok güzel iş imkanları çıkacak karşına
enerji falı attım canım ama el fotoğrafıda istiyordu olmadı işteLunayı ben çok beğenmiştim.. hisleri var.. şaşırtıyor.. çok da uzun ve detaylı bakıyor .inşallah beğenirsin canım . Ama neden soru kısmı yok anlayamadım.demek el falından genel bir fal bakacak :)
Kizlar ne yapiyosunuz nasilsiniz? suan kendime o kadar kizgin ve ofkeliyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?